Orijinalini görmek için tıklayınız : vuramıyoruuuummm
veyselll
19.Aralık.2012, 21:50
her yıl %10 manke ıle av yapardım. Bıldırcında da aynı sekıl devam ettım. Taki culluklar gelene kadar. Ben omrumde bu kadar manke atmadım. Pazar ve çarsamba 15 ten fazla net fermaya gırdım. Hepsınde yerımı alıp kopege komut vererek kusu havalandırdım. Dan dan sonuC manke. Ikı avda 1 kus vurabıldım. Hatta carsamba av donusu, kopegın beeperı cıkarttım, tufegı bosalttım agır agır gelıyorum. Bır kırazlıktan geccerken kopegın ılerde fermaya durdugunu gordum. Yanına gıttım tuyu kımıldamıyor. Tufegı kırıp fısek surdum. Yerımı alıp kap komutu verdım kopek 2 adım atıp gene durdu. Bırkac defa daha kap dedım. Kopekte kedıleyerek kusu kaldırdı. dan dan kus muhtara. Artık bu sene kullanmaya basladıgım lambro dıspanserte 32 gr fısege bahane bulmaya basladım. Bakalım nereye kadar devam edecek
dadak_e
20.Aralık.2012, 05:46
mankelerin çoğu avda kendini rahat hareket edememekten ve etrafta dikkat dağıtıcı seylerden kaynaklandığını okumuştum bi makelede
abi en kısa zamanda istediğin gibi mankesiz av yapman dileği ile
ismail aksu
20.Aralık.2012, 06:16
ya fişek çok sert yada şok pozeyse 24gr at otomatikse 30gr ideal bence
Burhan KESKİN
20.Aralık.2012, 07:47
Gel ben sana öğreteyim nasıl vurulacağını Mankeci Veysel :D :D :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
20.Aralık.2012, 07:55
Sıkma kendini Veysel kardeşim zamanla mankecilikten kurtulursun birazdaha calışman lazım...... :D
Recep DÖNMEZ
20.Aralık.2012, 08:35
Avcılıkta bazen böyle dönemler olur.
Her avcı bunları yaşamıştır mutlaka.
İnşallah bu şanssızlığını en kısa zamanda kırarsın.
Sen yine şanslısın,ava gidip kuş bulup mankeliyorsun,
Ya ava gidip kuş bulamayanlara ne diyeceğiz????
Mankesiz günlerde ve bereketli av görüntülerinde görüşmek üzere..
Veysel her attığını vursan memlekette kuş kalmaz derdi babam ben de onun sözünü dinliyorum çok zaman vurmuyorum korkuruyorum sadece
sende kıyamıyorsun muhtemelen tüyleri savrulacak diye :D :D :D
sana bir tavsiye kuş kalktığında kuşa değil tüfeğin bantına bak belki ozaman vurursun 8)
osmanturka
20.Aralık.2012, 14:49
Veyselim ettiğin şikayete bak be ne güzel şikayet,inanın av vurmak ne kadar zevkliyse,vurmasanda ava tüfek atmakta bir okadar zevkli,tabiki avı vurmanın çantaya koymanın hazzı bir başkadır ama inanın ava gidip tüfek atmak bile herşeye değer yani avı görüyorsun,o heyecanı yaşıyorsun silah sıkıyorsun bizim istediğimizde bu değilmi zaten? avı vurupda etine göz diken avcılar değiliz hiç birimiz. özetlersek günlerce ava gidipte tek kanat görmeden gelen bir çok avcımız var hatta %80-90 oranında bunu göz önünde bulunduracak olursak veysel şikayet değil şükür etmeli :) en büyük sıkıntın böyle olsun veyselim rastgele... haa acele etme,heyecan yapma,sakin atış yap bak herşey düzelecek bundan sonraki avında ilk atışında çok dikkatli ol ilk atışın manke olunca çok fazla streslenirsin ve hep manke atarım düşüncesine kapılırsın ve o stresle hep manke atarsın :)
İBRAHİM AKKAYA
20.Aralık.2012, 15:04
Veysel Kardeşim Pskolojini Bozma Hepimizin başına gelen olay Sezon açılışta Vurarak başlarsam Kendime Güven gelir Kaçarsa Forvetin Gol kaçırdığında yaşadığı sıkıntıyı yaşarım.
Sende sıkınta yapma ben bunu Vururm de buda kaçar deme. :) :) :) :) :)
Baktın olmuyor İbrahim ÖZEL i ara Bildiği Nefesi kuvetli Hoça Vardır onun. :D :D :D :D :D
veyselll
20.Aralık.2012, 18:05
Veysel Kardeşim Pskolojini Bozma Hepimizin başına gelen olay Sezon açılışta Vurarak başlarsam Kendime Güven gelir Kaçarsa Forvetin Gol kaçırdığında yaşadığı sıkıntıyı yaşarım.
Sende sıkınta yapma ben bunu Vururm de buda kaçar deme. :) :) :) :) :)
Baktın olmuyor İbrahim ÖZEL i ara Bildiği Nefesi kuvetli Hoça Vardır onun. :D :D :D :D :D
Dayı soruyorum ama soylemıyor. Bursa bolgesınde bı keskın nısancı yeter dıyo :D :D
Dayı aslında bırdırcına ıyı basladım. Hatta 3. Fermada duble bıle yapmıstım ama ne bıleyım bu sene ya fısekte bırsey var ya bende
veyselll
20.Aralık.2012, 18:08
Veyselim ettiğin şikayete bak be ne güzel şikayet,inanın av vurmak ne kadar zevkliyse,vurmasanda ava tüfek atmakta bir okadar zevkli,tabiki avı vurmanın çantaya koymanın hazzı bir başkadır ama inanın ava gidip tüfek atmak bile herşeye değer yani avı görüyorsun,o heyecanı yaşıyorsun silah sıkıyorsun bizim istediğimizde bu değilmi zaten? avı vurupda etine göz diken avcılar değiliz hiç birimiz. özetlersek günlerce ava gidipte tek kanat görmeden gelen bir çok avcımız var hatta %80-90 oranında bunu göz önünde bulunduracak olursak veysel şikayet değil şükür etmeli :) en büyük sıkıntın böyle olsun veyselim rastgele... haa acele etme,heyecan yapma,sakin atış yap bak herşey düzelecek bundan sonraki avında ilk atışında çok dikkatli ol ilk atışın manke olunca çok fazla streslenirsin ve hep manke atarım düşüncesine kapılırsın ve o stresle hep manke atarsın :)
Osman abı bu sezon ne oldu bende anlayamadım. Mılletın gectıgı yerden ben 1 2 kus kaldırıyorum. Ama gel gelelım vuruslar sorunn. Bırazzda kopegın haraketlerını ızleyecem dıye oluyor herhalde
veyselll
20.Aralık.2012, 18:13
Veysel her attığını vursan memlekette kuş kalmaz derdi babam ben de onun sözünü dinliyorum çok zaman vurmuyorum korkuruyorum sadece
sende kıyamıyorsun muhtemelen tüyleri savrulacak diye :D :D :D
sana bir tavsiye kuş kalktığında kuşa değil tüfeğin bantına bak belki ozaman vurursun 8)
Bulent avı hepsı degıl 10 da 1 ı denk gelse ıcım gam yemeyecek. De senın tavsıye ettıgın atıs stılı bana bıraz ters. Ben hep kusa bakarım. 15 yasımdan berı de aynıyım. Artık alısmısım namluyu kaldırınca nısana gırerdı kuslar. Yanı namluyu hıc gormedım. Vede manke attıgım seyrektı. Hatta uveyık avında kusu namluyla takıp edıpte vuramadıgım kus coktur
veyselll
20.Aralık.2012, 18:15
Avcılıkta bazen böyle dönemler olur.
Her avcı bunları yaşamıştır mutlaka.
İnşallah bu şanssızlığını en kısa zamanda kırarsın.
Sen yine şanslısın,ava gidip kuş bulup mankeliyorsun,
Ya ava gidip kuş bulamayanlara ne diyeceğiz????
Mankesiz günlerde ve bereketli av görüntülerinde görüşmek üzere..
Dogru soyluyorsun abı kus guzel kopekte ava duzgun yatınca bol bol ferma goruyorum hıc olmazsa
veyselll
20.Aralık.2012, 18:16
Sıkma kendini Veysel kardeşim zamanla mankecilikten kurtulursun birazdaha calışman lazım...... :D
Coook calısmam gerekıyo abı coookkk :)
veyselll
20.Aralık.2012, 18:17
Gel ben sana öğreteyim nasıl vurulacağını Mankeci Veysel :D :D :D :D :D :D
Cıft tetık burhan abbıııı :D :D
veyselll
20.Aralık.2012, 18:19
mankelerin çoğu avda kendini rahat hareket edememekten ve etrafta dikkat dağıtıcı seylerden kaynaklandığını okumuştum bi makelede
abi en kısa zamanda istediğin gibi mankesiz av yapman dileği ile
Emre bence bu dıkkat dagıtam seyın adı poınter. Fermaya yetısınce darmadagın oluyo zaten adam.
veyselll
20.Aralık.2012, 18:21
ya fişek çok sert yada şok pozeyse 24gr at otomatikse 30gr ideal bence
Tuffek mobıl sok. Alt namluda 5 kertık ust namluda 4 kertık var
Oktay AKÇAKMAK
20.Aralık.2012, 20:52
dayım dogru dıyor ıbodan ders alman lazım kardes bu konuda hocadır kendısı
Burhan KESKİN
20.Aralık.2012, 21:02
A dan Z kadar ders verilir :D :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
20.Aralık.2012, 21:03
ahanda bi hoca daha varmıs ozaman burhandan ders al kardesssss
veyselll
21.Aralık.2012, 09:45
ahanda bi hoca daha varmıs ozaman burhandan ders al kardesssss
Abı nefesı kuvvetlıı olan cok da hep ufluyolar bıze gelmıyo nefes
veyselll
21.Aralık.2012, 19:29
pointer
+HEYECAN
Aynen katılıyorum abı
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.