Orijinalini görmek için tıklayınız : Basit Video Yükleme
Onur ÇELİKOĞLU
11.Ekim.2012, 19:00
Değerli forum moderatörleri bir sorunum var.
Video yüklemek çok sıkıntılı. Youtube de üyeliğim var ama sadece oradaki videoları yükleyebiliyorum buraya. Facebookta birbirinden güzel videolar bulmuştum ama paylaşılmadığından paylaşmaktan vazgeçtim.
Konulara video yüklemeyi kolaylaştıracak bir yol yok mu acaba ?
Burhan KESKİN
11.Ekim.2012, 19:31
Onur kardeşim inşallah çözecez bu işi!
osmanturka
11.Ekim.2012, 20:21
Onurum inşallah bu sorun çözülür,ama nasıl çözülür bir fikrim yok,nasıl çözebiliriz diye düşünüyorum bulamıyorum bir fikrin varsa paylaşabilirisn, dünyadaki sistemi hatta daha kolay sistemi sitemizde kullanmaktayız,youtube'ye yükleyemiyorsan,Dailymotiona yükle orası daha kolay ve hızlı orasıda olmuyorsa izleseneye yükle.
Eğer aklınızda bir proje fikir varsa bizimle paylaş lütfen yapmaya çalışalım,sitemize ait bir video yükleme sitesi yapsak bile youtubede'den,dailymotion'dan,izlesene'den daha hızlı upload etme şansımız asla yok zira onların sahip olduğu host hızına biz ulaşamayız. umarım güzel bir şekilde anlatabilmişimdir.
Burhan KESKİN
11.Ekim.2012, 20:25
Onurum inşallah bu sorun çözülür,ama nasıl çözülür bir fikrim yok,nasıl çözebiliriz diye düşünüyorum bulamıyorum bir fikrin varsa paylaşabilirisn, dünyadaki sistemi hatta daha kolay sistemi sitemizde kullanmaktayız,youtube'ye yükleyemiyorsan,Dailymotiona yükle orası daha kolay ve hızlı orasıda olmuyorsa izleseneye yükle.
Eğer aklınızda bir proje fikir varsa bizimle paylaş lütfen yapmaya çalışalım,sitemize ait bir video yükleme sitesi yapsak bile youtubede'den,dailymotion'dan,izlesene'den daha hızlı upload etme şansımız asla yok zira onların sahip olduğu host hızına biz ulaşamayız. umarım güzel bir şekilde anlatabilmişimdir.
Osman bak Onur sana seslenmiş biliyorsan bir şeyler yap video seyredelim birazhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
osmanturka
11.Ekim.2012, 20:34
Osman bak Onur sana seslenmiş biliyorsan bir şeyler yap video seyredelim birazhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Burhan abi Onur desinki Osman abi ben şurada şöyle bir sistem gördüm bizim kullandığımız sistemden çok daha kolay o sistemi uygulayın desin yapmasam ne derseniz diyin.
Ama inan şuanki kullandığımız sistem çok kolay ve gayet anlaşılır onurun sıkıntı çektiği nokta youtubeye videoyu yükleme işlemi ,bende şunu söyluyorum eğer youtubeye video yükleme işlemi zor oluyorsa biz kendimize avkolik üyelerine özel bir video yükleme sitesi açsak bile inanın oraya video yüklemesi daha zor olacaktır,youtube gibi dünyaca ünlü çok büyük ve hızlı hosta sahip bir site yükleme işleminde sıkıntı çıkartıyorsa kendi yaptığımız siteler daha çok sıkıntılı olur.
Ancak tekrar söyluyorum üyelerimizin eğer bir fikri,projesi ve görüp beğendiği sistem varsa bizimle paylaşabilir bizde elimizden geleni yapmaya çalışırız.
imported_avkolik
12.Ekim.2012, 04:05
Onur merhaba kardesim. Verilen cevaplar yeterli geçerli ama Facebook videolar ile ilgili ekleme yapayım bende. Facebook kendi sistemine yüklenen videoları başka sitelerde yayınlamaya yani kendi üzerinden yayına izin vermiyor. Facebook videolarını burada yayınlamanın tek yolu var. Bilgisayarına IDM (İnternet Dowload Maneger ) isimli programı kur. Sonra facede video izlerken göreceksin ki vide izleme esnasında videonun hemen üstünde Bİ VİDEO DOSYASINI İNDİR diye bir buton çıkıyor. Tıklayıp videoyu indirdikten sonra youtubedeki hesabına yükleme işlemi yapacaksın. Su an itibari ile yapabileceğin ve yapabileceğimiz ancak bu kadar.
Osman'inda dediği eğer bizim kaçırdığımız, bilmediğimiz kolay bir sistem varsa bildirmeniz halinde sitemize kazandırmak için elimizden geleni yapacagımıza şüpheniz olmasın kardesim.
Ali toprağım bende resim yükleme işini beceremiyorum sağ olsun burhan abi hallediyor ama benimde öğrenmem lazım bunun basit bir yolu olabilirmi bilgisayardan seçip kopyala yapıştır gibi umarım bir iyilik yapılır!
osmanturka
12.Ekim.2012, 08:57
Ali toprağım bende resim yükleme işini beceremiyorum sağ olsun burhan abi hallediyor ama benimde öğrenmem lazım bunun basit bir yolu olabilirmi bilgisayardan seçip kopyala yapıştır gibi umarım bir iyilik yapılır!
Ziyaattin Kardeşim bu konuda sizinle özel ilgilenmek istiyorum ve bu işi size öğretmek istiyorum msn'e eklersen sevinirim osmanturka@sulusaray.net
Cengiz KUTLU
12.Ekim.2012, 17:03
Osman bey bende resim yükleme konusunda sıkıntılıyım eğer yardımcı olursanız resimlerimi portalda paylaşabilirim ilginize teşekkürler!
Onur ÇELİKOĞLU
12.Ekim.2012, 18:19
Cevaplarınıza yanıt vereceğim abilerim ama şuan işim var yazamıyorum.
Onur ÇELİKOĞLU
13.Ekim.2012, 17:41
Osman abi bir fikrim yok video paylaşma konusuyla ilgili.
Ali Ekber abi program için teşekkürler bu işeme yaracak ve video yüklemem kolaylaşacak .
Yabantv'deki gibi video ve resim yükleme eklenemezmi? O çok kolay. Resim ve video yükleme butonuna basıyorsun önüne hemen gözat diye bir buton geliyor, bilgisayarından istediğin video ya da resmi seçip gönderiyorsun.
osmanturka
15.Ekim.2012, 08:42
Osman bey bende resim yükleme konusunda sıkıntılıyım eğer yardımcı olursanız resimlerimi portalda paylaşabilirim ilginize teşekkürler!
Cengiz bey msn imi eklerseniz tabiki yardımcı olurum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.