PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRKİYE SURİYE Yİ VURDU ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

ismail aksu
04.Ekim.2012, 07:35
Türkiye, Suriye'deki hedefleri bombaladı. Türkiye'nin top ateşinde Suriyeli askerler öldüİhlas Haber Ajansı sabah saatlerinde önemli bir iddia ortaya attı. Habere göre Türkiye'nin misilleme amacıyla açtığı top atışında ölen Suriyeli askerler oldu

Suriye basınında yer alan haberde "Türkiye misilleme olarak İdlib'deki askeri hedefleri vurdu" denildi. El- Cezire televizyonu ise Suriye kaynaklarına dayandırdığı haberinde Türkiye'nin misillemesinde 34 ölü olduğunu duyurduGereken karşılık verildi’
Dün saat 22.00’de, toplantı sürerken Başbakanlık’tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Bugün (dün) saat 16.30 sularında Suriye rejim güçlerince açılan top ateşi sonucunda, Şanlıurfa’ya bağlı Akçakale ilçemizde 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 9 vatandaşımız da yaralanmıştır. Bu menfur saldırıya, sınır bölgesindeki silahlı kuvvetlerimiz tarafından angajman kuralları doğrultusunda anında gereken karşılık verilmiş; radarla tespit edilen Suriye’deki noktalara top atışı yapılarak hedefler vurulmuştur.
Olayla ilgili olarak Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Dışişleri Bakanlığımız tarafından gerekli diplomatik girişimler derhal başlatılarak, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon ve Birleşmiş Milletler Konseyi üyesi bazı ülkelerin dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yapılmıştır. Bu çerçevede NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile de bir telefon Görüşmesi yapılmış; NATO Konseyi’nin acil olarak toplanması kararlaştırılmıştır.
Türkiye, angajman kuralları ve uluslararası hukuk çerçevesinde, Suriye rejiminin ulusal güvenliğimize yönelik bu tür provokasyonlarını asla karşılıksız bırakmayacaktır. Olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.”

ismail aksu
04.Ekim.2012, 07:50
ölen sivil masum kardeşlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum

gsahiner
04.Ekim.2012, 08:09
öyle böyle derken türkiyeyi savaşa sokmaya zorluyorlar yada savaşa girecekmişiz görüntüsü oluşturmaya çalışılıyor dış ülkelerde buna etek tutuyor. Ancak suriyede ciddi bir tehdit unsuru oluşturmaya başladı gereğinin yapılması gerekir. ölen insanlara rahmet diliyorum

osmanturka
04.Ekim.2012, 08:36
Bu bir iddiadır yalan haber olması büyük ihtimaldir umarım yalan haberdir. Çünkü hala mecliste teskere görüşmesi yapılıyor.

Ülkemiz büyük bir oyunun içinde başrol oyuncusu olarak kullanılıyor daha doğrusu başrol oyuncusu başkası biz sadece firgüran görevi yapıyoruz.
Tabi başrol oyuncularının istedikleri olursa bizde ganimetten payımızı alıcaz hesaplar böyle yapılıyor.ABD'de başkanlık seçimlerinin yaklaşması bizim figüran olmamızın en büyük etkeni.
Ülkemiz bir kumar oynamıştır,Ya Esad'ı destekleyecekti Çin,İran,Rusya gibi yada tam tersi şu anda yaptığımız gibi ABD,ingiltere,Almanya,Fransa'nın yaptığı gibi.
Oturup mantıklı düşünürseniz Bir tarafta ABD,İngiltere,Fransa,Almanya,italya gibi dünya devleri var,Bir taraftada Çin,Rusya,İran gibi orta güçte ülkeler var siz bir taraf seçmelisiniz yani bir kumar oynamalısınız. Türkiyede kumarı bana göre mantıklı taraftan yana oynamıştır,Yani Bir nevi idaa oyunu gibi Fenerbahçe-Kasımpaşa Maç yapacak siz kime basarsınız parayı? veya Real Madrid-Fenerbahçe maçı var sizce kim kazanır? aynen böyle düşünün olayı.evet Tükiye kumarı mantıklı tarafa oynamasına,oynadıda desteklediği taraftan hiçbir zaman istediği,beklediği desteği alamadı hep yalnız bırakıldı evet destek verildi ama hep sözde,özde hiçbir destek verilmedi.bu yüzden Ülkemiz zor durumdak aldı bana göre eninde sonunda Kazanan ABD tarafı olacak ama bizde yıpratılacaz düşman kazanacaz.Mesela bir Libya olayında İtalya'ya,Fransa'ya verilen destek Türkiyeye verilmedi.
Türkiye ise Suriye olayınıda,Libya gibi olacak ganimetten biz fazla pay alacağız hesaplarında yanıldı.Belki Türkiye kumarı kazanacak son dakika 90+ 'da atılan bir golle kumarı kazanacak ama beklediği,umduğu ganimeti alamayıp ancak amotiyle yetinmek zorunda kalacaktır ve yıprandığı,düşman kazanması cabası olacaktır.

Birazda ülke sorunlarına değinelim dedik :) aklımızın erdiğince,dilimizin döndüğünce birşeyler yazdım bunlar şahsi fikrimdir,kesinliliği yoktur farklı fikirlere her zaman saygımız sonsuzdur.

ismail aksu
04.Ekim.2012, 08:48
haber tamamen doğru bu gün sabah sat 06:30 yine türkiye den suriye belirlenen hedeflere 3 el daha top atışı yapılmıştır haber g.kur. baş. doğrulanmıştır

osmanturka
04.Ekim.2012, 09:21
haber tamamen doğru bu gün sabah sat 06:30 yine türkiye den suriye belirlenen hedeflere 3 el daha top atışı yapılmıştır haber g.kur. baş. doğrulanmıştır

Evet şimdi öğrendim misilleme yapılmış Keşke yalan haber olsaydı İsmail Kardeşim Müslümanı,Müslümana kırdıracaklar.
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler kardeşim ellerine sağlık.

veysibor
04.Ekim.2012, 10:10
Haber doğrudur arkadaşlar

sanırım tezkerede çıktı diye duydum

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Ölenlerede Allahtan rahmet diliyorum.

Hüseyin ORHAN
04.Ekim.2012, 10:55
http://i46.tinypic.com/2its903.jpg

yine TÜRKİYE maşa yapılmak isteniyor sonumuz hayır değil bu oyunlara gelmemek lazım

Recep DÖNMEZ
04.Ekim.2012, 11:10
Devletimiz ülkemizin savunması,insanlarımızın can güvenliği,milletimizin bütünlüğü için
gerekeni yapacaktır mutlaka.....