PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme Konusu ...Atış serbestttt

imported_admin
15.Aralık.2012, 21:25
Evet arkadaşlar yeni bir sürüme geçtik hayırlısı ile...Şimdi burda yeni forumun özelliklerini denemek için atış serbest :D

imported_admin
15.Aralık.2012, 21:26
Youtubeden video ekleme denemesi

Demet Akalın | Farkında mısın (Orhan Gencebay ile Bir Ömür) (http://www.youtube.com/watch?v=Rh1i3R1U3xE#)

imported_admin
15.Aralık.2012, 22:13
Deneme yapılabilir...

Kemal_Uygur
15.Aralık.2012, 23:29
Çok şekilli olmuş valla ellerinize sağlık ben beğendim...

imported_admin
15.Aralık.2012, 23:37
Eyvallah kardeşim..Eksikler olacaktır elbette.Fakat sizlerden gelen bildirimler konusunda sürekli geliştirmeye devam edeceğiz...

imported_admin
15.Aralık.2012, 23:52
http://img821.imageshack.us/img821/2/31322179.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/7039/51757525.jpg

imported_admin
15.Aralık.2012, 23:57
foto boyutlandırma işlemi de tamam :)

imported_admin
16.Aralık.2012, 00:06
http://i48.tinypic.com/210lphc.jpg

imported_admin
16.Aralık.2012, 00:07
evet forumda konu açarken direk resim yükleme tamamlandı

imported_avkolik
16.Aralık.2012, 03:27
Evet arkadaşlar şu an itibari ile saat 06:23 ve biz göçtük..Nerdeyse 10 saattir mesaideyiz Necip kardeşimle...

An itibari ile çok büyük bir problem gözükmüyor..Fakat eksik ve hatalı bölümler mutlaka çıkacaktır. Sizlerden ricam gördüğünüz eksikleri lütfen buraya yazınız. Eksik olmazda sizin bir fikriniz vardır lütfen onuda buraya yazmaktan çekinmeyin veya bana özel mesajla iletin. Görüşleriniz bizler için çok ama çok önemli...

Tüm avkoliğe yeni tasarımın hayırlı olmasını temenni ediyoruz...Hayırlı olsun !!!

yucelmert
16.Aralık.2012, 09:04
emeğinize sağlık kardeşim çok başarılı bir çalışma .... on üzerinden onbir olmuş :)
hadi bakalım herkese keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim.

16.Aralık.2012, 17:43
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş

veyselll
16.Aralık.2012, 19:24
abim ellerıne saglık

imported_admin
16.Aralık.2012, 19:43
Teşekkürler arkdaşlar inşallah güzel bir iş çıkmıştır ortaya...Arkadaşlar gördüğünüz eksikleri ltfen bildirin...

Sizlerinde ekstradan istekleri veya düşünceleri olursa lütfen onlarıda bildirmekten çekinmeyin...

17.Aralık.2012, 05:02
index sayfasında mesaj başlığının üzerinde beklediğimizde mesajı yazanı ve mesaj tarihini görebiliyorduk.Bu yeni sürümde böyle bir şey mümkün olmayacak mı? Tekrar ellerinize sağlık.

17.Aralık.2012, 05:11
bir denemede ben yapayım dedim

17.Aralık.2012, 05:14
http://i50.tinypic.com/20gbfbn.jpg

Burhan KESKİN
17.Aralık.2012, 05:43
Tüm emeği geçen arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim ;D ;D ;D ;D ;D sitemiz böyle daha güzel oldu tekrar teşekkürler

gsahiner
17.Aralık.2012, 05:54
atış serbest ustalar hataların bazıları imza kısmındaki resimler eskisi gibi ortalı durursa daha iyi olur bence

17.Aralık.2012, 06:15
arkadaşlar elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş

ibrahim ozel
17.Aralık.2012, 11:28
Konunun içeriliğini görmek için portalda üstüne tıklandığında eskisi gibi konu ayrı bir sayfada açılmalı çünkü bizler tembel insanlarız konu ile işimiz bittiğinde geri tuşuna değil direk kapatmaya basarız bu nedenle diğer sitelerden ayrılan insanlar tanırım bu dediğimi hafife alma ali ekber...

Oktay AKÇAKMAK
17.Aralık.2012, 16:32
yani şimdi resim atmak dahamı kolay oldu siz onu deyin hele

imported_avkolik
17.Aralık.2012, 19:31
Konunun içeriliğini görmek için portalda üstüne tıklandığında eskisi gibi konu ayrı bir sayfada açılmalı çünkü bizler tembel insanlarız konu ile işimiz bittiğinde geri tuşuna değil direk kapatmaya basarız bu nedenle diğer sitelerden ayrılan insanlar tanırım bu dediğimi hafife alma ali ekber...

Tamam paşam anladığım dediğini..Uğraştıracak biraz ama üstesinden geliriz inşallah...

atış serbest ustalar hataların bazıları imza kısmındaki resimler eskisi gibi ortalı durursa daha iyi olur bence

Kardeşim ben üyelerimizde gördükçe düzenlemeye çalışıyorum ama bunu otomatik bir şekilde düzeltme yok sanırım. İmzadaki çok büyük resimleri küçültme işlemini otomatik yaptık ama bu üyelerimizin kendi yapacağı ve bizlerin denk geldikçe yapacağı bir işlem..Ortalama için aşağıdaki işlemi imzalarıan uygulamak yeterli kardeşim..

İlginiz için teşekkürler...Haydı devam arkadaşlar kesik gedik ne varsa aklınıza gelenleri dahi olsa sıralayın...

...buraya imzaile ilgili yazılar ve resim kodları gelecek ....

gsahiner
17.Aralık.2012, 19:58
tamam abicim bende zaten hallolacak bir şey ise dedim olmazsa ypacak bişey yok :)

imported_avkolik
17.Aralık.2012, 20:05
Bak yavaş yavaş oluyor kardeşim :)

Cengiz KUTLU
17.Aralık.2012, 21:34
site böyle daha güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler

18.Aralık.2012, 04:40

+++

18.Aralık.2012, 04:54
yazıyorum durmadan ama daha iyi daha güzel olsun diyedir ha.konunun üzerine tıkladığmızda en son mesaja gidiyor.Eskisinde konu başı açılırdı son mesajı görmek içinse son mesaj yazısına tıklardık.

gsahiner
18.Aralık.2012, 05:50
Bak yavaş yavaş oluyor kardeşim :)

evet ali abi güzel olmuş sağolasın :) abi birde bir konuyu açtığımızda sayfanın en altına iniyor direk t olarak açılınca sayfanın en başından başlasa daha iyi olur birde ibrahim abimin dediği gibi konuya tıkladığında yeni bir sayfda açılsa süper olur bu sayede insanlar sürekli sayfamıza bağlı kalır

Oktay AKÇAKMAK
18.Aralık.2012, 21:22
kardeş elinize sağlık ben pek anlamamama bukadar adam iyidiyorsa vardır bir bildikleri..hayırılı olsun

Recep DÖNMEZ
19.Aralık.2012, 20:11
Ellerinize sağlık.
Emeği geçen herkese ayrı ayrı selamlar...

Burak SEZER
20.Aralık.2012, 08:41
Ali abi kimin kaç yaşında olduğu belli değil...Hitap etme açısından buna bir çözüm bulsak ???

imported_avkolik
20.Aralık.2012, 12:28
Arkadaşlar sizler önerilerinizi buraya yazmaya devam edin..Biz sırasıyla üzerinde durmaya ve üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Çalışma bittiğinde buradan sizin mesajnıza cevaben yapıldı diye yazalım...

Şu ana kadar ki tüm öneriler çok faydalı mutlaka üzerinde duracağız arkadaşlar...

dadak_e
20.Aralık.2012, 12:48
ali abi hazır el atmışken şu facedeki videoları paylaşma içinde bişe yapsan

ibrahim ozel
20.Aralık.2012, 22:33
Facedeki sayfalar içler acısı beyler tanıtımın en büyük yeri facedir oraya konular açmalısınız...

imported_avkolik
20.Aralık.2012, 23:18
Facedeki sayfalar içler acısı beyler tanıtımın en büyük yeri facedir oraya konular açmalısınız...

Haklısın komutan, gereken ilgiyi göstermemiz lazım. Seninde faydan dokunsun

http://www.facebook.com/pages/Avkolik-Dostkolik/123870304291481

sayfamız yukarıda paylaş porfilinde ve tüm üyelerimiz paylaşsın bakalım neler olacak...

gsahiner
21.Aralık.2012, 06:15

Haklısın komutan, gereken ilgiyi göstermemiz lazım. Seninde faydan dokunsun

http://www.facebook.com/pages/Avkolik-Dostkolik/123870304291481

sayfamız yukarıda paylaş porfilinde ve tüm üyelerimiz paylaşsın bakalım neler olacak...

ali ekber abi umarım faydalı oluyoruzdur ayrıca facede de paylaştım da abi gerçekten o nedir sayfanın hiç bi canlılığı kalmamış
şu bizim burdada paylaşılan resimleri oraya atılsa bayağı rağbet olur

21.Aralık.2012, 09:42
Ali abi kimin kaç yaşında olduğu belli değil...Hitap etme açısından buna bir çözüm bulsak ???

Bu konuya katılıyorum abi.

Oktay AKÇAKMAK
21.Aralık.2012, 14:42
burak doğru söylüyor hitap etme açısından yaş yazılsın ismin altına...

Mesut BÜLBÜL
23.Aralık.2012, 18:46
ali ekber kardeşim emeklerine sağlık güzel olmuş ama önceki bu duruma göre birazdaha kullanışlımıydı acaba diyorum yoksa benmi özelliklerini bilemedim diyorum bunu bir mütdet calışalım bakalım alışırız heralde bu farklı ama olsun ellerinize sağlık yinede olayı cözüyoruz yavaş yavaş

imported_avkolik
23.Aralık.2012, 19:06
ali ekber kardeşim emeklerine sağlık güzel olmuş ama önceki bu duruma göre birazdaha kullanışlımıydı acaba diyorum yoksa benmi özelliklerini bilemedim diyorum bunu bir mütdet calışalım bakalım alışırız heralde bu farklı ama olsun ellerinize sağlık yinede olayı cözüyoruz yavaş yavaş

Mesut Abi'm digeri ile hemen hemen aynı inşallah binada alışırız ve Guzel muhabbetinden mahrum kalmayız Abi'm

Selamlar

ayhan45
23.Aralık.2012, 19:08
modern bir görünüme kavuşmuş site. emek harcayanlara tşklr

imported_avkolik
23.Aralık.2012, 19:17
modern bir görünüme kavuşmuş site. emek harcayanlara tşklr

Çok teşekkürler. Calışmalarımız devam ediyor daha da Guzel ve kullanışlı olacak inşallah.

ibrahim ozel
26.Aralık.2012, 19:51
Bu gece 3 oldu girip çıkıyorum avkoliğe, konuya tıkladığında ayrı sayfada açılması konusunu ciddiye almanı tavsiye ederim ve hatta ısrarcıyım...

imported_avkolik
26.Aralık.2012, 21:55
Bu gece 3 oldu girip çıkıyorum avkoliğe, konuya tıkladığında ayrı sayfada açılması konusunu ciddiye almanı tavsiye ederim ve hatta ısrarcıyım...

Komutan ciddiye almaz olurmuyum tabiki aldım, bu konuda gerekli notlarımı aldım..Bazı eksikler yüzünden hemen uygulamaya geçemiyoruz. Zamanda alabilir kodlamada bir eksiklik var bunu giderince üzerine gelince konuyu açanın göründüğü, tıklayınca farklı sayfada açılan özelliklerde yapacağız mutlaka.İlgin alakan için teşekkürler...

31.Aralık.2012, 17:32
Deneme

Ali Ekber Amca Galiba Bu Kod Ekli Değil :D

imported_avkolik
31.Aralık.2012, 18:34
Deneme

Ali Ekber Amca Galiba Bu Kod Ekli Değil :D

Evet güzelim ekli değil..bizim forumumuzda tıklayınca görülmesini isteyeceğimiz birşey yokta ondan :)

31.Aralık.2012, 21:53
site çok güzel olmuş Ali abi elinize sağlık :)

imported_avkolik
31.Aralık.2012, 22:58
site çok güzel olmuş Ali abi elinize sağlık :)

Teşekkürler kardeşim...Şimdi elbirliği ile siteye ilgi gösterme zamanı. Tüm üyelerimizden hergün mutlaka üye girişi yapmalarını rica ediyorum.Katılım yapıp sitemizi dahada güzelleştirelim...

fatih tutkun
02.Ocak.2013, 09:01
Eyvallah kardeşim..Eksikler olacaktır elbette.Fakat sizlerden gelen bildirimler konusunda sürekli geliştirmeye devam edeceğiz...

Merhaba Üstadım.
Son yazılan konular linki bende çokmıyor.Problem bendemi yoksa genel bir problemmi?

Burak SEZER
02.Ocak.2013, 17:04
Ali abi profilimdeki ''Yeni gönderilen iletileri göster ve İletilerime yazılan yeni yanıtları göster'' butonları kaybolmuş..Profil hesabımdan düzeltmeye çalıştım ama bulamadım ??
Nasıl yapıcaz ??

imported_avkolik
03.Ocak.2013, 02:38

Merhaba Üstadım.
Son yazılan konular linki bende çokmıyor.Problem bendemi yoksa genel bir problemmi?

Merhaba Üstadım.

Arkadaşlar bahsettiğiniz linkleri ben kaldırmıştım...Sitemizin üst tarafında bir kayıklığa sebep oluyordu. Sitemiz ana sayfasında sol blokların en üstündeki kullanıcı menüsünde bahsi geçen linkler hali hazırda mevcuttur.

http://i48.tinypic.com/1zyy3nk.png

Bu menuden gerekli işlemler yapılabilir.Yok bu kullanışlı değil, işimizi görmüyr derseniz eski haline getiririz...

Burak SEZER
03.Ocak.2013, 09:22
Tamamdır Ali abi..
Sağolasın ;)

06.Ocak.2013, 18:27
Tüm avkoliğe yeni tasarımın hayırlı olmasını temenni ediyorum...

Ali Portaldaki konuyu kim açtı görünmüyor....Başlatan kim görünsün.

Tüfek satış başlığını daha aktif hale getirecek bi şeyler düşünelim...en çok satılık tüfekler tıklanıyor sitelerde.ben yeniye kolay alışamam onun için şimdilik fikrimi söylemiycem.....

Mesut BÜLBÜL
08.Ocak.2013, 18:42
ellerine sağlık işlemesi kolaymış aliekber kardeşim ama yavaş yavaş cözmeye başladım sanırım emeği gecen herkeze teşekkür ederim selamlar sayğılar

denizyıldırım
06.Şubat.2013, 12:21
EMEĞİNİZE SAYGI DUYARIM KİMLER YAPTIYSA BENCE DİREK ANA SAYFADA KİŞİNİN İLETİLERİNE YAZILAN CEVAPLARI GÖSTEREN BİR PENCERE AÇILSA DAHA İYİ OLURDU BENCE