PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pazar çulluk avı

28.Aralık.2012, 07:39
http://i50.tinypic.com/28m1r3d.jpg
.http://i46.tinypic.com/1trlh1.jpg
pazar çulluk avımız çok kuş vardı biz bu avın acemisiyiz.kalkan 25 kuşun 15 tanesine fişek atabildik 9 tanesi çantaya girebildi.Kalkan 4 tavşanın 1 tanesine fişek ben atabildim kaygan zeminde kendimi yerde buldum elbiseki çamurdanda avucumdaki yaradanda beli zaten tavşan bana el sallıyasalıya gitti tabi onunla bunun rövanşını yapacağız.

28.Aralık.2012, 07:41
http://i50.tinypic.com/iegm0j.jpg

Yıldıray İNCE
28.Aralık.2012, 07:42
Avınız daim olsun serkan kardeşim Rastgele...........

28.Aralık.2012, 07:42
http://i46.tinypic.com/2wohq3s.jpg
gardaşımın elindeki kuşun birtanesi çullukkultan çıkmış culluk olmuştu. :) yılbaşıya ayırdık

28.Aralık.2012, 07:45
Avınız daim olsun serkan kardeşim Rastgele...........

Abi sağolasın kısmet olsada hep beraber yapabilsek.

kemal bozkurt
28.Aralık.2012, 10:31
Rasgele hele şükür çullukları görmeye başladık

Burhan KESKİN
28.Aralık.2012, 11:44
Serkan senin çulluk avı yaptığını ilk defa gördüm resimlerindeki o koca kulak ve kınalıları görünce ben seni keklik ve tavşan profesörü sanıyordum :) daim ve bereketli olsun kardeşim rasgeleyin dostlara selam

28.Aralık.2012, 12:57
Serkan senin çulluk avı yaptığını ilk defa gördüm resimlerindeki o koca kulak ve kınalıları görünce ben seni keklik ve tavşan profesörü sanıyordum :) daim ve bereketli olsun kardeşim rasgeleyin dostlara selam

Valla abi bu sene keklik sıkıntılı tavşanda beni görmeyi bırak kokumu alınca memleketi değiştiriyor.kaldık çulluğa ama sevdim bu avı kalkışı kekliği aratmıyor bu kuşun kanat sesi bundada var köpekte işi öğrenmeye başladı birde mera buldum dersin cihaz kurmuşlar çulluk indirmişler biraz sık ama keyifli av veriyor işşallah tekrar yolunuz düşerse birkaç çulluk uçururuz.

ismail aksu
28.Aralık.2012, 14:34
maşallah avınız daim olsun bize hiç nasip olmadı bu çulluk avıda etide selamlar rastgele

Oktay AKÇAKMAK
28.Aralık.2012, 15:03
aferin çömez ha şöyle yokluğumu aratma..ocak 15 te ordayım misafirin olacam o merada haberin olsun serkanım..aynen üveyik avındaki gibi isterim ona göre kuşları ayağından bağlayın artık ben karışmam arkadaşlara selam söyle rasgelsin

Oktay AKÇAKMAK
28.Aralık.2012, 15:04
benim polis yiğen orda serkanım bi ilgilenin çocuklada yabancılık çekmesi oralarda

Kemal_Uygur
28.Aralık.2012, 20:11
Maşallah Allah daim etsin... Ben çarşamba günü 10 saatte 4 kuş kaldırabildim 2sini hiç görmedim, 2 taneside çantaya girdi. Böyle kuş dolu meraya can kurban ama Gaziantepin tavşanları adamın ayağını kaydırıyor baksana :D :D :D

ibrahim ozel
28.Aralık.2012, 21:10
köpek al paşam köpekkkkkk hepsine fermada at :) ama beter ol len beter ol :) tayin olduğunda enik hediyemi alsaydın şimdi fermasında atıyo olurdun düdüklü makarna :)

Kemal_Uygur
28.Aralık.2012, 21:21
köpek al paşam köpekkkkkk hepsine fermada at :) ama beter ol len beter ol :) tayin olduğunda enik hediyemi alsaydın şimdi fermasında atıyo olurdun düdüklü makarna :)

Tamam abi ne kızıyon :) Seneye atarız hemide beraber atarız nedir yani :D

ibrahim ozel
28.Aralık.2012, 22:22
kızışanlara ya aresi tavsiye ediyom yada buz sunuyom sen rahat ol :)
senin baban meslektaş hemde gönlümüzde tahtı var senin hatrın bitmez
Ne zaman istersen ben yanındayım kardeşim hayırlı geceler...

osmanturka
29.Aralık.2012, 08:00
Serkan kardeşim culluk avı çok sevdiğim zevkli bir avdır şu kuş yokluğunda güzel kuş bulmuşsunuz ve güzel mankeler atrmışsınız ama sonuçta nasibinizi almışsınız rastgele...

29.Aralık.2012, 09:19
aferin çömez ha şöyle yokluğumu aratma..ocak 15 te ordayım misafirin olacam o merada haberin olsun serkanım..aynen üveyik avındaki gibi isterim ona göre kuşları ayağından bağlayın artık ben karışmam arkadaşlara selam söyle rasgelsin

Komutanım geleceğini duydum çulluk hış,tahtalı hış ördekle yarin randevum var şu iki günkü geceleri olan don canımı sıkıyor ama bakacağız.Yiğenin yanıma geldi bu hafta götürecektim yanlız bu sene daha ava çıkmadığından pul almamış ben denetim olduğu yerlerde avlanıyorum oralarda fazla avcı olmuyor pulunu alırsan beni ara dedim.yolunu bekliyoruz gelsinde iki fişek atsın diyoruz arkadaşlarla şimdi senin tetik parmağın şişmiştir :D :D :D

29.Aralık.2012, 09:26
Serkan kardeşim culluk avı çok sevdiğim zevkli bir avdır şu kuş yokluğunda güzel kuş bulmuşsunuz ve güzel mankeler atrmışsınız ama sonuçta nasibinizi almışsınız rastgele...

Osman ustam yıllar oldu bu kuşun avına gitmediğim desem yeridir ben keklik tavşan avlarım bu sezon keklik sıkıntılı olunca arkadaşlar çulluk yapalım dedi kanat sesini bile unutmuşum ormanın içinde kalkarkenki sesi muhteşem tabi sonra sanki susturucu takıyor kuş çoktu bizim gördüğümüz ormanın içinde tek tek saydım 25 civarıydı artık köpek acemi önden ne kadar kaldırdı onu bilemiyorum ama usta bir köpekle 10 numara av yaplır orda.yolun düşerse beklerim

29.Aralık.2012, 09:30
Maşallah Allah daim etsin... Ben çarşamba günü 10 saatte 4 kuş kaldırabildim 2sini hiç görmedim, 2 taneside çantaya girdi. Böyle kuş dolu meraya can kurban ama Gaziantepin tavşanları adamın ayağını kaydırıyor baksana :D :D :D

Gardaşım bekliyoruz seni 10 saatte bak neler kaldırırız yeterki yürüye bilen olsun.birde İbrahim komutanın ares olsun bak o zaman avın keyfine.

29.Aralık.2012, 09:32
maşallah avınız daim olsun bize hiç nasip olmadı bu çulluk avıda etide selamlar rastgele

İsmail ustam işşallah birgün kalkar gelirsin birkaç kuş uçururuz beraber.Bu kuşun eti nasıldır neyi yapılır elbet öğreniriz çantada olduktan sonra.

29.Aralık.2012, 09:36
Rasgele hele şükür çullukları görmeye başladık

Dur kemal ustam ben bu kuşun avını yapayım yada öğreneyim ne çulluklar görürüz.Uzağız ama insan oğluda bir kuş misalidir ne zaman yolun düşerse beklerim.

yucelmert
29.Aralık.2012, 13:12
güzel av olmuş abi, paylaşım için teşekkürler,
kazasız belasız avlar dilerim, geçmiş olsun...
selamlar

Recep DÖNMEZ
29.Aralık.2012, 18:05
Maşallah....
Çulluk avları bir başka heyecan verir avcıya...
Güzel ve bol kuşlu bir av yapmışsınız.
Malum biz sezonu kapattık inşallah sizlerin böyle
güzel paylaşımları ile özlemimizi gidereceğiz.
Selamlar...

İBRAHİM AKKAYA
29.Aralık.2012, 20:34
Serkan Kardeşim yine döktürmişsün Bizde bu yıl Tık yok Hava Yaz gibi.
Daha Bice avlara RASTGELE ;D ;D ;D ;D ;D