PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tekirdağ - çerkezköyden selamlar

17.Kasım.2012, 20:52
öncelıkle herkesi selamlıyorum
ben tekırdağ çerkezköyden aranıza katıldım
ve umarım tanısarak bırlıkte ava cıkabılırız bu konuda yardımlarınızı beklıyorum

bilgi almak istedıgım dıger bır konu ıse avcılık belgesı almak ıcın nerelere basvuruda bulunmam geekıyor acaba
malkarada özel bır kurs buldum ancak bana cok uzak ve 1 hafta surdugunu ucretının 200tl oldugunu belırttıler

çerkezköy - çorlu yada sılıvrıde ozel dershane yada devlet avcılık kursları varmı acaba ?
ne zaman baslıyor yada sorabıleceım bır telefon verebılırmısınız
sımdıden tesekkurler

İBRAHİM AKKAYA
18.Kasım.2012, 10:39
Orhan Kemal Kardeşim aramıza Hoşgeldin Keyifli Paylaşımlar Dilerim.
Avcılık Belgeleri Halk Eğtim Ve Avcılar Kuluplerinin Ortak Çalışması ile oluyor Yakınındaki Bir Kulüpten Bilgi Alabilirsin Gereken yardımı yaparlar.
Herşey Gönlünçe olsun Manisa Gölmarmaradan Selamlar.

18.Kasım.2012, 12:26
MERHABA
CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER EN KISA ZAMANDA ÇERKEZKÖY AVCILAR KLUBUNE GIDECEĞİM
BİLGİ DÖNÜŞÜ YAPARIM
SAOLUN

Recep DÖNMEZ
18.Kasım.2012, 12:34
Orhan Kemal Bey,aramıza ve siteye hoşgeldiniz,,,

Yıldıray İNCE
18.Kasım.2012, 20:36
Orhan kemal kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.........

Hüseyin ORHAN
19.Kasım.2012, 05:54
Orhan Kemal kardeşim,

aramıza yani ailemize hoş geldin sefalar getirdin

avcılık belgesini halk eğitimin ve ayrıca avcı derneklerininde düzenlediği kurslara katılarak alabilirsin

bunun dışında özel kurs veren yer yok diye biliyorum

dadak_e
19.Kasım.2012, 06:37
orhan kemal bey aramıza hoş geldiniz

Burhan KESKİN
19.Kasım.2012, 12:06
Orhan kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dileğiyle Tekirdağ'a selamlar

24.Kasım.2012, 10:10
Orhan Kemal Bey,aramıza ve siteye hoşgeldiniz,,,

imported_avkolik
24.Kasım.2012, 13:34
Orhan Kemal Bey aramıza hoşgeldiniz...Değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...Selamlar

ismail aksu
24.Kasım.2012, 18:05
aramıza hoşgeldin kardeşim bulunduğun ilde bir kulüpten yardım alabilirsin nezamn kurs açılıp açılmicanı veya av koruma milliparklardan da öğrenebilirsin kurs tarihlerini önce ehliyeti alman lazım kardeşim selamlar

08.Ocak.2013, 19:02
öncelıkle herkesi selamlıyorum
ben tekırdağ çerkezköyden aranıza katıldım
ve umarım tanısarak bırlıkte ava cıkabılırız bu konuda yardımlarınızı beklıyorum

bilgi almak istedıgım dıger bır konu ıse avcılık belgesı almak ıcın nerelere basvuruda bulunmam geekıyor acaba
malkarada özel bır kurs buldum ancak bana cok uzak ve 1 hafta surdugunu ucretının 200tl oldugunu belırttıler

çerkezköy - çorlu yada sılıvrıde ozel dershane yada devlet avcılık kursları varmı acaba ?
ne zaman baslıyor yada sorabıleceım bır telefon verebılırmısınız
sımdıden tesekkurler

ARAMIZA HOŞGELDİN ORHAN BEY MALKARADA KURS İÇİN ŞU ANDA 2 KURS YERİMİZ VAR EĞER BURDA BELGENİZALMAK İSTERSEN TLFONLARINI BEKLERİM SELAMLAR...

Mesut BÜLBÜL
10.Ocak.2013, 17:24
orhan kemal kardeşim aramıza hoş geldin

gsahiner
11.Ocak.2013, 09:50
aramıza hosgeldınız umarım bırbırımıze faydalı oluruz

fatih tutkun
18.Ocak.2013, 17:57
Merhaba
Avcılık belgesiyle ilgili mesaj attım telim de yazıyor mesajda.İki ay geçti aramadınız.Belgeyi almayacaksınız herhalde.