PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KEKLİK VE PALAZLARI(Y.İNCE)

Yıldıray İNCE
02.Kasım.2012, 08:36
http://www.avvideolari.org/izle-11563-keklik-keklik-ve-palazlarkeklik-videosuyabani-keklikler-ve-yavru-keklikler.html

Onur ÇELİKOĞLU
02.Kasım.2012, 09:07
Yıldıray abi çok güzel görüntüler gerçekten. Aklımda hep büyük bir kafes yapıp palazdan keklik yetiştirmek ve onları izlemek var. İnşallah bu hayalimi gerçekleştiririm , paylaşım için teşekkürler.

Yıldıray İNCE
02.Kasım.2012, 10:28
Yıldıray abi çok güzel görüntüler gerçekten. Aklımda hep büyük bir kafes yapıp palazdan keklik yetiştirmek ve onları izlemek var. İnşallah bu hayalimi gerçekleştiririm , paylaşım için teşekkürler.
Bendesenin gibi düşünyorum Onur kardeşim bıldırcınlarım var inşallah keklik palazıda yapacağım hayırlısıyla.......

Onur ÇELİKOĞLU
02.Kasım.2012, 11:14
Bendesenin gibi düşünyorum Onur kardeşim bıldırcınlarım var inşallah keklik palazıda yapacağım hayırlısıyla.......

İnşallah Yıldıray abi . Bende bıldırcın alacaktım ama kış geliyor yumurtayı kesiyorlar diye vazgeçtim baharda alacağım.

Evde bıldırcın besleyenlerden yumurta satın alıp kendim tavuk altında kuluçkaya yatırcam. Yavrudan büyütmek istiyorum çünkü.

Hüseyin ORHAN
02.Kasım.2012, 15:09
güzel bir görsel şölen olmuş

paylaşım için teşekkürler...

Mesut BÜLBÜL
05.Kasım.2012, 19:45
ellerine sağlık av sahasında cekim yapmış kadar oldum yıldıray kardeşim