Orijinalini görmek için tıklayınız : BAYRAM ÖNCESİ SON DARBE (G. Şahiner)
gsahiner
07.Ekim.2012, 09:15
Sevgili abilerim, büyüklerim, arkadaşlarım, ve çok değerli küçüklerim,
05.10.2012 itibari ile çalışmış bulunduğum iş yerinden beni hazmedemeyen ve menfaatçi düzenlerine karşı çıkıp,
ekmeklerine sürdükleri yağı ellerinden aldığım ve yuvalarına çomak soktuğum insanlar yüzünden,
haksız bir şekilde işten çıkarılmış bulunmaktayım gafil felek yine yaptı yapacağını bayram öncesi ekmeksiz bıraktı kader.
Bu sebepten ve evimde internet olmadığından dolayıdır ki yeni bir iş bulana kadar aranızda pek sık bulunamayacağım şimdiden hepinizin affına sığınıyorum
Beni anlayış ile karşılayacağınızı umarak hepinize sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Not: Hakkın adaleti elbet birgün tecelli kılınacağından şüphem olmadığı için içimde en ufak bir üzüntü yok. Değer verip beni aranızda barındırdığınız için herkeze teşekkür ederim.
Ankaradan tüm semalara saygılar......
Oktay AKÇAKMAK
07.Ekim.2012, 09:49
canın sağolsun gardaşımsenin mesleğin ne hele de bakem ankarada çevrem geniş bi ayarlama yapalım boş gezme sen
gsahiner
07.Ekim.2012, 10:34
canın sağolsun gardaşımsenin mesleğin ne hele de bakem ankarada çevrem geniş bi ayarlama yapalım boş gezme sen
benim meslek muhasebe abicim
imported_avkolik
07.Ekim.2012, 22:46
Kardeşim Allah yardımcın olsun, inşallah Oktay abi birşeyler ayarlarda işin görülür...Selamlar
gsahiner
08.Ekim.2012, 05:24
Kardeşim Allah yardımcın olsun, inşallah Oktay abi birşeyler ayarlarda işin görülür...Selamlar
Sağolasın ali abi teşekkür ederim
Hüseyin ORHAN
08.Ekim.2012, 05:38
zor bir durum Allah yardımcın olsun
dadak_e
08.Ekim.2012, 06:36
en kısa zamanda bu durumdan kurtulum işe başlaman dileği ile dost kal
erzurumdan slm ve sevgilerle
Recep DÖNMEZ
08.Ekim.2012, 08:14
Gültekin Kardeşim! tabiki üzücü bir durum.
Ama Allah herkese bir nasip,bir rızık verir mutlaka,
En kısa sürede yeni bir iş bulup sağlıklı,huzurlu bir şekilde
yaşamını devam ettirmen dileklerimle...
Selamlar...
Burhan KESKİN
08.Ekim.2012, 10:27
Geçmiş olsun kardeşim İnşallah Allah gönlüne göre bir iş bulmayı nasip eder!
osmanturka
08.Ekim.2012, 13:32
Elimden hiçbirşey gelmeyeceği için geçmiş olsun demekten başka birşey söyleyemiyorum.
İBRAHİM AKKAYA
08.Ekim.2012, 14:40
Nasipten ötesi olmazmış Allah beterinden korusun Kardeşim.
Bakarsın daha iyi bir iş bulursun Küfür etme Şükür et.
ibrahim ozel
08.Ekim.2012, 16:23
Kardeşim Allah'a havale et durumu boşver. Nasibin başka yerde daha çokmuş demekki. Bakalım araştıralım Ankara çevremiz var.
gsahiner
09.Ekim.2012, 20:52
önemli kılıp yorum yapan herkeze canı gönülden teşekkür ederim
ankaradan kucak dolusu selamlar sevgiler
Oktay AKÇAKMAK
09.Ekim.2012, 21:33
kardeş ankaradan taşeron bir abim var ismi mahmut güvercin..iş konusunda yardımcı olur mutlaka tel..05323112368 ara mutlaka
gsahiner
09.Ekim.2012, 21:53
kardeş ankaradan taşeron bir abim var ismi mahmut güvercin..iş konusunda yardımcı olur mutlaka tel..05323112368 ara mutlaka
eywallah abicim yarın arayıp seni bilgilendiririm teşekkür ederim
dadak_e
10.Ekim.2012, 05:45
en kısa zamanda istediğin gibi bi iş bulup aramıza katılman dileği ile kal sağlıcakla
gsahiner
11.Ekim.2012, 14:27
sağolasın ziyaattin kardeşim inş. oktay komutanın önerdiği kişiyle birşeyler olacak gibi
Geçmiş olsun abi inşallah daha iyi bir iş bulursun
veysibor
11.Ekim.2012, 14:47
Kardeşim ne olursa olsun ben ve diğer abi ve kardeşlerim senin yanındayız.bende istanbulda seminerdeyim.19 ekimde dönecem.bütün dostlarlabolca kavuşur görüşürüz.canını sakın sıkma ben şu an otelin internetinden giriyoru.sizi Allahıma emanet ediyorum.Ben arıcam seni konuşuruz.
Geçmiş olsun. Hemen hemen hepimizin zor zamanları olmuştur, sen merak etme birgün mutlaka sen de bu günleri atlatırsın.
gsahiner
11.Ekim.2012, 17:03
iyi dilekleriniz için herkeze teşekkür ediyorum
çetin ekren
12.Ekim.2012, 11:40
geçmiş olsun kardeşim,canın sağolsun...
bir kapıyı kapatan diğer kapıyı açar...
hiç canını sıkma,zaten dediğin gibi bir yer ise sana öyle bir yerde çalışmak yakışmazdı zaten...
Oktay AKÇAKMAK
12.Ekim.2012, 15:33
mahmut abide iyi avcıdır gültekin oğlu benim askerimdi kırmaz beni git mutlaka bir yol yordam bulur sıkma canını hallederiz inşallah...ama yanına git bi çayını iç önce o gerekeni yapar
Burhan KESKİN
12.Ekim.2012, 15:56
mahmut abide iyi avcıdır gültekin oğlu benim askerimdi kırmaz beni git mutlaka bir yol yordam bulur sıkma canını hallederiz inşallah...ama yanına git bi çayını iç önce o gerekeni yapar
Kara oğlan sen adamın dibisin adam gibi adamsın seni tebrik ediyorum! Kötü gün dostu olman, içinden ne geliyorsa onu yapıyor olman senin gibi bir yiğide yakışır seni tanıdığım için Avkoliğe teşekkür ediyorum!! senin burada benim yanımda çalışan uzun Halil diye bir askerin var seni anlata anlata bitiremiyor hep kulaklarını çınlatıyoruz! hep böyle ol iyiki varsın!! Gültekin kardeşim komutan bu işi çözer Allah işini rast getirsin kardeşim
Yanlız usta bu sene sende tık yok hani resimler neredehttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif yawhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
gsahiner
12.Ekim.2012, 18:11
geçmiş olsun kardeşim,canın sağolsun...
bir kapıyı kapatan diğer kapıyı açar...
hiç canını sıkma,zaten dediğin gibi bir yer ise sana öyle bir yerde çalışmak yakışmazdı zaten...
sağolasın çetin abicim evet yakışmaz abi ama ekmek davası mecburen çalışıyosun neyse böylesi gaha hayırlıymış enazından bunu gördük
gsahiner
12.Ekim.2012, 18:12
sağolasın oktay abicim telefonda biraz muhabbet ettik galiba birşeyler olacak gibi pazartesi inşallah yanına gideceğim ozaman detaylı görüşeceğiz sanada bilgi veririm. saygılar
gsahiner
12.Ekim.2012, 18:13
Kara oğlan sen adamın dibisin adam gibi adamsın seni tebrik ediyorum! Kötü gün dostu olman, içinden ne geliyorsa onu yapıyor olman senin gibi bir yiğide yakışır seni tanıdığım için Avkoliğe teşekkür ediyorum!! senin burada benim yanımda çalışan uzun Halil diye bir askerin var seni anlata anlata bitiremiyor hep kulaklarını çınlatıyoruz! hep böyle ol iyiki varsın!! Gültekin kardeşim komutan bu işi çözer Allah işini rast getirsin kardeşim
Yanlız usta bu sene sende tık yok hani resimler neredehttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif yawhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
evet burhan abi sağolsun oktay abimiz yardımcı oluyor diğer arkadaşlarında düşünmesi bile yeter
sanada ayrıca teşekkür ediyorum abicim ilgin için saygılar sevgiler...
Oktay AKÇAKMAK
12.Ekim.2012, 18:32
burhaaaaann.assolistler en son sahneye çıkar evladım...ben resim attımmı millet resim atmaktan vazgeçiyor hele biherkes eteğindeki taşalrı döksün karaoğlanın vardır bir bildiği...herkese rasgele
Oktay AKÇAKMAK
12.Ekim.2012, 18:34
gültekin kardeş biz dostlarımızla varız ele eli yıkar el döner yüzü yıkar merak etme öyle yada böyle bu iş meselesi çözülecek...okadar
dadak_e
13.Ekim.2012, 06:05
oktay abi ilgin için tşk ederiz
gsahiner
13.Ekim.2012, 09:04
gültekin kardeş biz dostlarımızla varız ele eli yıkar el döner yüzü yıkar merak etme öyle yada böyle bu iş meselesi çözülecek...okadar
eywallah oktay abim teşekkür ederim
ibrahim ozel
13.Ekim.2012, 09:49
Sonucu bekliyorum ağa girdi devreye ben küçük olarak beklemeye girdim olmassa bende gerekeni yapacağım paşam dert etme sen bu işi mutlaka çözeceğiz.
Oktay AKÇAKMAK
13.Ekim.2012, 11:20
başçavuşşşşş hallederiz dedik okadarrrr....karaoğlan tuttuğu işi yarım bırakmaz sen beklemede kal....kartal 1 - kartal anlaşıldımı tamam
ibrahim ozel
13.Ekim.2012, 17:18
Alındı Anlaşıldı Komutanım...
Karaoğlan sana ne desem azdır.İnsanın niyetinin ne olduğu ,nasıl biri olduğu burada açığa çıkıyor.
Her ne kadar seni şahsen tanımasam da bu AVKOLİK ortamında olmandan,varlığını bilmekten büyük mutluluk duyuyorum.
Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor.Yapamayan da yapamadığı için hayıflanıyor.
Allah rızık kapısının birini kapatırsa dokuzunu açar,rızkı bitenin canını alır...
Sen üzülme kardeşim.Doğruyu dokuz kapıdan kovarlar,kovsunlar.Önemli değil sen yeterki doğruluktan ayrılma ...
Allah işini rasgetirsin...
İŞTE AVKOLİK FARKI BU!....................
zor bir durum Allah yardımcın olsun ustam
Oktay AKÇAKMAK
14.Ekim.2012, 13:58
gültekin kardeşim pazartesi günü allahın izniyle işin hallolacak..sözünü aldım canını sıkma sen yeterki ekmeğimi dürüst yiyecem de biz allahın izniyle doğrunun dürüstün yanında kanımızın son damlasına kadar dururuz....ibo kardeşimdende allah razı olsun meseleye kendi sorunu gibi bakıp elinden geleni yapmaya çalıştı...ayrıca eminimki sitedeki duyarlı arkadaşlarımızda ellerinden gelen ne olsa sonuna kadar yaparlardı....tüm avcı dostlarıma selamlar...rasgele
gsahiner
15.Ekim.2012, 15:10
oktay abicim ve diğer abilerim hepinize ilginizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum minnetlerimi sunuyorum
Allah kalbine göre bir iş versin sana.Üzülme!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.