PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Domuz avında arkadaşını vurdu!!! Avkolik haber!! 07/01/2013

Burhan KESKİN
07.Ocak.2013, 11:36
http://i50.tinypic.com/34q34uv.jpg

DOMUZ AVINA GİTTİLER, ARKADAŞINI VURDU!

Bilecik'in Söğüt ilçesinde domuz avına giden gençlerden birisi kazayla arkadaşını vurdu. Kanlı av başlamadan biterken, 19 yaşındaki genç oracıkta can verdi.
Dün akşam saatlerinde ava çıkan gençler, Zeyve Köyü arazisinde ilerlerken, Tamer S. isimli gencin silahından çıkan kurşunlar, arkadaşı ve kuzeni Mustafa Kaya'nın bedenine isabet etti.
Patlama sesiyle irkilen gençler, arkadaşının vurulup düştüğünü farkettiler. Arkadaşının av silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan 19 yaşındaki Mustafa Kaya, olay yerinde can verdi.
Gençlerin eğlenceli başlayan av macerası kanlı bitti.

Kemal_Uygur
07.Ocak.2013, 11:45
Ah ah ahhhhh... Gitti gencecik fidan kendini bilmezlik yüzünden. Madem avlanmayı bilmezsin neyin peşindesin mübarek???

İBRAHİM AKKAYA
07.Ocak.2013, 12:20
Ailesine Allah sabır versin Kaza En Büyük Çeza Dikkat Dikkat Dikkat ben biliyorumla oluyor. :( :( :( :(

gsahiner
07.Ocak.2013, 12:35
kendini bilmezliğin sonu yok bu bir hobi işidir ancak bazı kendini bilmezler bazen bunu saptırıyor kendini sat komandosu sanıyorlar gitti gencecik bir ömür ne yaparsa yapsın o ananın yüreğindeki yangın dinermi

Burhan KESKİN
07.Ocak.2013, 12:37
İşte bu yüzden sevmiyorum domuz avını kalabalık grupla yapılan avlar her zaman sıkıntı yaratıyor Allah genç kardeşimizin mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabırlar versin!!

gsahiner
07.Ocak.2013, 12:40
İşte bu yüzden sevmiyorum domuz avını kalabalık grupla yapılan avlar her zaman sıkıntı yaratıyor Allah genç kardeşimizin mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabırlar versin!!

aynen sana katılıyorum burhan abi 3 kişiden fazla adamla ava çıkmam abi bir elin 5 parmağıda bir değil dengesiz çok bildiğin 2 kişi ve kendin bir avda yeterde artar bile

Burhan KESKİN
07.Ocak.2013, 13:02
Gültekin tedbiri elden bırakmamak lazım emniyet açıkken tüfeğini omuza asıp yürümek cahillik ve eğitimsizlikten kaynaklanıyor!! 1991 senesinde bir arkadaşımın babası bu yüzden vefat etti domuz avındayken tüfek omuzunda asılı iken yürürken bir taşa takılıp yer düşüyor ve tüfek ateş alıyor kurşun kafasına isabet ediyor ve oracıkta can verdi! ben her zaman derim'ki önce eğitim sonra av!!!!!!

gsahiner
07.Ocak.2013, 13:29
Gültekin tedbiri elden bırakmamak lazım emniyet açıkken tüfeğini omuza asıp yürümek cahillik ve eğitimsizlikten kaynaklanıyor!! 1991 senesinde bir arkadaşımın babası bu yüzden vefat etti domuz avındayken tüfek omuzunda asılı iken yürürken bir taşa takılıp yer düşüyor ve tüfek ateş alıyor kurşun kafasına isabet ediyor ve oracıkta can verdi! ben her zaman derim'ki önce eğitim sonra av!!!!!!

haklısın abi eğitim olmadan hiç birşey olmuyor eğitimi alan adam zaten tüfeği omzuna atıncaya kadar emniyetini 10 kez açar ben de hep emniyette gezerim sanıyemı bıle almaz omzuma atarken indiririm emniyeti

Yıldıray İNCE
07.Ocak.2013, 14:20
Ailesine Allah sabır versin Kaza En Büyük Çeza Dikkat Dikkat Dikkat ben biliyorumla oluyor. :( :( :( :(
Haklısın Dayım gecenlerdede bizim burada biri vuruldu ördek avında kimin vurduğudabelli deyil..........

ismail aksu
07.Ocak.2013, 15:17
allah korusun çok vahim hiçistenmeyen olaylar ama neyazıkki oluyor bizim kulüptende istek yapıyor tarım il müd 300 kayıtlı üyemizden seçip gidiyoruz çok önemli sorumluluk allah rahmetetsin

recepkartal12
07.Ocak.2013, 17:30
Önce emniyet,elinde silah varsa ava bile doğrulturken düşünüceksin, yazık...

kemal bozkurt
07.Ocak.2013, 21:32
Domuz avından nefret ediyorum arkadaş kendi gibi avıda zarar akşama kadar bekle ya çıkar ya çıkmaz çıkarsada ateş et ahada gitti çocuk benimde tanıdığım iki kişi vurularak öldü biri mantar toplayan bi teyzemiz biride çulluktayken domuzcuların domuz zannedipte vurduğu bi arkadaşım benimde en çok korktuğum çulluk avında domuzculara av olmak.Gelelim emniyet meselesine emniyeti açık olan bi adamı bırakın bidaha ava almayı yanınıza bile uğratmayacaksınız huylu huyundan vazgeçmez bende geçenlerde bi şahısla ava gittim söylemesi ayıp adam su dökerken tüfeğini bana verdi bende bi bakıyım dedim tüfeğe bakmaz olaydım tüfek elimde havaya doğru patladı neymiş emniyet açık gezilirmiş avda bunuda diyen 40 yaşında sözde usta avcı, tüfeğinide fişeklerinide ağzına sokuyodum azdaha ve korkudan avı hemen bitirip eve geldim ne güzel dünya ben emniyeti kapalı geziyim sen gel sığırlığın yüzünden vur beni yokya ulan 1 saniyeni almaz cahil herif eğer bi emniyeti açmaktyan acizsen bırak yapma bu işi aman aman aman uzak durun şahsen ben kopoy sesi duyunca bile hemen mera değiştiriyorum herkeze kazasız belasız bol avlar diliyorum RASGELE...

çetin ekren
08.Ocak.2013, 08:21
aksine ben domuz avını çok seviyorum...
ama herkesinde bahsettiği gibi en önemli konu emniyet,emniyet,emniyet...
domuz avı malum tehlikeli bir avdır,o yüzdende tecrübe sahibi olmayan kişilerle asla gitmem...
önceden koordinasyon yapılmadan ava başlamam...yapılan plana uymayan tekbir kişi dahi olsa avı orda bitiririm...
herşeydn önemlisi insan hayatı gerisi boş...

ali38
08.Ocak.2013, 14:08
domuz avı malum tehlikeli bir avdır,o yüzdende tecrübe sahibi olmayan kişilerle asla gitmem...
önceden koordinasyon yapılmadan ava başlamam...yapılan plana uymayan tekbir kişi dahi olsa avı orda bitiririm...

Çetin Abi yalnız bizim araziler genel itibari ile çıplak olduğu için millet görüyo birbirini yinede tehlikeli ama asıl ormanlık alanlarda sıkıntılı bence

Mesut BÜLBÜL
10.Ocak.2013, 17:28
kalabalık avlardan korkarım bu yüzden acılı ayilesine allah sabırlar versin diyelim

gsahiner
11.Ocak.2013, 09:50

Çetin Abi yalnız bizim araziler genel itibari ile çıplak olduğu için millet görüyo birbirini yinede tehlikeli ama asıl ormanlık alanlarda sıkıntılı bence

evet kesınlıkle ormanlık alanlara fazla kalabalık gıdıp cok acılmamak gerekır ve cok acık renklı elbıseler gıyınıp farkedılmesı saglamak cok onemlı