Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaçak avcılara rekor ceza !!!
Kemal_Uygur
16.Ocak.2013, 20:12
http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Kacak-avcilara-39-bin-492-bin-TL.htm?ArticleID=157675
Onur ÇELİKOĞLU
16.Ocak.2013, 20:14
Oh iyi olmuş ...
Keşke o 40 bin tl nin yanında o avladıkları keçilerin boynuzlarını .............. ne güzel olurmuş
Burhan KESKİN
16.Ocak.2013, 20:30
İnşallah hep böyle sıkı takip ederler belki caydırıcı olur bu cezalar!! paylaşım için teşekkürler kardeşim!!
bu arada Kemal sen Antep gitmedinmi?
Yıldıray İNCE
17.Ocak.2013, 05:54
İnşallah hep böyle sıkı takip ederler belki caydırıcı olur bu cezalar paylaşım için teşekkürler Kemal kardeşim........
gsahiner
17.Ocak.2013, 05:55
zaten tek denetim yaptıkları yerler paralı avlanılan yerler onuda ganimetlerini avladıkları için ceza yazıyolar
Allah belanızı versin ne diyim hem 1 yaşında hemde 3 tane boynuzları 10cm bile yoktur daha. Amaç et ise 40.000tl'ye 80 tane koç alır tüm mahalleyi doyurursun. Amaç avlanmak ise zaten sizin avcılıkla alakanız yok şerefsizler.
Aldığım bir bilgiye göre bu yıl 30 un üzerinde yaban keçisi avlanmış antalyada konyada artvinde koruma altında bulunan bu hayvanlar şırnak ve hakkaride bol bol avlanıyor ve kimsenin birkere bile denetleme yaptığını duymadım gerçi batıda hertarafta kol gezen radarlardan o taraflarda eser bile yok keçke bu yasağı heryerde uygulayabilseler
Recep DÖNMEZ
17.Ocak.2013, 10:25
İnşallah bu tür kontroller ve cezalar başkalarına örnek olur...
ismail aksu
17.Ocak.2013, 14:43
daha beter olsun lar inşallah hakettikleri cezayı almışlar inşallah başkalarınada örnek olur
Kemal_Uygur
17.Ocak.2013, 19:42
İnşallah hep böyle sıkı takip ederler belki caydırıcı olur bu cezalar!! paylaşım için teşekkürler kardeşim!!
Yok abi maalesef işyeri ve izin olayları yüzündenburda kalakaldım ne yazık ki :(
Oh olsun yüreğimin yağları eridi.
Burhan KESKİN
17.Ocak.2013, 21:33
Yok abi maalesef işyeri ve izin olayları yüzündenburda kalakaldım ne yazık ki :(
Kemal bu gidişle avcılığı bıraktıracaklar sana :D gel bari Çulluk avı yapalım Bilecik yakın ;)
Kemal_Uygur
18.Ocak.2013, 22:03
Yok abi hayatta bırakmam bu sene böyle oldu telaşeden ama seneye tam gaz devam. Bu arada yayın başlayınca haber vermeyi unutma bana ona göre ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.