PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu köpek yarışmada olacaktı :(

imported_avkolik
12.Nisan.2008, 22:35
Sevgili Mustafa Çil videoyu bana attı bende youtubeye yükeleyip sizlere sunuyorum arkadaşlar...Çil ustanın ağzından " ah bu köpek yarışmada olacaktı ki "

.......... İşte TİTA .........

http://www.youtube.com/watch?v=-9CSkQVYUx4

bülent erdem
12.Nisan.2008, 22:55
mustafa abi gerekeni söylemiş zaten(çok harika) ... ne mutlu metin abime, allah zeval vermesin

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 00:13
ilk kez araziye çıktı ve bunları yaptı arkadaşlar
metin abim güle güle avlansın
yarışmadaki köpekleri hatrladımda iyiki varsınız emet pointerleri dedim
sizlele guru duyuyorum diye kendi kendime sylendim valla
MERALARIN GERÇEK ŞAMPİONLARI

bülent erdem
13.Nisan.2008, 00:17
alkışlar.. gönüllerin şampiyonlarına

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 00:20
SAĞOL GARDAŞIM BENM

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 05:19
hadi bakam seyreden çok ama yorumlayan yok
kaç metre yürümüş olabilir bu köpek ? belki bilen olur demiştim sadece yavvv

4x4cemal
13.Nisan.2008, 06:44
Hay MAŞALLAH beeee DEVELİLİ METİN gardaşıma bu yakışır. Ben bile heyacanlandım nasıl olsa bizimde önümüzde gezecek yalnız usta şimdiden öğretin avı vurana götürsün. ben 21 metre ölçtüm ama gözden kaldık yanılmış olabilirim. yetişmesinde emeği geçen arkadaşlara canı gönülden teşekkürler. DEVELİDEN SELAMLAR.

cemalreis
13.Nisan.2008, 07:55
tüğü kadar avı olur inşallah metin gardaşım.....Mustafa kardeşiminde ellerine sağlık....

unforgiven
13.Nisan.2008, 08:45
Abicim elinize emeğinize sağlık.Ortalama 25 metre civarında filan yürüdü yanlış saymadıysam...Paylaşım tek kelimeyle mükemmel...Eğitene de videosunu hazırlayana da teşekkürler...

Saygılarımla...

13.Nisan.2008, 09:48
Maşallah Titaya Allah nazarlardan korusun.Metin abimede tüyü kadar av vurdursun inşallah

ulasatasoy
13.Nisan.2008, 13:59
Buna koku denir heralde ? Köpek burnuyla görmüş resmen. Allah sahibine bağoşlasın. Nazarlardan saklasın.

avcikardes35
13.Nisan.2008, 15:44
sahibi çok şanslı

13.Nisan.2008, 16:26
maşalllah allah nazardan saklasın muhteşem yakmışır abi develiden selamlar

13.Nisan.2008, 17:12
selamün alyeküm ben develliden minik eger yanilmadiysam 33 adima yakin mustafa abi emegine saglik çok mükemel bir köpek yetiştirmişsin abi metin abiyede yakisan köpek tüyleri kadar avi bol olsun ve hayirli olsun metin abime vede yetiştiricisi kadir sarının emegine saglık çok mükemmel bir yetiştirici oldugu belli maşallah DEVELİDEN SELAMLAR

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 17:47
SEVGİLİ DOSTLAR KADİR USTANIN ELLERİNE SAĞLIK OLCAK İNŞALLAH
VALLA MÜKEMMEL OLACAK
HESAPLAMALARA Devam arkadaşlar
iyi gidiyor bir arkadaş çok yaklaşmış valla

13.Nisan.2008, 18:02
masllah abı
rahmetlı dedem sunu derdi
EN İYİ KOPEK HERKESİN KENDİ KOPEĞİDİRR
bu dusununce dedeme hak werdimm
bıde sızler dusunun arkadaslar
hersey kupa bırıncılık degıldır bence ??

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 18:11
doğru gardaşım eğer herşey kupalı köpek altında yavru satmak olmasydı bizde tam 4 kupalı olacaktı,ama maksat o değil bizlerde,bizde iyisi varsa eşde dostda da olsun isteriz
deden doğru der gardaşım her kesin köpeği kendine güzel

ismail talay
13.Nisan.2008, 19:11
valla bu tita en az 36 adım koku duymuştur :) kadir usta adımladı ben saydım :).. metin abi cok hoş maşallah allah nazardan saklasın .ustalat tebrikler

yasar_yetim
13.Nisan.2008, 19:20
bı usta gozuyle baktım tahmını 27 28 metre allah nazardan saklasın

ulasatasoy
13.Nisan.2008, 19:44
En az 35 metre var mesafe.

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 20:07
valla bravo gartdaşlar üç aşa beş yukarı doğru saymışsınız
35 adım

Adil Karakus
13.Nisan.2008, 20:12
Adımı madımı anlamam yüksek koku sensörü takmışsın sen buna Mustafa :-))

Maaşallah Titaya sahibinede ,allah bol avını vurmak nasip etsin develili abime

elinize emeğinize sağlık

Kadir usta nın parmağı var bu talebenin üztünde

selamlar saygılar

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 20:19
sen sağol abm
bu işi yapan ekip derki
her dosta bizleri iyi andıracak köpekler yetiştirelim
ve üretelim

ulasatasoy
13.Nisan.2008, 20:48
Mustafa gardaş bir ara yürünen bir mesafe vardı. Yarımşar metreden hesaplarsan 35 adıma tekabül ediyor.

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 20:55
evet gardaş ama bu inşallah şovdan ziyade av köpeği emet pointeri olacak

ulasatasoy
13.Nisan.2008, 21:00
Tabiki önemli olan av köpeğinin merada neler yaptığıdır. Yoksa sirklerdeki köpekler bisiklete biniyor. :) Bu arada gardaş köpeklere neden emet kırığı dediğini çözdüm sanırım. :) Orçun da anlamıştır.:)

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 21:04
ne anladınsa bilemem gardaş fakat
benm anladığım SENN DOĞRU ANLADIĞINDIR
ANLAYAN ANLAR GARDAŞIM SEN HİÇ MERAKLANMA

4x4cemal
13.Nisan.2008, 21:04
ÇOBANOĞLUUUUUUU metre soruyon adım cevaplıyon ne iş kardeş . Metinle bugün çiftlikte cüllükteydik adını oralarda andık işinin ehli diyor yanıltma gardaşımı. SELAMLAR

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 21:08
SAĞOLSUN ABİM BEN ONU ODA BENİ SEVER
VARSA BENDEN ŞİKAYETİ OLAN YAZSIN ÇİZSİN
boynumuz kıldan incedir
ama nedense hep sol kulağım çınladı abi sen ne dersin bu işe

13.Nisan.2008, 21:08
arkadaslar kızmayın ama
35 metre olsa nolur 15 adım olsa nolurr
onemlı olan elındekının kıymetını bılmek degıl mı
benım uzerıme vazıfe değil ama
arkadaslıklar adım ve metreden daha onemlıdırr ??
selamlarr

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 21:10
sende haklısın güzel gardaşım

ulasatasoy
13.Nisan.2008, 21:11
Yaklaşık 1 aydır. Tabiri caizse internettin dibine vurdum. Pointerler ileilgili yabancı siteleri baya gazdim dolaştım. Gardaşım göğsünü gere gere bu köpekler bizimdir diyebilir ve istediğin adı verebilirsin. Öyle ferma duran köpekler sanırım emetten çıkıyor. Estetikten accık anlıyorsam. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/wink.gif

4x4cemal
13.Nisan.2008, 21:22
Öncelikle orçun kardeş ben mesajımı yazarken muhabbet hissi ile yazdım yani kızmak veya eleştirmek için değil. Çobanoğlu gardaşımı yanıltma derken Metin senin ismini anarken süper zeka bi arkadaş diye andı bende sana metre soruyon adım cevaplıyon demekle onu kastettim kardeş aman haa yoksa benim aklımdan orçunun ve senin aklından geçenler gibi bişey geçmedi sizi üzecek bişey yazdımsa özür olsun.

13.Nisan.2008, 21:25
abı bunu aklıma bıle getırmem benn ben orcun mu bılmıyorumda
asla bıs buyuklerımıze ole bısı demeyıs
ozur dıleyecek bırı olursa o da bız oluruzz
sız bızım buyuklerımızsınızzz bu asla unutulamaz
buyuklerımıze atalarımıza her zaman saygımız sonsuzzz

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 21:28
yaşayın gardaşlar nerden çıkardım bu adım metre işini yav
sakın birbirinize benm yüzümden kızıp da öyle yazmayın aman abim ve gardaşım
birde sadece emetden çıkyo gardaşım orada doğrusun valla

4x4cemal
13.Nisan.2008, 21:41
Arkadaşlar zaten kızma küsme pretosto falan bunları bu sitedeki değerli arkadaşlarıma yapmak benim haddim bile olamaz sadece yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için ben üzüldüm o kadar.Yine söylüyorum ben mesajımda latife olarak yazdığım senin süper zekalığınla ilgili gardaşımı yanıltma dedim. selamlar

13.Nisan.2008, 21:44
cemal abı sende buranın bı uyeyısınn
haddım olmaz deme...sende soz sahıbısın bızım kadar hatta bızden bıle fazla..cunku buyugumuzsunn
benım bı kusurum warsa ben ozur dılerımm
ellerınden operım abı selamlar

4x4cemal
13.Nisan.2008, 21:56
Orçun ALLAH senden ve seni yetiştirenlerde razı olsun ben sizin gibi AHLAKLI veSAYGILI gençlerin yetişmesinde emeği geçenlerin ellerinden öperim. selamlar

13.Nisan.2008, 21:58
cemal abı bız sızlerın sayesınde warız sızlerı temsıl edıyoruzz bızım yaptıklarımız sızlerın bıze verdıgınız emklerın karsılıgıdır.
sızlerle tanıstıgıma cok memnunum

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2008, 22:43
VALLA NE GÜZEL BU İŞ YAV TAM KIZIŞACAKLAR DERKEN YİNE SULH OLUNDU
SİZLERİ SAYIYOR VE SEVİYORUM
CEMAL ABİM BNM AKLIM SİZ DEĞERLİ ABİ VA GARDAŞLARA NE VEREBİLİRİM NASIL GÜZELİNİ VE KOKULUSUNU BULABİLİRİMDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL
SAĞOLASIN ABM

4x4cemal
13.Nisan.2008, 22:52
İnsan tek başına bir hiçtir hep beraber sevdiklerimizle beraber sağolalım Çobanoğlu. Beni benden değil beni bilenden sor. bende sizi seviyorum

14.Nisan.2008, 06:36
ARKADAŞLAR NASİP OLURSA TERTİBİM METİN DEVELİYE BU SÜPER KOKULU KP,Ğİ YETİŞTİRİCEĞİM KAYSERİ MERALARINDA ONA NARA ATTIRIP BİZLERİN KULAKLARINI ÇINLATTIRACAĞIM KPK GERÇEKTEN ÇOK SÜPER KOKUYA SAHİP İZMİR YARIŞMASINA MAKSUZ GÖTÜRMEDİM KUPAYA İHTİYAÇ OLANLAR BU SEFERKİNİ ALSINLAR DİYE BİRDAHAKİNE BIRAKMAM NASİP OLURSA[ERKAN],[KEMAL TÜTÜNCÜ]SİZLERE BAHSETTİĞİM YAVRU İŞTE BU CANAVARDI İNŞALLAH HEM AVA HEM TERBİYEYE YATKIN BİR YAVRU YAPACAĞIM YETERKİ METİN KARDEŞİM DAĞLARDA RAHAT ETSİN

Mustafa ÇİL
14.Nisan.2008, 06:39
sağol abemmm
aha ustada geldi ancak grdü
ve bu köpeği bidahakine hazırlayacam diyo bakın
siz takip edin artık

mehmet fatih AKILLI
14.Nisan.2008, 06:51
mustafa abi bu ne böyle http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/shocked.gif maşallah be sanki kumandalı araba gibi. OLACAKSA KÖPEĞİN HARBİDEN BÖYLE OLMALI ...HELAL OLSUN ABİ EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ...ALANYADAN SEVGİLERLE http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif

Mustafa ÇİL
14.Nisan.2008, 10:59
sağolun arkadaşlar inşallah kadşr usta layıkı ile yetiştirir ve metin abem de ağız tadı ile avlanır
yandı develinin keklikleri

14.Nisan.2008, 12:22
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BU CANLI BİR VARLIK İNŞALLAH HASTALIK SAKATLIK VEYA HERHANGİ KEMLİK BAŞINA GELMEZSE DEĞERLİ TERTİBİM AĞIZ TADIYLA AV YAPAR YARIŞLAR İŞİN ESPİRİSİ BİZİM İÇİN YARIŞLAR ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL BİZ DOSTLARIMIZA MERADA AV KP Ğİ YETİŞTİRİYORUZ DİĞER TAKTİRLER SİZ DOSTKOLİKÇİLERİN HAA BİZLERİN EĞİTTİĞİ KPK LERİ YARIŞLARLA DEĞERLENDİRECEKSENİZ O AYRI TABİİ

Fatih HACIABBASOĞLU
14.Nisan.2008, 13:54
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH DEMEKTEN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DENMEZ....ALLAH SAHİBİNE VE KENDİSİNE UZUN ÖMÜR VERSİN..

14.Nisan.2008, 14:59
slam abi ya mustafa abi metin abiye yakişan bir köpek ama böylede olursa develide bizlere avkalmaz biz ne yapacagiz

14.Nisan.2008, 15:00
amöa ben buldum bir caresini abi köpek develiye geldiginde sif seyredecegim tüfegi birakip

MEHMET KANDAK
14.Nisan.2008, 15:53
mustafa abim haklıymış ah bu köpek yarışmada olcak tı demekte.. maşallahı var.

Mustafa ÇİL
14.Nisan.2008, 20:14
sağolun dotlar ama malesef bu da kırma
bu krmada amma tuttu ha

Mustafa ÇİL
15.Nisan.2008, 21:58
devammm devammm
vdeolara devammm

Mustafa ÇİL
17.Nisan.2008, 18:20
hani yeniler arkadaşlar
sadece ben ve orçun atmasın video ya ayıp oluyo ama

Mustafa ÇİL
17.Nisan.2008, 23:02
sapancalı birol abi sendeki yavruda titayı aratmaz hani
slmlar sapancayave dayıya

Mustafa ÇİL
22.Nisan.2008, 09:04
KUSURA BAKMAYIN BİR DOSTUM BULAMAMIŞ BU VİDEOYU
tekrar gncellemek zorunda kaldım

develili
22.Nisan.2008, 16:00
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM DOSTLARIM TEMENNİNİZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNANIN HEPİNİZ İÇİN AYNI DUYGU İÇİNDEYİM HER AVCIYA ALLAH NASİP ETSİN BÖYLE Bİ KÖPEĞİ TABİKİ EKİP VEDE EĞİTİCİSİ DEĞERLİ DOSTUM TERTİBİM KARDEŞİM KADİR SARI GİBİ EĞİTİMCİYİDE BERABERİNDE NASİP ETSİN İNANIN DOSTLAR 20 GÜNDÜR DIŞARDAYDIM EMETE DE GİTTİM TABİ TİTAYI İLK KEZ YAKINDAN MERADA GÖRDÜM ALLAH BAĞAŞASIN MÜKEMMEL BİR KÖPEK TÜM SİTE ÜYELERİ HUZURUNDA BU İŞİN UZMANI OLAN MUSTAFA ÇİL KADİR SARI MUSTAFA TAŞKIRAN MUSTAFA CIZIMOĞLUNA AYRI AYRI TEŞEKÜR EDER EMEKLERİNE VE GÜNÜLLERİNE SAĞLIK DERİM İYİKİ VARSINIZ DOSTLARIM SİZLERİ ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUM CAN EKİBİM BU ARADA MEHMET DEMİRTAŞ KARDEŞİMİDE BU İŞDE UNUTAMAM ONUNDA YÜREĞİNE EMEĞİNE SAĞLIK ÖNEMLİ OLAN BAKİ DOSTLUKLARDIR SEVGİLERİMLE

4x4cemal
22.Nisan.2008, 16:13
Selamün aleyküm gardaş nerelerdeydin beni garip bıraktın sitede şu cülük resimlerini atıverde sahipsiz sanmasınlar. Neyse millet yanlış anlar latifemizi .HOŞ GELDİN.

theonly07
22.Nisan.2008, 17:01
TEK KELİMEYLE MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

Mustafa ÇİL
22.Nisan.2008, 18:52
vay aabem gelmiş de grmüş titasını
güzel dilek ve temnnilerin için teşekkürler EKİP adına abem
varsa yoksa dostluk gerisi boş ve yalan

develili
23.Nisan.2008, 12:15
geldim yuvaya kardeşim aynen temennine katılıyorum biz 6 kişiyiz birbirimizi iyi biliriz ekip bu yanlış anlaşılmasın

trabzonlu
23.Nisan.2008, 12:52
maşallah maşallah allah nazardan korusun çok güzel bi köpek

23.Nisan.2008, 16:23
Herşey dostlarımız için......! Bizim için emekten öte bir görevdir...!

Abemmmmm allah hayırlı uğurlu etsin kayseri de canlı görecez titayı nasipse...!

Çok ama çokkkkkk tatlı çekişmelere sahne olacak develinin dağları bu sene..!

Ayrıca Tita da emeği geçen ustalarıma saygılarımı sunar ellerinden öperim..!

Rabbim onları başımızdan eksik etmesin..!

23.Nisan.2008, 16:47
DEĞERLİ DOSTLARIM,TERTİBİM DEMİRTAŞ KARDEŞİM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN BİR VESİLE İLE TANIŞTIK ŞİMDİ NERELERDEYİZ BİZİM İÇN ÖNEMLİ OLAN BU DEĞİLMİ İYİKİ TANIŞMIŞIZ DOSTLUK HARİÇ GERİSİ YALAN

yasar yilmaz
03.Mayıs.2008, 19:09
kopek harıka kadır kaedes yetıstırenlerın ellerıne ayaklarına saglık

develili
06.Mayıs.2008, 12:35
yaşar kardeşim teşekkür ederim usta daha iyisini sana bulur vede yetiştirir inş. avlakta dişiyi gördüm inş. ileride gelin ederiz

19.Temmuz.2008, 08:13
selamınalüküm arkadaşlar

19.Temmuz.2008, 08:16
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/3.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/Happy/8.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifselamınalüküm arkadaşlar http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cool.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/lipsrsealed.gif

26.Temmuz.2008, 12:39
Adem hayırlı olsun yeni mesleğin başkanlık sana yakışır canım kardeşim uzak durma nasipse gene omuz omuza tüfek atarız.Nedersin

mustafa altınsoy
16.Ekim.2008, 13:14
yaw ustalar ben bu video yu izleyemedim link yok çok merak etim yaww

yasar_yetim
16.Ekim.2008, 13:23
.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif

kapadokyali_1981
16.Ekim.2008, 16:18
Abicim video you tubede yüklü olduğu için ve dolayısıyla you tubede kapalı olduğu için link açılmıyor. Saygılar....