Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU HAFTA SONU HAVA YİNE BOZUK(Y.İNCE)

Yıldıray İNCE
22.Aralık.2012, 19:12
Hafta başından beri hava soğuk olsada yağmur yoktu ama yine hafta sonu oldu yağmur bu günden başladı yarında yine yağmurlu bu hafta sonunuda boş ğeciriceğiz belli oldu bu sezon şansız bir sezon benim için..... :(

Recep DÖNMEZ
22.Aralık.2012, 20:06
Yıldıray Kardeşim sağlık olsun,inşallah havalar müsait olduğunda güzel avlar yaparsınız.
Bak benim halime,tarlalar kaz doluymuş ama bizim kol kırık!!!!!!!!!

gsahiner
22.Aralık.2012, 20:29
senin tatlı canın sağolsun be yıldıray abim allah can pekliği versin gerisi önemli değil hasan kardeşimle senin daha nice av günlerin olacağından eminim üzme tatlı canını

Burhan KESKİN
22.Aralık.2012, 20:53
Usta şemsiye ile git ben çok gittim sen yerinde duramazsın şimdi :D :D :D :D :D :D

23.Aralık.2012, 07:16
Yıldıray abi ördek avı olur ördek. Burhan abimin dediği gibi şemsiye ile :)

Yıldıray İNCE
23.Aralık.2012, 07:31
Dostlarım birbirinden değerli yorumlarınıziçin teşekürler Ali kardeşim ördek avı oluyor ama dün şamirelle ördek avına giden birisini vurmuşlar kimin vurduğuda belli değil bu sene keklik olmadığından heralde herkes ördeğe ğidiyor bu olay biraz tıstırdı beni.........

23.Aralık.2012, 10:12
Öldüyse Allah rahmet eylesin abi. Benimde en çok korktuğum konu bu bir anlık heyecan ve öldürme hırsına kapılmamak gerek.

Mesut BÜLBÜL
23.Aralık.2012, 17:28
yıldıray kardeşim bende senden duydum şimdi ben dalyana ava 2 yıldan bu yana hic gitmedim bu yüzden korkuyorum ve yine olanlar olmuş anlaşılan gecmiş olsun kardeşim kim ise