PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir gecede 4 Bin 750 Lira Ceza!!!

Burhan KESKİN
05.Ekim.2012, 12:54
http://b1210.hizliresim.com/12/5/dp12f.jpg

Görevliler,İstanbul ve çevresinde bir gecede onlarca bıldırcın teybi topladı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğüne yapılan ihbar sonucunda İstanbul Şube Müdürlüğü Alemdağ şefliğince yapılan denetlemede Maltepe Bölgesinde

yasak günde av yapan 3 bohçacıya 810 TL idari para cezası kesildi. Bohçacılara ayrıca avlamış oldukları 13 adet bıldırcın için ise 3900 TL tazminat para cezası uygulandı.

Bu arada Çatalca bölgelerinde gece yapılan av koruma çalışlarında avlak sahalarında kurulan birçok teypler, ses cihazları toplanarak imha edildi.

(Haber kaynağı F5 haber)

çetin ekren
05.Ekim.2012, 12:57
valla süper olmuş...
bu aralar bizim buralarda da keklik sezonu başlamış bile...
biz kerizmiyiz,enayimiz kardeşim sezonu bekliyoruzda bu kansızlar emir ferman kendi ellerindeymiş gibi hayvanatın canına okuyorlar....
iyi olmuş hak yerini bulmuş...
inşallah burda da bir ikisinin canı yanarda aleme ibret olurlar...

Kilimli67
05.Ekim.2012, 13:01
Keşke her yerde denetleyiciler işlerini hakkıyla yapsa

Burhan KESKİN
05.Ekim.2012, 13:01
Çetin Teyp çıktı mertlik bozuldu!! geçen gün kulak misafiri oldum kulüpte bu cihazlardan ayda 400 adet satıldığı konuşuluyordu! avcılığın sonu geliyor Allah ısla etsin

çetin ekren
05.Ekim.2012, 13:07
Çetin Teyp çıktı mertlik bozuldu!! geçen gün kulak misafiri oldum kulüpte bu cihazlardan ayda 400 adet satıldığı konuşuluyordu! avcılığın sonu geliyor Allah ısla etsin

abim şükürler olsun ben henüz Erzurum'da teyple ilgili birşey duymadım ama burda da sezon açılmadan kekliğe palazken başladılar...
ördek dersen ha keza...
böyle saçmalıkmı olur ya..kan beynime çıkıyor,herşey yasal avcı için mi?
görevliler erzurum ovasında hala bıldırcın avlayan kimse varmı diye sözde görev başındalar...
adamlar dağı taşı yakıyorlar,işgüzarlar ovada avcı arıyor...
sanki erzurumda bıldırcın kaldı...sözde av denetimcileri,avdan haberleri yok...

Recep DÖNMEZ
05.Ekim.2012, 13:29
İnşallah yapılan bu denetlemeler ve yazılan cezalar tüm bohcacılara
örnek ve ibret olur...
Çeto aynı konudan bizlerde buralarda rahatsızız kardeşim.Adamlar sezon açılmadan
kekliği bitiriyorlar,bizde sezon açıldığında onlardan arta kalanlarla idare edeceğiz bu gidişle...
Bu konularda Avcı kulüplerine de büyük iş düşüyor bence,ama gelin görünki sözüm meclisten
dışarı birçok kulüp başkanı ve üyeleride bu yanlışın bizzat içinde malesef...

osmanturka
05.Ekim.2012, 13:40
Bunlar yakalananlar,yani devede kulak!! ya bu güne kadar yakalanmayanlar?
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.

dadak_e
05.Ekim.2012, 13:45
allah erkenden sezonu açanlara insaf eylesin
burhan bey paylaşı için tşk ler

Hüseyin ORHAN
05.Ekim.2012, 13:48
teyp moda olmuş artık önemli olan denetimlerin yapılış şekli av günü değil av günü olmayan günlerde daha sık denetim olmalı

yerli bıldrıcın sezon açılmadan katlediliyor

bu sezon 2 sefer gittim bıldırcına tövbe dedim kuş görmek hayal oldu üveyik desen gören yok

tüm hevesimizi kekliğe bağladık bakalım şansımıza

Yıldıray İNCE
08.Ekim.2012, 09:18
Hahlısın Burhan Ustam az daha gectimi kuşu bulabilmek için catılarda kendimiz yetiştireceğiz malesef........

10.Ekim.2012, 08:50
heryerde teyp olunca artık teypsiz bıldırcın inmiyor..bi tane yerli bıldırcın denk gelirse,oda binde hatta onbinde bir..aslında teybi serbest bırakmalılar..nasılsa limit var 12 tane yanılmıyorsam.12nin üzerine çıkana basıcan cezayı..yada yasal av günü haricinde avlananlara.denetimlerin sıkı olması lazım.bohçacılar elini kolunu sallıya sallıya avlanıyor.keriz durumuna düşüyoruz.şikayet edicen gördüğün yerde.

hasan mert ince
10.Ekim.2012, 13:18
Baya iyi olmuş paylaşım için teşekürler...

10.Ekim.2012, 16:51
Denetimler sürerse baya caydırıcı olur bu iş tıpkı tırıvırı ağlar gibi!! paylaşım için teşekkürler

Osman KARATEPE
11.Ekim.2012, 08:09
Her meradan teyp sesi gelir oldu kuş nereye ineceğini sapıtıyor bu gidişler en fazla 4-5 seneye kalmaz bıldırcın favori avlar arasına girer ve ilaç için bile bulunamaz duruma düşer...