PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Domuz Dişi Trofesi için Yardım

fatih tutkun
29.Ekim.2012, 18:43
Merhaba Üstadlarım,
Tarakyada bir av günü avcılar derneği başkanından bir bilgi aldım.Bu yıl çıkan kanunlara göre avlanması yasal olan avların tahnit ve trofelerini evde bulundurulmasının yasak olduğunu anlattı.Aramadığım kanun ve yönetmelik kalmadı.Konu ile ilgili hiç bir bilgiye ulaşamadım.Bilen üstadlarımın kanun ve yönetmeliklerle birlikte bilgilendirirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Oktay AKÇAKMAK
29.Ekim.2012, 20:38
doğrudur yasak... angıt kazı ve toy.dan dolayı ceza alan arkadaşlarımız var ama evdeyse okadar sorun olmazda dükkan gibi yerlerde görsele pek girme bence kardeş

30.Ekim.2012, 07:56
Komutanım herkezin görüşü farklı benim görüşüm nasıl bir mantık ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Ben tüm kurslara gidecem vergilerimi ödiycem pulumu felan alacam avladığım hayvanı evimde sergileyemiycem nasıl bir mantık komutanım bu. Heleki Bu en büyük hayalim evimin bir odası şark köşesi duvarda tahnitler bir duvarda tüfeklerim yerde eski halılar bakır ibrikler felan eski saba marka ahşap televizyon :) Hanımla kavga edip duruyoruz bunun için o apartman dairesi istiyor ben müstakil ev yaptıracam diyorum bu oda ve ileride olacak köpeklerim için. http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif

Oktay AKÇAKMAK
30.Ekim.2012, 10:40
kardeş birkez daha söylüyorumavlanması yasak olan hayvanlar içindir o...yoksa ördeğe bıldırcına kimse bişey diyemez...hem sonra sen evine orman bölge müdürünü oturmaya çağırmayacağına göre sorunda yoktur rasgele

30.Ekim.2012, 10:55
Komutanım Fatih abi avlanması yasal olan avların tahnitleri yazmış. O an kafam karıştı biraz.

Burhan KESKİN
30.Ekim.2012, 11:26
Avlanması yasak olan türlerin tahnitini ve müzesini açmak yasaktır.ancak yazılı bildirgeyle izin almak kaydıyla avları yurt dışı vs. eğer evinizde toplu her türden müzelemek,sergilemek istiyorum diye tüm türlerin isimlerini yazdırıp belge almanız gereklidir!! diğer avlanması yasal olan türlerde sakınca yoktur her yerde tahnit vs. heykelini bulundurabilirsiniz! saygılar

fatih tutkun
30.Ekim.2012, 14:55
Avlanması yasak olan türlerin tahnitini ve müzesini açmak yasaktır.ancak yazılı bildirgeyle izin almak kaydıyla avları yurt dışı vs. eğer evinizde toplu her türden müzelemek,sergilemek istiyorum diye tüm türlerin isimlerini yazdırıp belge almanız gereklidir!! diğer avlanması yasal olan türlerde sakınca yoktur her yerde tahnit vs. heykelini bulundurabilirsiniz! saygılar

Merhaba Üstadım,
Yasal olan türlerin trofesi ile ilgili kanun veya yönetmelik varmı ben bulamıyorum.