Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj Limit İzni Kalktımı?
osmanturka
18.Ekim.2012, 13:39
Değerli arkadaşlar Bu gün Sivas Doğa Koruma ve Milli Parklar müdürlüğünü aradım Cumartesi ve Pazar günü Sivas il sınırlarında avlanacağımızı ve 2 günlük bagaj limiti izni istediğimi belirttim,Bagaj limit olayının kalktığı artık böyle bir şeyin olmadığı cevabını aldım.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum gerçekten Bagaj limit olayı kalktımı?
Hüseyin ORHAN
18.Ekim.2012, 14:32
el kitabını incelemek lazım
daha önceki senelerde vardı
kalktığı konusunda bir bilgim yok
Onur ÇELİKOĞLU
18.Ekim.2012, 16:00
Osman abicim ben elimde buluna haritadan baktım ve birbirini izleyen yani cumartesi pazar için başka illerde avlanacak avcıların avlanacakları ilden 2 günlük bagaj limiti için beyanda bulunmaları gerekiyor diye yazıyordu.
Burhan KESKİN
18.Ekim.2012, 19:07
Bildiğim kadarıyla Mak karalarına gör bagaj izni limitleri kaldırıldı bunu yerine avcıların beyanları göz önüne alınacak diye biliyorum!!
çetin ekren
18.Ekim.2012, 19:59
Osman abicim ben elimde buluna haritadan baktım ve birbirini izleyen yani cumartesi pazar için başka illerde avlanacak avcıların avlanacakları ilden 2 günlük bagaj limiti için beyanda bulunmaları gerekiyor diye yazıyordu.
kitapçıktada aynen böyle geçiyor...
osmanturka
18.Ekim.2012, 20:13
Evet arkadaşlar kitapcıkta yazan o bölümü buldum ancak avcıların denetleme sırasında sözlü beyanımı (öyle gözüküyor) yoksa avlanacağın doğa koruma ve milli parklar müdürlüğüne verilen beyanmı?
Eğer ilk söylediğim gibiyse ki öyleymiş,bu avcıları yalana teşvik etmekten başka hiç bir şey değil hangi Allahın kulu denelenirken limit fazlasıyla yakalanınca 2 günlük limit beyanında bulunmaz çok merak ediyorum :) zaten avcıların %70-80'i pazar günü avlanıyor cumartesinin limitide burada demezlermi sizce?
http://e1210.hizliresim.com/12/l/f24vp.jpg
bilgiler için teşekkürler!
dadak_e
20.Ekim.2012, 06:58
osman bilgilendirme için tşk ler çoğu görevlinin kurallardan haberi yok
ismail aksu
21.Ekim.2012, 17:27
valla osman bey sizin hemşeriler heryere yatılı gidiyor demekki bu gün nekadar dağda adam gördüysem soruyoruz nevşehir ürgüp nevşehir ürgüp 5 mi 6 mı araba saydım cumartesiden gelmişler + minibüs : valla bende merak ettim selamlar:((
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.