Orijinalini görmek için tıklayınız : kayıp ilanı
adı linda 3yaşında 05/01/2013 cumartesi ordu subaşı mahallesinden çalınmıştır gören avcı arkadaşların dikkatine.http://i47.tinypic.com/2lmm0eh.jpg
Yıldıray İNCE
09.Ocak.2013, 14:05
Serkan kardeşim geçmiş olsun ALLAH kahretsin bu köpek hırsızlarını ALLAH islah etsin başkadiyecek birşey bulamıyorum.......
ismail aksu
09.Ocak.2013, 14:48
inşallah tezzamanda bulunur yıldıray ustama canıgönülden katılıyorum
Recep DÖNMEZ
09.Ocak.2013, 18:54
İnşallah en kısa zamanda bulunur.
bir avcı için çok kötü bir durum.
Temennimiz bir an önce bulunması.
Selamlar...
çetin ekren
10.Ocak.2013, 07:52
bu ne şerefsizliktir anlamadım gitti...
avcı için köpeğinin değerini bilmezler bu adi adamlar...
umarım en kısa zamanda bir haber çıkar kardeşim...
Mesut BÜLBÜL
10.Ocak.2013, 17:17
ÜZCÜ Olay gercekten allah tez zamanda bulunmasına yardımcın olsun kardeşim
hepinize teşşekür ederim çok kötü oldum umudumu yitirmedim çıkıp gelicek bulunucak diye bekliyorum tam av zamanı yapılıcak iş değil allah cezalarını versin ne diyeyim.
dadak_e
11.Ocak.2013, 08:13
en kısa zamanda bulmanız dileği ile
gsahiner
11.Ocak.2013, 09:46
geçmiş olsun arkadaş bir an önce bulunur inş.
ÇOK ŞÜKÜR KÖPEĞİM LİNDA BULUNDU çocuklar tarafından çalınıp satılmış sadece 20tl ye ne güzel demi tesadüfen alan kişi ilk defa serbest bırakmış ve tesadüfen dayım arabayla geçerken görmüş çok mutluyum. :)
ÇOK ŞÜKÜR KÖPEĞİM LİNDA BULUNDU çocuklar tarafından çalınıp satılmış sadece 20tl ye ne güzel demi tesadüfen alan kişi ilk defa serbest bırakmış ve tesadüfen dayım arabayla geçerken görmüş çok mutluyum. :)
Gerçekten çok sevindim...
Osman KARATEPE
04.Mart.2013, 06:22
Yav be nasibe bak...İlk günden beri umudunuzu yitirmemişsiniz ve av arkadaşınıza tekrar kavuşmuşsunuz tebrik ederim..
Burhan KESKİN
04.Mart.2013, 07:17
Serkan kardeşim köpeğinize kavuştuğuna çok sevindim doyumsuz avlar dilerim! Konu kapandığına göre müsadenizle konuyu kilitliyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.