PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Recep Dönmez ve Oktay Komutan amcalarına yeğeninden hediye (G. Şahiner )

gsahiner
23.Ocak.2013, 10:56
Duydum ki Recep amcamın kolu kırılmış buralarda ördek ve kaz recep amcam ve oktay komutanımdan sorulurmuş bende büyüdüğümü göstermek için onlara bir resim yollamak istedim yorumlarıda onlara bırakıyorum diyor bizim ufaklık amcaları ee bizede bu resmi yüklemek düşüyor ozaman saygılar :) :) :) :) valla hepimize rakip geliyor yetişiyor gibi gözüküyor şimdiden elinden dilinden düşürmüyor bu avcılığı :D :D

http://i49.tinypic.com/nq4qqd.jpg

http://i47.tinypic.com/or1mdl.jpg

Burhan KESKİN
23.Ocak.2013, 11:25
Hay maşallah ustalar yetişmeye başladı bizler artık emekli olmaya hazırlanalım!! yanlız tüfek boyundan büyük galiba 55 namlu bir tüfekmi yaptırsak Gültekin :D :D :D :D :D

gsahiner
23.Ocak.2013, 11:38
Hay maşallah ustalar yetişmeye başladı bizler artık emekli olmaya hazırlanalım!! yanlız tüfek boyundan büyük galiba 55 namlu bir tüfekmi yaptırsak Gültekin :D :D :D :D :D

tüfek ördek tüfeği usta 71 cm tek kırma :) adam kafaya koymuş buraların ördekçisi ben olcam diyo başka bişey demiyo :)

Yıldıray İNCE
23.Ocak.2013, 11:49
Gültekin kardeşim Maşallah Aslan parcası yetişiyor hadi hayırlısı.......

23.Ocak.2013, 12:18
Hey maşşallah be :)

İBRAHİM AKKAYA
23.Ocak.2013, 13:07
Gültekin şimdi özeniyorsun ama sonu Kötü oluyor.Sercan a 55namlu yıldız Tüfeği verip Başlattım Vurdukça zevkten Dört Köşe oluyordum.
Sonra Winçster 71 Namlu aldım Trap a başladı Biraz derece yaptı Lisans çıkartı İstanbul a Atışlara gitti Dünya Şampiyonları ile attı Türkiye Şampiyonları ile attı Atıçılar Müdürüm Bu Tüfek Kısa 76 olaçak bu çoçukta umut var dediler :D :D :D :D
Ben Gaza tam geldim 76 namlu 686 Beratta Aldım Yıllık 3000 Fişek Yandım anam diyemiyorum. :D :D :D :D
Gençler Türkiye 2 çisi Üçünçüsü oldu getirisi yok ama Havamız var. :D :D :D :D
Aha Kısadan Dayı tavsiyesi Allah Açısını göstermesin Yeğenimi öptüm. ;D ;D ;D ;D

gsahiner
23.Ocak.2013, 13:50
Gültekin kardeşim Maşallah Aslan parcası yetişiyor hadi hayırlısı.......

sağolasın yıldıray abi paşa yetişecek inş.

gsahiner
23.Ocak.2013, 13:50
Gültekin şimdi özeniyorsun ama sonu Kötü oluyor.Sercan a 55namlu yıldız Tüfeği verip Başlattım Vurdukça zevkten Dört Köşe oluyordum.
Sonra Winçster 71 Namlu aldım Trap a başladı Biraz derece yaptı Lisans çıkartı İstanbul a Atışlara gitti Dünya Şampiyonları ile attı Türkiye Şampiyonları ile attı Atıçılar Müdürüm Bu Tüfek Kısa 76 olaçak bu çoçukta umut var dediler :D :D :D :D
Ben Gaza tam geldim 76 namlu 686 Beratta Aldım Yıllık 3000 Fişek Yandım anam diyemiyorum. :D :D :D :D
Gençler Türkiye 2 çisi Üçünçüsü oldu getirisi yok ama Havamız var. :D :D :D :D
Aha Kısadan Dayı tavsiyesi Allah Açısını göstermesin Yeğenimi öptüm. ;D ;D ;D ;D

olsun dayım bize bi faydası olmasada olur amma uzayan kol bizden olsun yaşlanınca meyvalarını yeriz :)

ibrahim ozel
23.Ocak.2013, 15:38
Aslan parçama bak beee yakışır yeğenime maşşallah maşşallah...

Oktay AKÇAKMAK
23.Ocak.2013, 19:29
bu çocuk okur kardeş bu aslanı bi ara benim yanıma bi kursa gönder galacağin en büyük avcısı yapmazsam namerdim..yakışıklıda len kerata inşallah babası gibi iyi bir avcı ve kaliteli bi avcı olur. öpüyorum gözlerinden yiğenim avın bol olsun koç

ismail aksu
23.Ocak.2013, 20:29
maşallah kardeşim selamlar bence hiç bulaştırma çocuğa bu hastalığı benimkide gitceğim akşamdan tüfeği fişekliği getirir fişekleri dizer hep aynı:((

gsahiner
24.Ocak.2013, 05:58
bu çocuk okur kardeş bu aslanı bi ara benim yanıma bi kursa gönder galacağin en büyük avcısı yapmazsam namerdim..yakışıklıda len kerata inşallah babası gibi iyi bir avcı ve kaliteli bi avcı olur. öpüyorum gözlerinden yiğenim avın bol olsun koç

eywallah komutanım sana yollayayım bu çocuğu ne zaman istersen her türlü eğitimi verebilirsin zaten komando olacağım felan diyo baya meraklı sen nezaman dersen ozaman sende bil :)

gsahiner
24.Ocak.2013, 05:59
maşallah kardeşim selamlar bence hiç bulaştırma çocuğa bu hastalığı benimkide gitceğim akşamdan tüfeği fişekliği getirir fişekleri dizer hep aynı:((

ismail abi benimki çok farklı yaw ben ava gittiğim gün gelene kadar kapıda camda bekliyo çocuk piskopat gibi bir şey :)