PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MERADA TÜFEK SAYISI YARDIMM (G. Şahiner)

gsahiner
20.Kasım.2012, 11:55
Selam sevgili avkolik ailesi uzun zamandır aranızda pek faal olamıyorum kusura bakmayın nedenini bilen biliyor her neyse sorumu sormak istiyorum.

Adıma kayıtlı iki tüfeğide merada avlanırken taşımamda herhangi bir kanuni engel varmıdır? Var ise nelerdir.

Birini elimde birinide sırtımda çanta ile taşıyabilirmiyim yada yanımda iki tüfek bulunduğunda ve bir uygulama olduğunda bunun cezai bir yaptırımı varmıdır. Ben herhangi bir engel bulamadım eğer ustalarımızdan ve bilenlerden bu konuda bir yardım gelirse çok sevinirim

herkeze bol bol kucak dolusu selam ve saygılarımı sunuyorum....

20.Kasım.2012, 12:09
Gültekin kardeş adına kayıtlı ise ve yanında tüfeksiz dolaşan kimse yok ise sıkıntı olmaz. Ama tüfeksiz boş dolaşan var ise inandıramazsın tabi kontrolü yapanın insiyatifne kalmış birşey. Biraz beklersen Ustalarımız daha detaylı bilgi verirler. Selamlar.

Burhan KESKİN
20.Kasım.2012, 12:12
Gültekin kardeşim benim adıma kayıtlı 4 tüfeğim var araba bagajında devamlı yanımda götürüyorum ama sadece yaşlılıktan olsa gerek bir tanesini birde belimden eksik etmediğim Kılıç 2000 Light taşıyabiliyorum Eğer sen taşıyabilirsen benim tüfekleri sana yükleyeyim beraber av yapalım sorun yokhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

Yıldıray İNCE
20.Kasım.2012, 14:45
Cevabı Burhan Ustam yazmış av yaparken yanında tüfeksiz başka kimse yoksa bir sorun olmaz.......

gsahiner
21.Kasım.2012, 05:45
anladım ustalar yasal bir engel olmasında

dadak_e
21.Kasım.2012, 09:27
biraz garip fazladan arabada bulundursan anlarımda millet kendi elindeki silahı zor gezdiriyo gerçekten geziyorsa sen fazladan silah gezdirme sebebein nedirki

21.Kasım.2012, 10:14
Domuz avında yanımda iki silah olduğu oldu ne olur ne olmaz.

gsahiner
22.Kasım.2012, 06:08
iki tüfek taşımak istememin sebebi arabadan ayrıldıktan sonra iki farklı av için iki farklı meraya gitmek ve arabadan çok uzak olmaktan dolayı geri dönmek zulum gibi geliyor

22.Kasım.2012, 10:17
Domuz avında ,dededenn kalma eski karadağlı tabancamı da yanıma alırım,adet edinmişim bikere ,ne olur ne olmaz,onun haricinde başka bi tüfek daha taşıyamam sanırım:) üç buçuk kilo abi ,bir av günü 10 15 km yol yürüyünce adamın elinde kütük gibi oluyor:)

gsahiner
22.Kasım.2012, 13:30
evet abi haklısın doğru ama benim otomatik 2.1 kg bir tanede tek kırmam var şimndi benim avlandığım merada keklik tavşan otomatikle gidiyorum bu daüları aştıktan sonrada ördek merasına ulaşıyorum her ne kadar tek kırma mazide kalsada ördekte çok işime yarıyor ee 10 km yol yürüdükten sonra tekrar arabaya git tüfek değiştir geri oraya git zulum oluyor anlayacağın bu sebepten yasal bir engel varmı diye sordum