Orijinalini görmek için tıklayınız : NİĞDE AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİ TRAP YARIŞMASI
ismail aksu
04.Ekim.2012, 15:01
http://i47.tinypic.com/35858jc.jpg derneğimizin düzenlemiş olduğu trap atış müsabakasına herkes davetlidir yarışmada çeşitli hediyeler ve kupalar verilecektir 1. tüfek mesela bunungibi NOT:yarışmaya dernek üyesi olmayan herkesde katıla bilir tek şart av tüfeği ve evraklarının ruhsat av teskeresinin olması herkesi bekleriz saygı ve selamlar yer yeni terminal arkası niğ kum üzeri saat 10:00 başlayacak öğle yemeğinden sonra bitecektir
gsahiner
04.Ekim.2012, 15:13
abicim programınız güzel olur inş. keşke mesefa olsa gelsede katılsak veysi abiyi seni tanıma imkanı bulsak ama maalesef mesafe arayı soğutuyor
ismail aksu
04.Ekim.2012, 15:22
canın saolsun kardeşim gönüller bir olsun
İBRAHİM AKKAYA
04.Ekim.2012, 15:51
Emeği geçenleri canı gönülden Kutlarım kazasız belasız Atışlar dilerim.
Yakın olsa Bizim Uzmanlık alanım Zevkle Katılır Gereken yardımı yapardık Sercan ile.
Gönlümüz sizinle Başarılar kardeşim.
inşallah katılmaya calışacaz. emeği gecenlere şimdiden teşekkür ediyorum..
saygılar.
ismail aksu
04.Ekim.2012, 17:18
Emeği geçenleri canı gönülden Kutlarım kazasız belasız Atışlar dilerim.
Yakın olsa Bizim Uzmanlık alanım Zevkle Katılır Gereken yardımı yapardık Sercan ile.
Gönlümüz sizinle Başarılar kardeşim.
aynen söylediğin gibi dayıcım çok emek istiyor kosmetse fotoları burdanyayınlicam düşünmen yeter ALLAH razıolsun dayıcım ellerinden öperim sercanada selamlar
ismail aksu
04.Ekim.2012, 17:21
inşallah katılmaya calışacaz. emeği gecenlere şimdiden teşekkür ediyorum..
saygılar.
bekleriz emrecim selamlar
Burhan KESKİN
04.Ekim.2012, 21:01
Emeği geçen herkesi kutlarım yarışmacılara başarılar dilerim Allah kaza bela vermesin!
ismail aksu
05.Ekim.2012, 06:43
Emeği geçen herkesi kutlarım yarışmacılara başarılar dilerim Allah kaza bela vermesin!
teşekkürler burhan abim iyi dileklerin için saol selamlar
veysibor
05.Ekim.2012, 06:50
İsmail kardeşim bende şimdi senden duydum bu güzel organizasyonu.Ben yarın İstanbula gidiyorum ve iki hafta yokum.bu yüzden bu çok katılmak istediğim organizasyonda aranızda olmıycam.ama şunu bilmenizi isterim kalbim ve gönlüm sizinle.yarışmada emeği geçen herkeze çok ama çok teşekkür ederim.Yarışmada dereceye giren arkadşlarımıda şimdiden gönülden kutluyorum.
Paylaşımın için sanada çok ama çok teşekküür ederim
Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
dadak_e
05.Ekim.2012, 07:07
ismayil bey güzel neşeli kazasız belasız bi yarışma olması dileği ile
ismail aksu
05.Ekim.2012, 08:34
İsmail kardeşim bende şimdi senden duydum bu güzel organizasyonu.Ben yarın İstanbula gidiyorum ve iki hafta yokum.bu yüzden bu çok katılmak istediğim organizasyonda aranızda olmıycam.ama şunu bilmenizi isterim kalbim ve gönlüm sizinle.yarışmada emeği geçen herkeze çok ama çok teşekkür ederim.Yarışmada dereceye giren arkadşlarımıda şimdiden gönülden kutluyorum.
Paylaşımın için sanada çok ama çok teşekküür ederim
Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
veysi senin bu yaptığını çorumlu yapmaz:(:( neyse canın saolsun selamlar sağlıcakla git gel inşallah selamlar
ismail aksu
05.Ekim.2012, 08:35
ismayil bey güzel neşeli kazasız belasız bi yarışma olması dileği ile
iyi dilekleriniz için teşekkürler emre bey ALLAH razıolsun selamlar sağlıcakla
veysibor
05.Ekim.2012, 09:10
Haklısın İsmail.iş amaçlı gidiyorum yoksa ertelerdim.Gönüllerimiz bir bundan eminim.Herkeze selamlar
Recep DÖNMEZ
05.Ekim.2012, 13:58
İnşallah güzel bir organizasyon olacaktır.
Şimdiden emeği geçen,geçecek herkese teşekkürler.
Organizasyon sonrası paylaşımlarınızı bekliyoruz...
ismail aksu
05.Ekim.2012, 14:02
saolasın recep abi inşallah iyidileklerin için biz teşekkür ederiz selamlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.