PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süperpoze enjektör sorunu

31.Ekim.2012, 21:39
Artık üretilmeyen Zirve süperpoze sahibiyim. Tüfeğin enjektöründe bir sorun başgösterdi, bazen atışlardan fişekleri atmıyor bunun sebebi nedir acaba ?

Burhan KESKİN
31.Ekim.2012, 21:56
Turgut kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin! seni tanıyabilmemiz açısından kendinden biraz bahsedersen seviniriz! ne iş yaparsın ,evli,bekar,hangi ava gidersin,köpeğin varmı her sitenin genel kuralıdır bu güzel kardeşim!http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif enjektör konusuna gelince biraz konuyu açarsan yardımcı olmaya çalışalım bu olayı her zaman tekrarlıyormu yoksa ara sıramı yapıyor,! ben yinede sormakta yarar olduğunu düşündüm eğer bazen oluyorsa bunda senin hatan olabilir tüfeği tam kırmıyorsundur!saygılar sevgiler kardeşim

kemal bozkurt
01.Kasım.2012, 02:40
Üstad yazmış bize söz düşmez:) Rasgele

01.Kasım.2012, 05:18
Burhan abi sen yazdıysan bize söz düşmez ama enjektörsüzde benim başıma gelirdi fişek sıkışması. Pirinç kısmı şişerdi acaba öyle bir sorun olabilirmi.

Burhan KESKİN
01.Kasım.2012, 06:57
Burhan abi sen yazdıysan bize söz düşmez ama enjektörsüzde benim başıma gelirdi fişek sıkışması. Pirinç kısmı şişerdi acaba öyle bir sorun olabilirmi.

olabilir Ali ama yinede fişek haznesini temizlemek gerekiyor zamanla oralarda çapaklar oluşur onları ince bir eğe yada zımpara ile temizlemekte yarar olduğunu düşünüyorum selamlar!!

taktiktufek
07.Şubat.2017, 00:24
Öncelikle düzeltelim. Enjektör siringa etmektir.
Doğrusu ejektör dür. Yani dışarı atan anlamında.
Süperpozenin en hassas yeridir. Elle alıştırılır.
Ayak ve başlığın alıştırması, ejektörlerin alıştırması süperpozenin kalitesini belirleyen faktörlerden bazılarıdır.
Alıştırması iyi yapılmamışsa zamanla problem çıkarır.