PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20013 ün ilk bereketinden (Bülbülden)

Mesut BÜLBÜL
08.Ocak.2013, 08:34
Fotoları evde cekmek zorunda kaldım av yerinde yalnızdımhttp://i48.tinypic.com/33tjnf8.jpghttp://i47.tinypic.com/24w6hw6.jpg

Yıldıray İNCE
08.Ocak.2013, 08:41
Ustam Maşallah 2013 ün bereketini kapmışsın hareketli başlamışsın ama kadroda ben yoktum ama olsun rastgele diyelim..........

çetin ekren
08.Ocak.2013, 08:48
aha mesut abide açıldı sonunda....
bravo,tebrik ederim gerçekten mesut abicim...
inşallah bu sene hep böyle bereketli geçer...

gsahiner
08.Ocak.2013, 09:46
maşallah mesut abi avın bereketli geçmiş umarım her daim böyle bol bereketli olur avlarınız bu arada yeşilbaşta iyiymiş :)

Burhan KESKİN
08.Ocak.2013, 12:10
Maşallah Mesut ustam daim ve bereketli olsun rastgelsin

Recep DÖNMEZ
08.Ocak.2013, 14:04
Mesut Abi rasgele.
Sol elle yazamıyorum o yüzden kısa kesiyorum.
Selamlar....

Mesut BÜLBÜL
08.Ocak.2013, 15:57
yıldıray kardeş
cetin kardeş
gültekin kardeş
Recep kardeşim
burhan kardeşim bu güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim
İnşallah hep böyle gecer diyelim 2012 yılının av karelerini tek seferde acmayı düşünüyorum Elbette bizlerde boş durmadık
Oktay beyin cırakları olarak resistemiydi neydi ondan yapalım bir ara inşallah selamlar sayğılar diyorum yıldıray kardeşim karelerde sen olmazsanda yine sensiz acamıyoruz inşallah diyelim beraber avlanmak dileğimizle

ismail aksu
08.Ocak.2013, 16:54
mesut abim maşallah bereketli geçmiş özlenen aranan kareler selamlar abim devamına rastgele sağlıcakla abim

Oktay AKÇAKMAK
08.Ocak.2013, 17:37
sevgili mesut abim sen bizim büyüğümüzsün çıraklık bize düşer haddimizi biliriz...resitallere gelince ibrahim abimin benim için söylediği bir söz vardı...TURBUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE....bizim turplarda makinanın içinde olgunlaşmayı bekliyor...hele biraz eteklerdeki taşlar dökülsün elbet bir resital serisi daha düzenleriz sen merak etme..uzun zmandır ilk defa şöyle bi atraksiyon izledim eline sağlık diyorum devamına rasgele usta

Mesut BÜLBÜL
08.Ocak.2013, 18:07
sevgili mesut abim sen bizim büyüğümüzsün çıraklık bize düşer haddimizi biliriz...resitallere gelince ibrahim abimin benim için söylediği bir söz vardı...TURBUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE....bizim turplarda makinanın içinde olgunlaşmayı bekliyor...hele biraz eteklerdeki taşlar dökülsün elbet bir resital serisi daha düzenleriz sen merak etme..uzun zmandır ilk defa şöyle bi atraksiyon izledim eline sağlık diyorum devamına rasgele usta

mesut abim maşallah bereketli geçmiş özlenen aranan kareler selamlar abim devamına rastgele sağlıcakla abim

Oktay bey hayırlı akşamlar kardeşim bu güzel yorum vede nazik anlatımlarından ve önerilerinden dolayı seni ayakta alkışlatım kardeşim
Buralarda sizin oralardaki kadar bol av asla olmaz ama karınca kaderince bunlarla idare etmeye calışıyoruz bunada şükür diyorum bunca yllardan bu yana ilk defa güzel avlar yapabildim şükürler olsun az ama öz oluyor işte olursa bir ara senin sitilinden resisiteller bülbülden diye bir gün inşallah sadece sitilini kullanacağım ama asla seninki gibi av arama siz başkasınız bu bir gercek ekip sizde av sizde sizleri imrenmemek elde diyil selam ve sayğılarımla canım kardeşim

ismayil kardeşim teşekkür ederim bu güzel dileklerine inşallah diyelim kardeşim devamı gelir yüksek ihtimal ilerleyen saatlerde

http://i50.tinypic.com/xogpdv.jpghttp://i49.tinypic.com/1j67ug.jpg
[i]bunlarda komutan benim av karelerimde diyecek kadar birşey işte malumunuz

Oktay AKÇAKMAK
08.Ocak.2013, 19:40
az veren candan çok veren maldan mesut abi senin varlığın yeter..senin tatlı ince dilin bize yeter...varlığın daim olsun can abim inşallah daha güzel avlar yapman dileğiyle hoşçakal..usta

İBRAHİM AKKAYA
08.Ocak.2013, 20:29
Gençlere Kapak olsun Anlasınlar Kovayı Koca Öküzün söktüğünü :D :D :D :D :D
Helal olsun Bübül Kardeşim Daha Güzel avlara Rastgele ;D ;D ;D ;D ;D.

Yıldıray İNCE
09.Ocak.2013, 08:38
Dayım son noktayı koyuvermiş yine............ :D

Mesut BÜLBÜL
10.Ocak.2013, 17:14

Dayım maşşalah yılsdıray kardeşişimizin dediği gibi senin bu yorumların beni gülme kırizlerine sokuyor ben bu yıl avımı almadım desem allah kayıl gelmez civil ağırlıklı oluyor ama olsun

az veren candan çok veren maldan mesut abi senin varlığın yeter..senin tatlı ince dilin bize yeter...varlığın daim olsun can abim inşallah daha güzel avlar yapman dileğiyle hoşçakal..usta

Oktay kardeş teşekkür ederim selamlar

gsahiner
11.Ocak.2013, 09:52
yıldıray kardeş
cetin kardeş
gültekin kardeş
Recep kardeşim
burhan kardeşim bu güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim
İnşallah hep böyle gecer diyelim 2012 yılının av karelerini tek seferde acmayı düşünüyorum Elbette bizlerde boş durmadık
Oktay beyin cırakları olarak resistemiydi neydi ondan yapalım bir ara inşallah selamlar sayğılar diyorum yıldıray kardeşim karelerde sen olmazsanda yine sensiz acamıyoruz inşallah diyelim beraber avlanmak dileğimizle

teşekkür ederiz mesut abi avın her daım bol olur inş.

Mesut BÜLBÜL
12.Ocak.2013, 17:50
Konularımıza yorum yazan tüm avkolik kardeşlerime teşekkür ederim selamlar sayğılar diyorum

kemal bozkurt
13.Ocak.2013, 19:29
Devamında Rasgele

Mesut BÜLBÜL
14.Ocak.2013, 18:01
sağol kardeşim arkası var korkma ilerleyen zamanlarda atarız inşallah