PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HARMANOLA ( LÜTFEN YORUMSUZ BIRAKIN DOSTLAR )

Mustafa ÇİL
16.Nisan.2008, 08:33
Dostlar başlığa bakınca dedinizki,hasat harman hayırdır neiş,arpa buğdaymı kaldıracaz .
tabi eskiden bunlar gelirdi akla ve doğrular bunlardı.
Ama av camiasınında var bir harman zamanı,BU HASADI KİMLER KALDIRIYOR BİLİYORMUSUNUZ ?
Çoğunuz belkide ne demek istediğimi anladı,anlamaya güçlük çeken arkadaşlarada ben dilimin döndüğü ve aklımın yettiği kadar anlatmaya çalışacağım.
Malumunuz 8. ayın ilk haftası veya 15 i av sezonu başlar, ne lazımdır av için
ama yavru ama yetişmiş ama usta bir köpek
başka,,tüfek fişek,başka vasıta en son ne lazımdır arkadaşlar,sağlam bir ekip
Bakın şimdiharman olmaya başlayacağız
Kimi dostumun köpeğinden sıkıntısı vardır,başlar üretici yetiştirci ve sanal alemde bu işleri yapanları arayıp sormaya
isderki birde etiket sahibi olsun köpak alaca kişi,kime söylese, tanısın onu dimi ozaman daha iii av yapar köpeği
neyse,,,
kimi arkadaş tüfeğinden muzdaripdir bir önceki sezondan ,otomatikdir ,,çok sıkışıklık yapmıştır dostumuzun tüfeği
başlar AV BAYİİ AV BAYİİ ,dolaşmaya sanal alemde satılık sayfalarında dergilerde satılık ilanlarına bakmaya,bunada neyse,,,,
Habirde aracından şikayeti olanlarlar vardır,ya dar geliyodur,köpekler sıkışıyodur,veya biraz daha lüks olsun isdiyodur aracı,isderiz kime ne zararı var lüks aracın değilmi.
iyi köpeğin ve iyi silahın syleyin kime ne zararı var..

ÜRETİCİ,,BAYİİİ,,GALERİİ
HARMAN OLA DERLER BİRBİRLERİNE
HASAT BAŞLADI..
.....BU SENEDE YENİ AVCI ÇOK ,,

HADİ BİSMİLLAHHH, PAZAR OLA HARMANOLA
İSDEKLERİN VE ÖZENTİLERİN SONU'NUN GELDİĞİNİ HİÇ GÖRMEDİM

maksat kimseyi hedef almak, yada kırmak değildir, malum harman zamanı

Mustafa ÇİL
05.Şubat.2009, 12:42
içimden geldiği gibi kimseyi kırmadan her şeyi dile getirmeye çalışırım dostalar
maksadım kimseyi kırmak veya rencide etmek değildir bu güne kadarda olmamıştır
amaç av camiasının gözlerini açmaktır ( haddimi aşmamak kaydı ile )

Mustafa ÇİL
14.Mayıs.2009, 13:53
okunması için lütfen yorumsuz brakın ve sadece düşünün