PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NİHAYET ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK(Y.İNCE)

Yıldıray İNCE
26.Ocak.2013, 15:26
Bugün sabah yine ümitsizbir şekilde ava gitmeye karar verdim iki hafta önce yine bir arkadaşımla gittik cok yağmur yağdığı için tarlaları su başmış bizde bota binmeden sudan gecmek isdedik ve suya düşmüştük o gün cok şanssız bir günümüzdü bu hafta arkadaşın işi olduğundan yalnızgitmek zorunda kaldım ve birde olsa nasibimi aldım bu sezon benim için cokşanssız bir sezondu inşallah artık bir dahaki sezon daha bereketli olur........

http://i47.tinypic.com/23j0a3s.jpg

http://i47.tinypic.com/dynm90.jpg

http://i45.tinypic.com/301ngb5.jpg

Onur ÇELİKOĞLU
26.Ocak.2013, 15:47
Yıldıray abi gerçekten bu sene şansın hiç yok. İnşallah önümüzdeki sezon güzel bir sezon olur bol bol av yaparız umarım.

Tekte olsa yeşil güzelmiş.

osmanturka
26.Ocak.2013, 16:08
Aslanım yıldıray abim yeşil baş almışsın işte daha ne istiyorsun :) 40 gün taban eti 1 gün av eti deyimini unutma bol şans ve bol av dilelerimle nevşehirden selamlar rastgele...

Yıldıray İNCE
26.Ocak.2013, 16:22
Yıldıray abi gerçekten bu sene şansın hiç yok. İnşallah önümüzdeki sezon güzel bir sezon olur bol bol av yaparız umarım.

Tekte olsa yeşil güzelmiş.
Onur kardeşim ğüzel temennin için teşekür ederim........

Yıldıray İNCE
26.Ocak.2013, 16:24
Aslanım yıldıray abim yeşil baş almışsın işte daha ne istiyorsun :) 40 gün taban eti 1 gün av eti deyimini unutma bol şans ve bol av dilelerimle nevşehirden selamlar rastgele...
Teşekürler Osman kardeşim Milastanda selamlar.........

mustafa demir
26.Ocak.2013, 16:28
tebrikler

Yıldıray İNCE
26.Ocak.2013, 16:44
tebrikler

Teşekür ederim Mustafa kardeşim.........

ibrahim ozel
26.Ocak.2013, 18:13
Gözün aydın abi hayırlısı olsun inşallah daha bereketli sezonlara

Yıldıray İNCE
26.Ocak.2013, 19:09
Gözün aydın abi hayırlısı olsun inşallah daha bereketli sezonlara
Teşekürler kardeşim............

Oktay AKÇAKMAK
26.Ocak.2013, 19:52
yahu yıldıray okadar çağırdım gelmedin be gardaş...geleydinde sana yeşilin beli nasıl kırılır bi göstereydim ya fişek sıkmaktan bıkardın valla...neyse artık antebe dönüyorum bu sezon bekliyorum mutlaka kardeşim avın daim olsun dostum

Yıldıray İNCE
26.Ocak.2013, 20:18
yahu yıldıray okadar çağırdım gelmedin be gardaş...geleydinde sana yeşilin beli nasıl kırılır bi göstereydim ya fişek sıkmaktan bıkardın valla...neyse artık antebe dönüyorum bu sezon bekliyorum mutlaka kardeşim avın daim olsun dostum
Komutanım teşekür ederim nasip........

Burhan KESKİN
26.Ocak.2013, 22:52
Maşallah usta rastgelsin devamı gelir inşallah!!

27.Ocak.2013, 07:20
Yıldıray abi şanslıdın yine ya benim gibi tüfeği yağlayıp yağlayıp kaldırsaydın dolaba 1 tane bile fişek atamadan kapatsaydın sezonu :) :) :). Bu sezon bitti artık ocakta oktay komutanımın davetinede gidemedim kızımın doğumundan dolayı. Allah kısmet ederse seneye sezonun ilk avına oktay komutanımın yanına gidecem kabul ederse.

Yıldıray İNCE
27.Ocak.2013, 08:29
Maşallah usta rastgelsin devamı gelir inşallah!!
Teşekür ederim Burhan Ustam........

Yıldıray İNCE
27.Ocak.2013, 08:32
[quote author=Ali ÖZDOĞAN link=topic=19317.msg211171#msg211171 date=1359274857]
Yıldıray abi şanslıdın yine ya benim gibi tüfeği yağlayıp yağlayıp kaldırsaydın dolaba 1 tane bile fişek atamadan kapatsaydın sezonu :) :) :). Bu sezon bitti artık ocakta oktay komutanımın davetinede gidemedim kızımın doğumundan dolayı. Allah kısmet ederse seneye sezonun ilk avına oktay komutanımın yanına gidecem kabul ederse.
Ali kardeşim bende bu sezon pek şanslı deyilim Oktay komutan misafir perverdir benide davet etti bakalım nasip artık........

27.Ocak.2013, 09:23
İnşallah kısmet olurda beraber gideriz abi. Saygılar.

imported_avkolik
27.Ocak.2013, 18:23
Hay maşallah Yıldıray abim, selamlar...

Yıldıray İNCE
27.Ocak.2013, 19:01
Hay maşallah Yıldıray abim, selamlar...
Teşekürler Ali kardeşim........

İBRAHİM AKKAYA
27.Ocak.2013, 19:06
Tebrikler Yıldırayım Şeytan sakat kaldı bu yıl kime Denk geldiyse sakatlandı. :D :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
27.Ocak.2013, 19:52
Tebrikler Yıldırayım Şeytan sakat kaldı bu yıl kime Denk geldiyse sakatlandı. :D :D :D :D :D
Aynen Dayım seneye sezon nasip olursa şeytan pek işimizekarışamıyacak :D......

Oktay AKÇAKMAK
27.Ocak.2013, 21:27
arkadaşlar herdaim yeriniz hazırdır bu böyle biline...sezona görüşmek ümidiyle

Yıldıray İNCE
28.Ocak.2013, 08:01
arkadaşlar herdaim yeriniz hazırdır bu böyle biline...sezona görüşmek ümidiyle
Eyvallah komutanım sağolasın.........

Osman KARATEPE
01.Şubat.2013, 17:30
Maşallah abim almışsın yeşilliyi.Geçen hafta Pazar ördekteydik beş ördek vurdum tıkır dediğimiz küçük ördeklerden.Yeşilli bekledik ama gelmediler ne yapalım nasip...

Yıldıray İNCE
02.Şubat.2013, 10:52
Maşallah abim almışsın yeşilliyi.Geçen hafta Pazar ördekteydik beş ördek vurdum tıkır dediğimiz küçük ördeklerden.Yeşilli bekledik ama gelmediler ne yapalım nasip...
Sağol kardeşim bu sezon benim için bereketsiz bir sezondu inşallah önümüzdeki sezon bereketli olur.....

Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 11:20
Sağol kardeşim bu sezon benim için bereketsiz bir sezondu inşallah önümüzdeki sezon bereketli olur.....
Seneye sezonda hem bıldırcında hem de keklikte buradasın abi mazeret kabul etmem seni ava doyuracağım bak ona göre ;)

Yıldıray İNCE
02.Şubat.2013, 12:59
Seneye sezonda hem bıldırcında hem de keklikte buradasın abi mazeret kabul etmem seni ava doyuracağım bak ona göre ;)[b][i][font=comic sans ms]İnşallah Osmanım......

Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 13:06
Şimdiden hazırlığını yap abi sonra yağmur yağdı çamura battı anlamam ;)