Orijinalini görmek için tıklayınız : GPS hakkında yardım?
kemal bozkurt
24.Aralık.2012, 18:37
Bilgisi olan büyüklerimden ve arkadaşlarımdan yardım bekliyorum, çulluk avında bildiğimiz bir merada bile en fazla bir yere kadar gidebiliyoruz daha sonrasındada acaba kaybolurmuyum diye içimizde bir korku meydana geliyor tıpkı benim başıma geldiği gibi :( sizlerden ricam uygun bir GPS nerden alabilirim fazla içerikli olmasına gerek yok bilmediğim bir merada akşama kadar gezince beni arabanın yanına götürsün yeter :) ikincisi bu GPS'lerin hem arabada hemde avda kullanılanları varmıdır şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
navigasyon lu bir cep telefonu işini görür mesela nokia e52 inçele bir ben kullanıyorum..
kemal bozkurt
24.Aralık.2012, 20:25
navigasyon lu bir cep telefonu işini görür mesela nokia e52 inçele bir ben kullanıyorum..
Teşekkür ederim İbrahim bey arayış içindeyim
İBRAHİM AKKAYA
25.Aralık.2012, 11:48
Kemal Kardeşim En iyisi Telefon Samsung Telefonlarda var Fiatlrıda Uygun Ace Monte Korby Modelleri Spotta 260 -350 arası işini görür.
veyselll
25.Aralık.2012, 18:28
ben bu ısı telefonla halledıyorum. Telefonumda SPORTS TRACKER ve GOOGLE MAPS yuklu. Sports tracker yaktıgın kalorıden gıttıgın mesafe ayrıca gıttıgın yolu cızgı halınde gosterıyor. Yanı programı baslattıgın noktaya gerı donmen kolay oluyor. Googlle maps ıse bulundugun konumu uydu uzerınden gostwrıyor. Hatta hangı calının ıcınde oldugunu bıle. Kontor olayı nasıldır bılmıyorum sınırsız net paketım var. Bu arada telefon nokıa e71.
kemal bozkurt
25.Aralık.2012, 21:42
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum bushnell back track almayı düşünüyorum ama yinede araştırıyorum
ismail aksu
26.Aralık.2012, 05:47
en iyisi telefon bencede çok başarılı
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.