Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung S5233W Black
ilhansevim
31.Ocak.2013, 20:26
S.A. arkadaşlar. Bugün Samsung S5233W Black marka telefonum 1 m kadar yüksekten yere düştü. Tekrar açtığımda pin kodu giren yerde dokunmatik tuşların bazıları basmadı, 0 a bastığımda 5 in ışığı yandı gibi sorunlar oldu. Daha sonra kapatıp açtığımda pin sayfası da gelmedi. Şu an açıyorum, gri bir ekran bomboş, kaparken de bataryayı çıkarmam gerekiyor. Sorun ne olabilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
veyselll
31.Ocak.2013, 21:05
pek anlamam ama dokunnmatık ekran gıtmıs darbeye baglı baska sorunlarda olabılır. Ben sırf bu yuzden satmıstım. bı tamırcıye gosterın ama benım gorusum baya bı masraf acar. Samsunglar kapasıtıf ekran oldugu ıcın ekranları pahalı dıye bılıyorum. ama ıyı bır aramayla cıkma ekran da bulabılırsın. Kolay gelsın
ilhansevim
31.Ocak.2013, 21:12
pek anlamam ama dokunnmatık ekran gıtmıs darbeye baglı baska sorunlarda olabılır. Ben sırf bu yuzden satmıstım. bı tamırcıye gosterın ama benım gorusum baya bı masraf acar. Samsunglar kapasıtıf ekran oldugu ıcın ekranları pahalı dıye bılıyorum. ama ıyı bır aramayla cıkma ekran da bulabılırsın. Kolay gelsın
Teşekkürler. Sorun ekrandaysa alırız bir ekran, inşallah daha derin bir sorun yoktur.
İBRAHİM AKKAYA
31.Ocak.2013, 22:29
Yetkili servise götür baktır Garentisi bozulmaz Başkası açarsa Hiçbir Garentisi olmuyor.Galxsi s 3 ekranı 450 tl .
Bize çok geliyor Vodafene Bayimize.
Servis Kulanıçı Hatası diyeçek Ama Üçreti Karşılığı yapar Garentisi devam eder.
ilhansevim
01.Şubat.2013, 14:17
Yetkili servise götür baktır Garentisi bozulmaz Başkası açarsa Hiçbir Garentisi olmuyor.Galxsi s 3 ekranı 450 tl .
Bize çok geliyor Vodafene Bayimize.
Servis Kulanıçı Hatası diyeçek Ama Üçreti Karşılığı yapar Garentisi devam eder.
Teşekkürler bilgileriniz için. Şimdi benimki dokunmatik ekranın değişmesiyle çözülecek bir sorun mudur ve benim tel in ekranı kaç paradır?
veyselll
01.Şubat.2013, 16:11
ılhan sorularının butun cevabı telefoncuda. Ekran 70 80 tl bulabılırsen. Ama telefon acılmadan telefoncu bıle bısey dıyemez. Bak bırsey anlatayım. Telefonun tıtresımı calısmıyordu bende telefoncuya goturdum. Ben tıtresım motoru deısecek dıye hesaplarken adam telefonun kosesını bırkac defa masaya tıklattı. Benım tıtresım zehır gıbı oldu. Telefonun uzerınden traktor gectı ekran patladı tıtresıım hala calısıyordu. Bız burdan ne kadar yazarsak yazalım en ıyı cevabı telefonu sokecek olan teknık servıs verır. Samsung star wıfı nın garantısının devam ettıgını sanmıyorum ama eger varsa mutlaka yetkkılı servıse goster
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.