Orijinalini görmek için tıklayınız : SEZON KAPANDI AMA AKLIM HALA ORALARDA (www.avkolik.net) SUNAR !!! (B.KESKİN)
Burhan KESKİN
26.Ocak.2013, 23:09
AKLIM HALA ORALARDA!! (http://www.dailymotion.com/video/xx1zwv)
Oktay AKÇAKMAK
27.Ocak.2013, 06:19
burhanım ellerine sağlık çok güzel olmuş...yaptığımız en güzel avlardan biride sizin ve arkadaşların katkısıyla antepte beraber yaptığımız avdı...inanın hala unutamıyorum o muhteşem zamanları...avcılık dediğimiz şey aslında avcılık deyil paylaşmaktır birlikte tek yürek olmaktır.canını yanındakine güvenmektir..yoksa kıbrıstada av var ama ben dostlarımı arkadaşlarımı ve paylaşmayı özlediğim için antebe dönüyorum mesela..biz arkadaşlarda dahil sizleri sevdik kanımız ısındı isteriz ki herşey gönlünüzce olsun kırgınlık dargınlık olmasın..size gelen bize gelsin böyle düşünürüz herdaim..hep aklımızda ve yüreğimizdesiniz bunu böyle bilin nezamanda tekrarını isterseniz buyrun başımızın tacısınız..inşallah tekrarını yaşamak ümidiyle avın kanlı olsun dostum
gsahiner
27.Ocak.2013, 08:21
usta şu resimlere baksana insanın aklında çıkacak gibilermi :)
Yıldıray İNCE
27.Ocak.2013, 08:34
Burhan Ustam eline emeğine sağlık harika olmuş..........
Burhan KESKİN
27.Ocak.2013, 13:34
Usta Biz avkolik ve dostkolik yönetimi ve üyeleri olarak bize bu av macerasını yaşattığınız için sizlere sonsuz teşekkür ederiz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız !!
Burhan KESKİN
27.Ocak.2013, 13:39
Gültekin inşallah sanada nasip olur kardeşim ömrün boyunca unutamazsın! Allah izin verirse önümüzdeki sezon Organizasyonu ben yapacam söz :)
ibrahim ozel
27.Ocak.2013, 15:29
Burhan abi düşünsene aynı bölgede üveyk, bıldırcın, keklik, tavşan, çulluk, ördek, kaz, halkalı ve diğerleri var. Bunları 1 dönemde defalarca avlayabiliyosun. Hayal gibi bir avdı unutmam unutamam. Ben bu senede yaşadım aynı güzelliği. Artık komutanım emekli oldu ve antepe yerleşiyor. İnşallah her sene yine aynı güzelliği yaşayacağım. Fikrim değişmeye başladı. Emekli olur olmaz bende o bölgeye yerleşeceğim sanırım.
Çok güzel bir panorama olmuş. Avlar pek harika.Buradakiler gibi kısır değil.Bizi de oralara götürmüş oldunuz böylelikle... Devamında rastgele...
Oktay AKÇAKMAK
27.Ocak.2013, 16:19
sevgili dostlarım ben artık daima antepteyim ve sözümün arkasındayım...gelen başımızın tacıdır ve asla boş dönmez...beklerim efemmmm
imported_avkolik
27.Ocak.2013, 18:19
Emeklerine sağlık Burhan Abim...Harika bir slayt olmuş.
sevgili dostlarım ben artık daima antepteyim ve sözümün arkasındayım...gelen başımızın tacıdır ve asla boş dönmez...beklerim efemmmm
İnşallah komutanım nasip olurda muhabbetini yaşarız...
Burhan KESKİN
27.Ocak.2013, 19:19
Emeklerine sağlık Burhan Abim...Harika bir slayt olmuş.
Teşekkürler admin kardeşim tüm güzellikler senin olsun!! Bu slayt artık video köşesinde yerini alır herhalde :)
İnşallah komutanım nasip olurda muhabbetini yaşarız...
İBRAHİM AKKAYA
27.Ocak.2013, 19:31
Burhan abi düşünsene aynı bölgede üveyk, bıldırcın, keklik, tavşan, çulluk, ördek, kaz, halkalı ve diğerleri var. Bunları 1 dönemde defalarca avlayabiliyosun. Hayal gibi bir avdı unutmam unutamam. Ben bu senede yaşadım aynı güzelliği. Artık komutanım emekli oldu ve antepe yerleşiyor. İnşallah her sene yine aynı güzelliği yaşayacağım. Fikrim değişmeye başladı. Emekli olur olmaz bende o bölgeye yerleşeceğim sanırım.
İbrahim Oraya Zor yerleşirsin Hanım Köyden ayrılıpta. :D :D :D :D :D
Burhan kardeşim Aç Tavuk kendini Darı ambarında sanırmış......... :D :D :D :D :D :D
Güzel avdı Ellerne sağlık . ;D ;D ;D ;D
Kemal_Uygur
27.Ocak.2013, 19:38
Oleeyyyy bu haber süper oldu gece gece... Ula ne kadar üzüldüydüm gidemedim diye :)
gsahiner
27.Ocak.2013, 20:59
Gültekin inşallah sanada nasip olur kardeşim ömrün boyunca unutamazsın! Allah izin verirse önümüzdeki sezon Organizasyonu ben yapacam söz :)
tamam burhan abi ama seneye gidemezsek olmaz bak bu sene bende katılamadım birlikte gidelim seneye ne gerekiyorsa hepsini halledelim bak valla bekliyorum haberlerini :)
Oktay AKÇAKMAK
27.Ocak.2013, 21:25
dotumuz kardeşimiz olan herkese kapımız sonuna kadar açıktır arkadaşlar...sizleri sevmeyen ölsün beeee
Abi şahsi fikrim yeni sezonda site olarak organizasyonlar düzenleyelim. Örneğin Konya kaz avı, antep ördek avı vs. vs. Kendi şahsıma kalkıp tekidağ'a gitmem zor olur ama Konya,Antep,Urfa vs. Adana çevresinde olan bütün etkinliklere şartlar el verdiği taktirde katılırım. İmkanlarım dahilinde Adanada olan arkadaşlarıda götürebilirim aracımla uzaktan gelenleride misafir edebilirim evimde.Bu şekilde hem daha yakından tanışmış oluruz hem gittiğimiz her şehirde bir arkadaşımız abimiz olmuş olur. Belki bunu yazmanın yeri değil burası ama aklıma geldi duyurmak istedim.
En verimli sezonumu geçirdim keklikler,tavşanlar,ördekler,çulluklar,üveyikler,b ıldırcınlar,balıklar,bu sene boş nadir haftamız geçti sebebi neydi av bu sene bolmuydu bilakis her senekinden azdı ama komutan yoktu avlar bana kalmıştı duydum geri geliyormuş üzüntümü anlatamam orduya mektup yazdım emekliliğini kabul etmeyin diye tek umudum emekliliğinin kabul edilmemesi.kabul edilirse yeni bir plan yapıp komutanı meralardan uzak tutmam lazım. :-* >:( :-*
ibrahim ozel
28.Ocak.2013, 09:33
Serkanım yapma etme adam gitsin antepe yerleşsin ki bol bol gelelim ava oralara :)
Oktay AKÇAKMAK
28.Ocak.2013, 12:32
bittiniz lan antepte avın kökünü kurutacam ....serçeye tüfek sıkacaksınız artık....serkan seni iyi yetiştirmişim demekki bak ne güzel her avı yapmışsın...ammmaaaa üveyik avladığın günü sakın unutma ve o anı hep aklında tut..hani çok uzaklara av yapmaya götüreecektim ya sizi...anladın sen onu
Oktay AKÇAKMAK
28.Ocak.2013, 20:37
ulan arkadaş bakıyoooommm bakıyoooomm ben bile kendimehayran kalıyom...ne zalımbir avcıymışım ben böylede haberim yokmuş...insan kendinibeğenmese çatlarmış zaten...çokta mütevaziyimdir hani...şaka bir yanada dostlar gerçekten güzel avlara imza atmışbiri olarak diyorumki.bu zevki yaşamak isteyen arkadaşlara kapımızaçıktır bekleriz antebe av ve muhabbet garantisiylebirlikte misafirperverlikte sınırımız yoktur duyurulur...yeni sezonda hepimize rasgele gardaşlar
ismail aksu
29.Ocak.2013, 14:27
ellerine sağlık burhan abi bu adam bi harika teşekkürler komutanım iyiyki varsın selamlar
yucelmert
29.Ocak.2013, 17:46
işte olay budur abilerim, diyarbakırada bi merhaba demeyi unutmayın ;)
inşalllah güzel bir organizasyonda bende buradan katılmak
siz değerli avkolik camiası ile birlikte olmayı şahsım adına çok isterim,
Oktay AKÇAKMAK
29.Ocak.2013, 21:16
hep birlikte nice avlara diyorum ozaman gardaşlar
Burhan KESKİN
31.Ocak.2013, 21:28
hep birlikte nice avlara diyorum ozaman gardaşlar
İnşallah komutanım bir dahaki sezon güzel avlar yapmak dileğiyle!!
Burhan KESKİN
31.Ocak.2013, 21:31
Oleeyyyy bu haber süper oldu gece gece... Ula ne kadar üzüldüydüm gidemedim diye :)
Ula kemal klip'in içine senide koyduk bizden habersiz neler vurmuşsun :) bu güzel klip için teşekkür bile etmedin alacağın olsun :'(
Oktay AKÇAKMAK
03.Şubat.2013, 10:40
burhanım sana bir cd yollayacam ona göre gerisini sen halladersin
Burhan KESKİN
03.Şubat.2013, 15:13
Tamam usta hallederiz :)
Kemal_Uygur
03.Şubat.2013, 17:02
Ula kemal klip'in içine senide koyduk bizden habersiz neler vurmuşsun :) bu güzel klip için teşekkür bile etmedin alacağın olsun :'(
Abim valla hemde az buz resmim yokmuş klipte. İnan klibi seyrederken bağlantı gittiydi bende kapatmıştım sonrada seyretmemişim tamamını hiç... Şimdi izledim tamamını ellerin dert görmesin :)
Burhan KESKİN
03.Şubat.2013, 18:42
Abim valla hemde az buz resmim yokmuş klipte. İnan klibi seyrederken bağlantı gittiydi bende kapatmıştım sonrada seyretmemişim tamamını hiç... Şimdi izledim tamamını ellerin dert görmesin :)
Ben teşekkür ederim Kemal az buz kuş vurmamışsınız Ömer ile yani avın belini kırmışsın devamı gelir inşallah :)
Kemal_Uygur
04.Şubat.2013, 15:47
Amin devamı Seneye inşallah
ibrahim ozel
04.Şubat.2013, 16:12
Sen o cd lerden 2 tane yaptır biri sende kalsın. Artık bakar bakar ağlarsın geçmişdeki avlarına. :)
Sen o cd lerden 2 tane yaptır biri sende kalsın. Artık bakar bakar ağlarsın geçmişdeki avlarına. :)
Resim gerektiği zaman ben kendine yollarım İbrahim abi.Kendi resmini araya fatomontaj yapar torunlarına gösterir. :D :D :D
Burhan KESKİN
05.Şubat.2013, 11:57
Resim gerektiği zaman ben kendine yollarım İbrahim abi.Kendi resmini araya fatomontaj yapar torunlarına gösterir. :D :D :D
Serkan Uğraşma bak komutanla Gaziantep'e kesin dönüş yapıyor Taş taş üstünde bi şey bırakmaz bu kara oğlan haberin ola avlanacak mera bulamazsın :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
06.Şubat.2013, 10:45
ulan serkan gene dayak istiyon anlaşıldı ula ben seni resimle dövmekten usandım sen dayak yemekten usanmadın..bekleeeee...alırım yakında ben senin gazını yine şişkinlik yapmış dokunmuş sana soda iç soda...ahanda geliyorum dağılın uleeeyyyyynnn deli kadir geliyorrrr
Burhan KESKİN
06.Şubat.2013, 10:48
ulan serkan gene dayak istiyon anlaşıldı ula ben seni resimle dövmekten usandım sen dayak yemekten usanmadın..bekleeeee...alırım yakında ben senin gazını yine şişkinlik yapmış dokunmuş sana soda iç soda...ahanda geliyorum dağılın uleeeyyyyynnn deli kadir geliyorrrr
Eyvaaah yandın serkan ben sana demiştim uğraşma bak delidir doludur Emekli bçv :D :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.