PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 21 ARALIKLA İLĞİLİ DÜŞÜNCELERİMİZ(Y.İNCE)

Yıldıray İNCE
18.Aralık.2012, 16:27
Evet Dostlar Maya takvimine göre 21 Aralıkta kıyamet kopacağı söylentisi ortalığa alt üst etti bir tek Selcuk taki Şirince köyünün bu kıyametten etkilenmiyeceği söylentisi herkesi şirinceye akın ettiriyoriyor Ünlü yabancı Artislerde Şirincenin bu kıyametten etkilenmiyeceğini düşünüp akın edenlerden Cocuklar bile o kadar etkilenmişki benim kızım Baba 21 Aralıkta kıyamet kopacakmış diyerek tedirgin oluyor sizlerinde bu konudaki düşüncelerinizi yazmanızı rica ediyorum.........

yucelmert
18.Aralık.2012, 16:39
birde bu açıdan bakmak lazım değilmi abi :D

http://i49.tinypic.com/2qlxu8k.jpg

o günkü haberleri merak ediyorum işte hava durumu

http://i50.tinypic.com/6hmj5j.jpg

ismail aksu
18.Aralık.2012, 17:34
yıldıray abi yeni bir çağ açılıyor buda adı altın çağ bunların afedersin bişey bildiği yok mayaların peygamber efendimiz söylememiş şu gün diye onlara düşmez kıyametin kopacağı tarihi söylemesi o günü ibadetle geçirelim ve o gün hiçbir şekilde kimseye enküçük çocuğumuza dahi yalan kelam konuşmayalım ALLAH a dua edelim hakkımızda hayırlısını versin diye birkaç gezegen aynı hizaya gelecekmiş geçişleri sırasında ortalığın biraz kararacağından bahsediliyor bence bir insan öldümü onun kıyameti odur ne kıyameti arıyoruzki selamlar yıldıray ustam bu yeni çağın inşallah bolluk bereket huzur getirmesi temennisi ile bol bol avlı nice senelere selamlar ustam

veyselll
18.Aralık.2012, 19:28
hanı olmazdda, 21 aralıkta kıyamet sadece sırıncede kopuyormus. Makaraya bak sen :D galıba 1999 yılıydı. Gunes tutuldu dunyanın sonu geldı kıyamet kopacak dıye ıntıhar edenler olmustu

veyselll
18.Aralık.2012, 19:30
hanı olmazdda, 21 aralıkta kıyamet sadece sırıncede kopuyormus. Makaraya bak sen :D galıba 1999 yılıydı. Gunes tutuldu dunyanın sonu geldı kıyamet kopacak dıye ıntıhar edenler olmustu

Oktay AKÇAKMAK
18.Aralık.2012, 21:20
la bi gedin gardaşım müslüman mahhallesinde salyangoz satıyor puştlar....ula kala kalabu allahın kıçıkırık mayalarınnın aklınamı kaldık...benim bildiğim tek maya nasrettinhocanın göle çaldığı maya bunlardanda olsa olsa cacık olur

dadak_e
19.Aralık.2012, 05:32
:D :D

gsahiner
19.Aralık.2012, 06:32
koparsa birgün inş. kıyamet yapacak bişey yok o gün ölmeyi düşünüyorum :)

19.Aralık.2012, 06:35
Yıldıray abi 21 Aralıktaki kıyamet iptal olmuş. Ahiret soruları çalınmış. :) :) Abi kurban olduğum yaradanın bile gününü belirtmediği birşeyi nasıl bilecekler. Öncelikle alametler çıkacak ondan sonra kıyamet diyor Kitabımız. Şirinceye yaradı işte esnaf biraz ciro yapar. 3 - 5 yılda bir ortaya atmak lazım aslında böyle hurafeler yurduma döviz girdisi olsun :)

Yıldıray İNCE
19.Aralık.2012, 09:36
Yorumlarınıza teşekürler Dostlarım evet Hiç deyilse şirincedeki esnafın bari yüzü gülsün......

Burhan KESKİN
19.Aralık.2012, 11:38
la bi gedin gardaşım müslüman mahhallesinde salyangoz satıyor puştlar....ula kala kalabu allahın kıçıkırık mayalarınnın aklınamı kaldık...benim bildiğim tek maya nasrettinhocanın göle çaldığı maya bunlardanda olsa olsa cacık olur
:D :D :D :D :D :D :D :D

Recep DÖNMEZ
19.Aralık.2012, 12:16
21 Aralık 2012 sıradan bir tarih...
Yani 20 aralık 2012 ne ise,22 Aralık 2012 ne ise bu tarihre öyle.
İnancı olanlar için bu tarihin önemi yok,
Tarihi önemseyenler düşünsün bize ne!!!!

osmanturka
19.Aralık.2012, 18:22
21 aralık saçmalığı buraya kadar uzanmış demekki adamlar istediklerini elde etmiş...
şirince meşhur oldu... bu sayede herkes maya takvimini ve mayaları öğrendi...

21 aralık akkında düşüncemi sorarsanız tabiki söylerim 21 aralık yılın en uzun gecesinin ve en kısa gündüzün yaşandığı gündür :)

Oktay AKÇAKMAK
19.Aralık.2012, 19:52
ha bide arı maya vardı ama onun konumuzla bi ilgisi varmı yoruma açık ....yada şey var dı sanırım pakmaya.......... undu dimi o