PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 nin son tavşanları :)

recepkartal12
30.Aralık.2012, 18:47
http://i49.tinypic.com/2vi48hz.jpghttp://i47.tinypic.com/r2t3k9.jpg

Onur ÇELİKOĞLU
30.Aralık.2012, 18:49
Tavşan değil bunlar yav , kuzu kuzuuuu :) :)

Avınız bol olsun rastgele..

recepkartal12
30.Aralık.2012, 18:51
Eyvallah kardeşim, daha güzelleri seni bulsun :)

Onur ÇELİKOĞLU
30.Aralık.2012, 18:54
Eyvallah kardeşim, daha güzelleri seni bulsun :)

Aaaaaaaaaaaaaaah ahh AMİN ..

Biraz içten ah çektim durumu siz anlayın artık :D :D

Burhan KESKİN
30.Aralık.2012, 19:14
Daim ve bereketli olsun kardeşim rasgeleyin

Kemal_Uygur
30.Aralık.2012, 19:44
Maşallah bereketli olsun, rastgele ama! Hep söylüyorum resimler iyi güzelde, tavşanları yoldamı buldunuz??? Bu avların bir hikayesi yokmu? Kim attı, kim vurdu, kim kaçırdı... Koskocaman bir soru işareti... Ben resimler kadar avların hikayesininde paylaşılmasını isterim şahsen ;)

recepkartal12
30.Aralık.2012, 20:19
Valla abiler, sabahın köründe kendi burnumuz gözümüzü köpeğimiz yapıp çıktık yola, arazinin her yeri sanki sürü geçmiş gibi tavşan izi. Bir çoğunu takip ettik fakat ya bir yerde kar izleri kapatmış yada bizim akıllı koca kulaklar izlerini bitirmeden daireler çizmiş etrafta. Artık hava kararmaya az kaldı, bir yandan da tipi bastırınca dönüşe geçtik, arabanın yanına,1 km filan kalmıştı, yanından geçtiğimiz bir kayanın etrafı yine ayak izi, buna da bakmayalım yoksa kalıcaz buralarda derken seninki önümüzden topukladı gidiyo, tabi bukadar yürümüşüz peşinde kar da tipide ilk fişek te devrildi, yamaçtan yuvarlandı önümüze hazır paket gibi. Yorgunluk filan kalmadı tabi, keyifle yaktık sigaraları araba gözüktü artık yol kenarında,elimiz artık tüfeklere gitmeye başlamıştı fişekleri boşaltmak için arabaya geldiğimizden, derken diğer kuzuda arabanın yanından fırladı yamaca doğru gidiyo, tabi o da hazır paket gibi geldi geri. Kısa günün karı demiycem bayağı uzun bi gündü, ciğerlerimiz çatlayacaktı tepeleri aşmaktan ama sonu güzel bitti. Buradaki tüm arkadaşlara daha iyileri denk gelir inşallah, rastgele... devamı haftaya:)

recepkartal12
30.Aralık.2012, 20:21
Ama ahtım oldu, bir daha ki sezona bir kopay yetiştiricem:)

Yıldıray İNCE
31.Aralık.2012, 14:30
Recep kardeşim rastgele avın bereketli olsun..........

31.Aralık.2012, 17:13
av böyle birşey avın bittigi yerde av başlar hep böyle daim olsun avınız rastgele

Recep DÖNMEZ
31.Aralık.2012, 19:11
Maşallah...
Hep böyle güzel ve bereketli avlar dilerim.
Selamlar.

recepkartal12
03.Ocak.2013, 19:35
Yıldıray abi, Mehmet Abi, Recep abi teşekkürler ....

ibrahim ozel
04.Ocak.2013, 08:17
Maşşallah güzel av yapmışsınız ama kopoya gerek yok al bi uslu pointer tavşancıdan çok tavşan vur :)