PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz En Çok Kiminle Ava Gitmeyi Seversiniz ?

Onur ÇELİKOĞLU
28.Aralık.2012, 09:18
Ben ava en çok babamla gitmeyi seviyorum.

Neden mi ? Çünkü babamla gittiğim zaman hem güvende oluyorum, hem bana çok şey öğretiyor hemde o avdan zevk alıyorum. Sürekli birbirimize takılıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz.

Diğer avcı abilerimle ava gittiğim zaman sadece av yapıyorum. Sadece kalkan hayvana tüfek atıyorum başka bişey yok. Pek bir şey öğrendiğim söylenemez. Ve belli bir süre sonra sıkılıyorum. Ama babamla 2 gün durmadan gezsem sıkılmam , çünkü babamı seviyorum ..

28.Aralık.2012, 09:40
ALLAH (cc)RAHMAT EYLESİN Sağ olsaysı Babamla.

gsahiner
28.Aralık.2012, 09:41
vay vay vay koçuma bak babasına övgüler yağdırmış ne mutlu o babayaki senin gibi bir evladı var

Onur ÇELİKOĞLU
28.Aralık.2012, 09:56

Serkan abi çok üzüldüm gerçekten, Allah rahmet eylesin , nur içinde yatsın babanız..

vay vay vay koçuma bak babasına övgüler yağdırmış ne mutlu o babayaki senin gibi bir evladı var

Sağol Gültekin abicim ..

Yıldıray İNCE
28.Aralık.2012, 10:34
Ben Rahmetli Dedemle gitmek isterdim Babamın av merakı olmadı hiç..........

28.Aralık.2012, 11:13
Babam ve kardeşlerimle Birlikte ama babam avı bıraktı genelde tek giderim organizasyonların haricinde.

Burhan KESKİN
28.Aralık.2012, 11:39
Tek başına ava gitmeyi tehlikeli bulduğum için can dostlarımla gitemeyi tecih ediyorum!

İBRAHİM AKKAYA
28.Aralık.2012, 13:34
Bende Oğlumla Gitmeyi çok seviyorum çünkü o Yüksekleri Ben Düzleri seviyorum.
Onur Kardeşim Babalar Çınar ağaçı gibidir meyvesi olmasada gölgesi yeter.
Niçe Avlara RASTGELE. ;D ;D ;D ;D ;D

ibrahim ozel
28.Aralık.2012, 20:50
Şimdilik son sene inşallah oğlumla gidemiyorum ama her sene enik yetiştirdiğim için tek başıma ava gitmeyi seviyorum...

osmanturka
29.Aralık.2012, 07:55
Bu sezon Bıldırcında en güzel avı yalnız gittiğimde yaptım ama herzaman tercihim ekiple avlanmaktır.

yucelmert
29.Aralık.2012, 13:06

sağ olaydıda sırtıma iki değil yirmiiki tavşan saraydı gık demezdim...
köpeksiz bir av düşünemiyorum,
birde mustafa abim (emekli başçavuş) mardinden diyarbakıra her hafta ava gelir, beraber takılırız.

ibrahim ozel
29.Aralık.2012, 22:31
Babamın dedesi çok ünlü avcıymış akdeniz bölgesinde ben 3 aylık iken vefat eden dedemin babasıyla av yapmayı çok çok isterdim ama yaş itibari ile mümkün değildi zaten...

Mesut BÜLBÜL
30.Aralık.2012, 06:10
bence arkadaşlarınızla oyumu tercih ederim selamlar