Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpek maması
3,5 aylık yavru köpeğim var ne kadar mama (kaç gram) vermem gerekli bu konuda yardımcı ve bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Şimdiden herkeze teşekkür ederim.
osmanturka
24.Ocak.2013, 08:31
Merhabalar Şevki bey mama aslında köpeğinizin kilosuna göre veriliyor ve bu ölçü mamanın kalitesine,türüne göre değişebiliyor ben yinede size yavru köpek mama miktarı ortalama ölçüleri vereyim.buna göre köpeğinize mama verebilirsiniz.
1 kg ile 3 kg arası köpeklere 100 gr ile 200 gr arası
3 kg ile 5 kg arası köpeklere 200 ile 300 gr arası
5 kg ile 10 kg arası köpeklere 250 gr ile 450 gr arası
oratalama ölçüler böyle ve bu ölçüler yavru köpek mama ölçüleri yinede siz köpeğinizin ne kadar yediğini bu ölçülerin yeterli olup olmadığını farkedebilirsiniz ona göre ölçüleri çok az arttırıp düşürebilirsiniz ve kesinlikle mama yiyen köpeğin önünden temiz suyu asla eksik etmeyin.
Buyurun
http://www.temizmama.com/images/bonacibo_he_yavru_gramajlar.png
Burhan KESKİN
24.Ocak.2013, 10:42
Merhabalar Şevki bey mama aslında köpeğinizin kilosuna göre veriliyor ve bu ölçü mamanın kalitesine,türüne göre değişebiliyor ben yinede size yavru köpek mama miktarı ortalama ölçüleri vereyim.buna göre köpeğinize mama verebilirsiniz.
1 kg ile 3 kg arası köpeklere 100 gr ile 200 gr arası
3 kg ile 5 kg arası köpeklere 200 ile 300 gr arası
5 kg ile 10 kg arası köpeklere 250 gr ile 450 gr arası
oratalama ölçüler böyle ve bu ölçüler yavru köpek mama ölçüleri yinede siz köpeğinizin ne kadar yediğini bu ölçülerin yeterli olup olmadığını farkedebilirsiniz ona göre ölçüleri çok az arttırıp düşürebilirsiniz ve kesinlikle mama yiyen köpeğin önünden temiz suyu asla eksik etmeyin.
Buyurun
http://www.temizmama.com/images/bonacibo_he_yavru_gramajlar.png
Osman kardeşim gerekeni söylemiş kolay gelsin!!
çok tşk ederim bilgileriniz için
ibrahim ozel
24.Ocak.2013, 14:24
Yanlışınız var arkadaşlar 10 kg kadar olan yavruya tutar son haddindeki 450 kg verirseniz köpeğinizi isal yapar zayıflatırsınız. Helede zayıfladı diye düşünür mamayı artırırsanız öldürürsünüz yavruyu. Bakın orda 5-10 kg arası olan yavrular için 165-250 gr arası yazıyor. Aman dikkat önemli konu bu.
ayhan45
25.Ocak.2013, 07:30
her mamanın bir ölçüsü var ay ve kilosuna göre mama verilir. bu değerler mama paketinde yazar. oradan öğrenmeniz en sağlıklısı bence
yucelmert
28.Ocak.2013, 08:14
hesaplı ve güzel mama markası ne olabilir??? deneyen arkadaşlar varsa lütfen yorum alalım...
yasin UZUN
28.Ocak.2013, 19:37
yabanın mamaları kaliteli güzel ben kullanıyorum fena değil gibi
yucelmert
28.Ocak.2013, 19:48
VOBRA / Carocroc (Köpek) maması duydum deneyen varmı acaba???
osmanturka
31.Ocak.2013, 19:32
Bonacibo mama tavsiye ederim hem ekonomik hem kaliteli yaban mamayıda bu firma yapıyor yaban mamanın paketini incelerseniz çağatay yem san. yazdığını görürsünüz bonaciboyu üretem firmada çağatay yem san. aynı mamayı yabandan 30-40 tl fazlaya almaya ne gerek var?
Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 07:11
Yaban mamayı ben tavsiye etmem arkadaşlar.Yavru için en azından bir çuval yani 15 kg kuzu etli Hills verilmesi yavrudan alınacak olumlu sonuçlar sonuçlar açısından kesinlikle parasına değecektir...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.