PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uzaydan dünyaya atlayış

dadak_e
16.Ekim.2012, 07:50
http://www.youtube.com/watch?v=aHxdLzA-YnU&feature=g-logo-xit.

16.Ekim.2012, 10:42
çok cesaret isteyen bir iş haberlerde izledim adamın o yükseklikten atlaması buharlaşmaya varana kadar hatta ölümü göze alabilmesi casaret işi paylaşım için teşekürler emrecigim

Onur ÇELİKOĞLU
16.Ekim.2012, 13:40
Çok güzeldi yaaa...

Bende hep paraşütle atlamak istemişimdir ama kısmet olmadı . Tabi böyle 35bin mt yüksekten değil :)))

Oktay AKÇAKMAK
16.Ekim.2012, 15:26
22 defa askeri 15 defa serbest atlayış yaptım ama benim maçam yemezdi gardaşım...eeeee bu herif sürtünmeden niye alev almadı peki bu nasıl iştir

gsahiner
16.Ekim.2012, 16:16
22 defa askeri 15 defa serbest atlayış yaptım ama benim maçam yemezdi gardaşım...eeeee bu herif sürtünmeden niye alev almadı peki bu nasıl iştir

komutanım bilmem kaç derece soğuğa kaç derece sıcağa elektriğe felan dayanıklı elbise yapmışlar o yüzden alev almamış

dadak_e
17.Ekim.2012, 04:55
yorumda bulunan dostlara tşk ederim
bu tür cesaret gerektirici aktiviteler olabildiğine riskli görünsede adrenalinide o kadar yükseltiyo insanın tüm dertlerini unutmasını sağlıyor

ibrahim ozel
17.Ekim.2012, 22:56
Yine sitenin avkolik olduğu unutularak açılmış bir konu bence konulrın av ve avcılık üzerine yoğunlaşması lazım bu tür konular zaten haber ajanslarını belirten sitelerde bol miktarda var.

dadak_e
18.Ekim.2012, 05:14
abi neden sadece benim konularıma böle mesaj yazma gereği duyuyorsun foruma bakılınca okadar yanlış konu varki

ibrahim ozel
18.Ekim.2012, 19:27
En çok sende var bu tür konular paşam şahsına yapmıyorum ki bunları yazanlarda anlar sanırım burasının av sitesi olduğunu

dadak_e
19.Ekim.2012, 06:59
ibrahim abi site kurallarını ve konu başlıkllarını okuman senin için yeterli olıcaktır herhalde