Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da av yeri varmı?
Arkadaşlar hepinize selam.İstanbula yeni taşındım küçükçekmecede oturuyorum.Nerede av yapabilirm.Yardımlarınız için teşekkürler.
dadak_e
24.Ekim.2012, 07:27
silivri tarafında çok duyuyoruz ama nedir durum bilmem
Burhan KESKİN
24.Ekim.2012, 09:01
Fırat kardeşim Silivride İstanbulu dostlarımla birlikte güzel çulluk avları yaptık kısmetse kışa doğru tekrar gelmeyi düşünüyorum oraları iyi çulluk tutar!
ibrahim ozel
26.Ekim.2012, 05:55
Kardeşim marmara ereğlisinde ercan minaz var kime sorsan kapısına götürür selamımı söyle gerisini düşünme...
Yıldıray İNCE
28.Ekim.2012, 11:57
Kardeşim marmara ereğlisinde ercan minaz var kime sorsan kapısına götürür selamımı söyle gerisini düşünme...
Fırat kardeşim sen İbrahim Komutana kulak ver bence selamlar kardeşim..........
Oktay AKÇAKMAK
29.Ekim.2012, 04:33
kardeş bu konuda iboya güven gerisine karışma iboooo bu arada çevrenin bukadar genişlemesi hoşuma gitmiyor değil helal koçum kişi çeveresiyle vardır yolun doğru devam
ibrahim ozel
29.Ekim.2012, 16:02
Abi kahretsin sevilen adamım ülkemin her şehrinde 1 den fazla kapım var şükürler olsun...
fatih tutkun
29.Ekim.2012, 18:03
Arkadaşlar hepinize selam.İstanbula yeni taşındım küçükçekmecede oturuyorum.Nerede av yapabilirm.Yardımlarınız için teşekkürler.
Fırat üstadım İstanbula hoş geldin. Bizim köpek sıkıntımız var sende varsa trakyadaki av bulabileceğimiz bir çok merayı bilirim.Apartmanda köpek besleyemediğimiz için köpeği olan arkadaşların keyfiyle hareket ediyoruz. Eğer köpeğin yoksa seni domuz avlarına götüreblirim. İstanbulda en yakından bulabileceğim av meralarını tarif edebilirim .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.