PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüfekle şaka yaparken arkadaşını öldürdü

28.Ocak.2013, 06:39
Uşak'ta lise öğrencisi 16 yaşındaki B.Ö., ruhsatlı otomatik av tüfeği ile şaka yaparken, okul arkadaşı aynı yaştaki Bekir Sağlam'ı vurarak ölümüne neden oldu. B.Ö. gözaltına alındı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Orhan Dengiz Bulvarı Azmi Coşkun Apartmanı’nın 6’ncı katındaki dairede bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Uşak Vala Gedik Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi B.Ö., okuldan arkadaşı Bekir Sağlam’ı evlerine davet etti. İki arkadaş kimsenin bulunmadığı evde yemek yedikten sonra, ruhsatlı otomatik av tüfeği ile oynamaya başladı.

Eline tüfeği alan B.Ö., iddiaya göre arkadaşına şaka yapmak isterken silah bir anda ateş aldı. Sağlam kanlar içinde yere yığılırken, B.Ö. şok yaşadı. Neye uğradığını şaşıran B.Ö. sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Bekir Sağlam’ın öldüğünü belirledi.

Olay yerine gelen polis, B.Ö.’yü gözaltına aldı. Talihsiz liselinin cesedi ise Uşak Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Tufekle-saka-yaparken-arkadasini-oldurdu.htm?ArticleID=159324

Onur ÇELİKOĞLU
28.Ocak.2013, 07:13
Şimdi o tüfek boşsa ateş almaz. Demek ki dolu. Tüfekte o çocuğun olamayacağına göre , tüfek babasının. Ateş aldığına göre demek ki içinde fişek vardı. Onu doldurupta koyan babanın aklına tüküreyim ben. Eğer çocuklar doldurduysa tüfeği o zaman bişey diyemem.

28.Ocak.2013, 07:23
Tüfek ortalık yerde ne geziyor ? Marongoza gitsen 2 tüfek alacak ve av kıyafetlerini asabileceğin şekilde altında fişek konulacak çekmecesi olan dolabı en fazla 300 liraya yapar. Bunun olayın benzerini bende yapmıştım. Ortaokul yıllarında babam avdan gelmeden misafir gelmişti. Babamda gelince tüfeği yatak odasına bırakıp misafirlerin yanına geçmişti bende meraklıyım ya 10 dakikada bir yatak odasına gidip tüfeği alıp sağa sola nişan alıyorum. Babam Şüphelenmiş arkamdan geldi yediğim 2 tokat sonrası allık sürülmüş gibi olan yanaklarımdan ateş çıkıyordu :) :) :) Bir Musubet Bin nasihatten daha hayırlıdır. Hepimize örnek olsun bu tür olaylar Av tüfeği deyip hafife almamak gerek.

Yıldıray İNCE
28.Ocak.2013, 08:11
Her zaman diyoruzya tetbir diye işte bunun ğibi kazaları önlemek için ben o tüfekte fişek unutulduğu düşüncedeyim lise öğrencisi birinin tüfeğe fişek koyup şaka yapacağı beni biraz düşündürüyor.......