Orijinalini görmek için tıklayınız : KRaL Aliminyum Kasa Pozeler Nasıl Kullanan Varmı?
arkadaşlar bugün gittiğim bir av bayisinde 71 Namlu enjektörlü Kral Marka Aliminyum kasa bir S.Poze gördüm.çok şık duruyordu.yüzüme aldım şak diye oturdu tüfek...bugüne kadar bakmadığım silah kalmadı bu tüfek sanki benim için yapılmış.özel ölçü versem o kadar olmaz yani.sizce nasıl kullanan varmı..yıkışı nasıl avı.bir kaç yerde okudum çok iyi randıman almışlar avda ama.enjektör arızası yapar,çift patlar falan diyende oluyor ama her marka yapmıomu onu.çok olsa bir kere yapar bunları..yaptırırım hiç önemli değil.fabrika malının arkasında duruyor bayide öyle..düzen almazsa yenisiyle değiştiriyorlar..sadece avda performansı nasıl.kaç gram hangi fişekle randıman alırım yazarsanız sevinirim ağır dolu atmayı düşünmüyorum.Elimdeki 103D 1,2 Sabit şok.ördekte geçit avında randıman alamadım.sabah bekte çok yakın geçiyor ördek.alçak birde.tutturamıyorum.10 fişekde 2 ördek anca:D .Cuma günü satın alma belgem çıkıyor.kaparosunu verdim tüfeğin.650 lira peşin.cuma günü alıyorum resimlerinide eklerim.teşekkürler.
veyselll
03.Aralık.2012, 19:19
sahın abı hayırlı olsun demekten baska bırsey kalmamıs aslında. Kral tufek kullunan yok cevremde. Yoruma gelınce ben yerlı uretımde mumkunse ccıft tetık enjektorsuz tercıh edıyorum. Ne kadar ıyı yapsakta ılla sorun oluyor. Sıtemız yonetıcısı burhan keskın abı hala sarsılmazın cıft patlatma sorunu ıle ugrasıyo. Tabı bunlar benım goruslerım. Insallah yllarca sorunsuz kullanırsınız
Yıldıray İNCE
03.Aralık.2012, 19:40
Şahin kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol avlar yaparsın inşallah bende iki tane kral av tüfeği var biri otamatik biri süper poze enjektörlü tek tetik celik kasa ben ikisin dende memnunum inşallah sende memnun kalırsın..........
Burhan KESKİN
03.Aralık.2012, 19:44
Çok iyi seçim yapmışsın kardeşim Hayırlı uğurlu olsun! Allah kaza bela vermesin Avın kanlı olsun!
teşekkür ederim arkadaşlar..hafifliği,enjektör mobil şok avantajı,yüze çok iyi gelişi hoşuma gitti.dengesi çok güzel tüfeğin..hedefe çok hızlı doğrultabiliyorsun.işçilikde güzel..tüfek işi birazda şans işi aynı marka olup biri arıza yapıp diğeri yıllarca arıza yapmıyabiliyor..bakalım inşallah randıman alırız..bu paraya bu kadar özellik çok çok iyi..yaş geçiyor artık 3 kg üzeri tüfek taşınmıyor dağda akşama kadar..sabah geçidinde 5,3 mobil şoku taktımmıydı ördekleri havada kalbura çevirmeyi planlıyorum http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler.
dadak_e
04.Aralık.2012, 07:31
abi hayırlı uğurlu olsun
avın bol ve kanlı olsun
rasgele
yazan arkadaşlar hepiniz sağolun.satın alma belgesini nihayet dün alabildik jandarmadan.çok oynattılar beni.bahane üstüne bahane.emniyete devretselerde kurtulsak..tüfeğime nihayet kavuştum dün..güzel avlar yapıcaz inşallah kral süper pozeyle..hepinize teşekkür ederim.birde ruhsata işletirken bir ay daha beklemeyiz umarım.bu benim ikinci silahım ruhsata işletmek zaman alırmı.bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim..sezon biticek adamların keyfini beklerken artık korkar oldum.
Burhan KESKİN
21.Aralık.2012, 09:10
yazan arkadaşlar hepiniz sağolun.satın alma belgesini nihayet dün alabildik jandarmadan.çok oynattılar beni.bahane üstüne bahane.emniyete devretselerde kurtulsak..tüfeğime nihayet kavuştum dün..güzel avlar yapıcaz inşallah kral süper pozeyle..hepinize teşekkür ederim.birde ruhsata işletirken bir ay daha beklemeyiz umarım.bu benim ikinci silahım ruhsata işletmek zaman alırmı.bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim..sezon biticek adamların keyfini beklerken artık korkar oldum.
Şahin bey eğer satın alma belgenizi aldıysanız bayiden aldığınız faturayı ve silahı bağlı bulunduğunuz il emniyet, jandarmaya birimine götürüp ruhsata hemen işlemeleri gerekir eğer yoğunluk yoksa en fazla 20 dakikada işletebirisiniz tekrar hayırlı olsun!
gsahiner
21.Aralık.2012, 09:17
hayırlı uğurlu olsun
sağolun arkadaşlar.az evvel işlettim ruhsata..
keleş42
27.Nisan.2015, 20:27
avcı arkadaslar merhaba kral tüfekleri kullanıcısıyım hepsınden var cok memnunum herkeze tavsıye ederım
bu tüfekler bior tapa fişeklerle ve 3/4 şoklarla çok güzel işler yapıyor..özellikle titanoyla..keklik tahtalı çulluk avlarında bitirim..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.