PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çil Kekliğin Güzelliği

recepkartal12
30.Aralık.2012, 06:29
Çil kekliğin güzelliği...http://i46.tinypic.com/30w2oig.jpg

Yıldıray İNCE
30.Aralık.2012, 07:24
Recep kardeşim aramıza hoş geldin kendini bir tanıt arkadaşlarımızda seni bir tanısın tekrar aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlardşlerim......

recepkartal12
30.Aralık.2012, 18:34
Abi memleket Çanakkale ama iş icabı Ardahandayız, malum avcılık damarlarda var, buralar kar kış kıyamet köpekler bile dolaşmıyo dışarılarda, av çok ama avcı yok, bizde meralar boş kalmasın diye dolaşıyoruz dağlarda. dedim ya avcı yok diye bende yalnız kalmayım diye katıldım aranıza.

recepkartal12
30.Aralık.2012, 18:35
Herkese selamlar, Hoşbulduk abi

Yıldıray İNCE
30.Aralık.2012, 18:40
Abi memleket Çanakkale ama iş icabı Ardahandayız, malum avcılık damarlarda var, buralar kar kış kıyamet köpekler bile dolaşmıyo dışarılarda, av çok ama avcı yok, bizde meralar boş kalmasın diye dolaşıyoruz dağlarda. dedim ya avcı yok diye bende yalnız kalmayım diye katıldım aranıza.
Kardeşim doğru adrestesin Sitemizde Dostluklar doyasıya yaşanır tekrar hoş geldin......

Burhan KESKİN
30.Aralık.2012, 19:18
daim ve bereketli olsun kardeşim aramıza tekrardan hoş geldin! sen bize yer ayır oralardan en iyisi buralarda avcı çok av yok :)

recepkartal12
30.Aralık.2012, 20:34
Buyrun gelin abi, sezon bitmeden yetişin. Geçen sezon İstanbul da giderdik genelde ava, sabah meraya girdiğimizde tüfek atmaya korkardık hep, hele bide çulluk varsa hedefte,çulluk kalkarken bile düşünürdük acaba biri var mı arkasında diye,elimiz tetikte kalbimizde korkuyla atardık kuşun arkasından, tabi bu vesileyle malum çulluk fırsat verirmi adama,kaçar giderdi çoğu. Buraya gelirsek burada aklımız kalbimiz rahat, yak fişeği gördükten sonra. Hal böyle ama insan aramıyor değil o çullukları, bence keklik sürüsü çıkacağına karşıma, çulluğun varlığının peşinden koşmak daha güzel:)