Orijinalini görmek için tıklayınız : Çil ve Kınalı keklik toplam limiti kaç?
osmanturka
15.Ekim.2012, 10:26
Değerli arkadaşlar keklikte limit 2 olduğunu biliyorum ancak MAK kararındaki bir yazı kafamı karıştırdı Kınalı ve çil keklik toplamımı 2',yoksa çil ve kınalı toplamı 4 mü olacak? yani 2 kınalı,2 çil keklik vurmanın sakıncası varmı? Burada tereddüte düştüm aydınlatırsanız sevinirim.
Onur ÇELİKOĞLU
15.Ekim.2012, 11:19
Kum kekliği, kınalı keklik ve kaya kekliği Toplam 2,
Çil keklik ; bu av dönemi Erzurum,Erzincan,Yozgat,Kars,Sivas,Tunceli,Bingöl, Ağrı,Van,Iğdır,Ardahan,Elazığ,Muş,Bayburt,Gümüşhan e,Tokat,Çankırı ve Bitlis illerinde avlanacaktır. 2
Limitler de bu şekilde yer almakta.
Yani kum kekliğinden 2 , kınalıdan 2 ve kaya kekliğinden kişi başı limit ayrı ayrı 2 dir.
Çil keklik ise yukarıda belirtilen illerde günlük avcı başı limit 2 dir.
Ördekte limit 6 hangisinden vurursan vur.Bu altının içerisinde tek olması gerekenlerde var.Bence keklikte hangisi olursa olsun ikidir diye düşünüyorum
gsahiner
15.Ekim.2012, 14:59
abicim 4 limitin var 2 çil 2 kınalı
Ördekte limit 6 hangisinden vurursan vur.Bu altının içerisinde tek olması gerekenlerde var.Bence keklikte hangisi olursa olsun ikidir diye düşünüyorum
serkan ördekte tek olarak yazılanlar var kardeşim av haritandaki limitler bölümüne bakarsan tek olanları detaylıca görebilirsin
Burhan KESKİN
15.Ekim.2012, 18:42
2+2=4 limit Osman http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
2012 -2013 alınan mak kararlarına göre keklik çeşitlerinde limit 2 adettir!
dadak_e
18.Ekim.2012, 06:22
bu konuda sanki bi boşluk var gibi
benim bildiğim toplam 2 adet
2 çil keklik 2 de kınalı keklikle ormancıyla karşılaşın bak ne oluyor adamlar nerdeyse yanımızdaki misafire dağda ne işin var diye ceza yazacak.
Gültekin abi yaşını yanlış yazmışsın orda 22 görünüyor.
Yıldıray İNCE
18.Ekim.2012, 16:22
2 çil keklik 2 de kınalı keklikle ormancıyla karşılaşın bak ne oluyor adamlar nerdeyse yanımızdaki misafire dağda ne işin var diye ceza yazacak.
Haklısın serkan kardeşim daha cok eğitime ihtiyacımız var demekki............http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
çetin ekren
18.Ekim.2012, 20:02
arkadaşlar çil kekliğe izin verilen illerde 2 kınalı ve 2 çil olmak üzere toplam 4 tür...
ama 3 kınalı bir çil veya 3 çil,1 kınalı değil...bu detaylara dikkat edelim..
2 kınalı,2 çil...toplam 4...
dadak_e
19.Ekim.2012, 07:21
bunu sölemen iyi oldu usta sezonda desene kekliklerin şansı pek açık olmıyacak
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.