Orijinalini görmek için tıklayınız : kar bereketi
dadak_e
06.Aralık.2012, 10:35
http://i49.tinypic.com/2poa8gx.jpg
http://i48.tinypic.com/34fjs0g.jpg
çarşamba günü ikindiden sonra baktım kar yağıyor bi bakıyim dedim kar meraya yaradımı varmı canlılık ama zaman kısıtlı olduğu için tam randımanlı merayı dolaşamadım hava karardı o yüzden erkenden döndüm nasibimize bi kınalı düştü 1 saatlik gezintiden
erzurumdan tüm dostlara slm olsun
(laptop un kamerasından akşam hava karardıktan sonra çekildiği için resimler net değil )
ali38
06.Aralık.2012, 11:06
Nasibini almışın Emre kardeşim rasgele
Burak SEZER
06.Aralık.2012, 13:01
Emre usta Erzurum'da kar durumu nasıl bu hafta gelmeyi düşünüyorum ??
Birde keklik durumu nasıl inmiş mi aşağılara :D
dadak_e
06.Aralık.2012, 13:25
keklik halen zirvede kar yok denilecek kadar az bu sene erzurumda çoğu avcımız kekliğe gitmiyolar bu yüzden
ama şöle bi 20-30 cm yağarsa o zaman keklik aşşağı iner
Burak SEZER
06.Aralık.2012, 16:01
keklik halen zirvede kar yok denilecek kadar az bu sene erzurumda çoğu avcımız kekliğe gitmiyolar bu yüzden
ama şöle bi 20-30 cm yağarsa o zaman keklik aşşağı iner
O zaman bize Erzincan yolu görünür... ;)
Hüseyin ORHAN
07.Aralık.2012, 05:36
az olsun bizim olsun tek de olsa nasip alınmış
darısı yıldıray abimin başına
dadak_e
07.Aralık.2012, 07:30
aynen öyle hüseyin bey darısı şimdiye kadar siftah edememiş dostlarımızın başına
yorumunuz için tşk ler
cihan AVCIOGLU
07.Aralık.2012, 09:46
emre durbunlemı buldun bu kuzuyuhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
çetin ekren
07.Aralık.2012, 10:31
arkadaşlar sanırım Erzurumda bu sezon dernek olarak keklik avını bıraktık...
ne kadarı uyar bilmem ama görünen o ki bu avı bizler korumazsak kimse korumaz...
burdan tüm avcı dostlarımızada sesleniyorum..lütfen keklik avına bu sezon ara verelim...
az olanı çoğaltmanın yolu onu koruyup gözetmek...
bunun içinde değişik planlarımız var ve bunuda adım adım dostlarla paylaşacaz...
Ufuk Evci
07.Aralık.2012, 11:51
maşallah Emre, tek olsun torbada olsun.
Yıldıray İNCE
07.Aralık.2012, 14:17
Hüseyinim ben seneye nasip olursa kendim besliyicem kekliği böyle olursa........
Emre kardeşim rastgele........
Rasgele az olmuş öz olmuş
Recep DÖNMEZ
07.Aralık.2012, 21:22
arkadaşlar sanırım Erzurumda bu sezon dernek olarak keklik avını bıraktık...
ne kadarı uyar bilmem ama görünen o ki bu avı bizler korumazsak kimse korumaz...
burdan tüm avcı dostlarımızada sesleniyorum..lütfen keklik avına bu sezon ara verelim...
az olanı çoğaltmanın yolu onu koruyup gözetmek...
bunun içinde değişik planlarımız var ve bunuda adım adım dostlarla paylaşacaz...
Yaw Çeto sen nezaman keklik avına gidip vurdun da şimdi bu avı bırakmaktan bahsediyon????
Yaşlandın artık kabul et....
Bu işin şakası,sana takılmadan duramıyom işte...
Sence keklik çok vurulduğundanmı yok,
Yoksa tarım ilaçları,bohçacılar,etçiler,vergisizler,pulsuzlar, ruhsuzlar yüzündenmi yok....
Ben bu sezon Yaban TV yönlendirmesi ile yapılan bu kampanyaya hayır diyorum şahsım adıma.
Çünki ben limitlere uygun,av gününe ve zamanına uygun avlanıyorum,
Çünki ben keklik avına gitmek için bu vergileri,bu pulları alıyorum,
bazı sosyete avcıları gibi keklik olmazsa şu ülkeye bilmem ne avına giderim diyemiyorum.,
Çünki ben Arjantine gidip yüzlerce üveyik vurup birde bununla övünmek adına çekim yapmıyorum...
Ben kendimce haftada bir dağlara çıkıp iki temiz hava alıp dostlarla iki kelam etme ile mutlu oluyorum....
Resmi olarak keklik avı yasaklanırsa ona eyvallah der bu sezonluk keklik avını kapatırız...
yucelmert
09.Aralık.2012, 15:18
maşallah kardeşim kısa günde güzel av olmuş, paylaşımın için teşekkürler selamlar.
dadak_e
10.Aralık.2012, 10:15
yorumda bulunan herkese slm lar kar düştü keklikler canlanmaya başladı ama gerçekten geçen senelere göre bu sene bayağı az keklik var bu azalışın önüne geçmessek gelecek seneler kınalımı göremiye biliriz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.