Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım..(O.KARATEPE)
Osman KARATEPE
01.Şubat.2013, 17:15
Merhabalar dostlar...
Uzun bir ara vermek zorunda kaldım kusuruma bakmayın elde olmayan sebepler vardı...Geçen bu süre zarfında boş durmadık tabiki 3 metrelik fiberden bir sandal yaptım.Yapım aşamalarını fotoğrafladım ve en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.Av yaptığımız günlerimizde oldu bu sezonu nispeten iyi geçirdim.Fotoğraflarımızıda paylaşacağım sizlerle.Tekrar aranızda olmaktan mutluyum ve avkoliği çok özledim...
veyselll
01.Şubat.2013, 18:01
abım bızde senı ozledık. arayı bu kadar acma yav. En kısa zamanda kayıgın ve avların resımlerını beklerız. Iznıkten selamlar
kenan mert
01.Şubat.2013, 18:39
Hoşgeldin Osman abi ...
ali38
01.Şubat.2013, 18:52
Hoşgeldiniz..
çetin ekren
01.Şubat.2013, 19:14
osmancım hoşgeldin...
gerçekten özlemişiz seni....
gsahiner
01.Şubat.2013, 19:18
vay vay vay osman abim vallahi umudu kesmiştim senden en son geçen aradığımda dakonuşamadık artık dedim osman abi iptal ama yeniden hayata (ava) döndüğüne sevindim :) tekneni ve diğer paylaşımlarını bekliyoruz görüşmek üzere
imported_avkolik
01.Şubat.2013, 19:25
Bizde seni özledik ber birader...Sonlara doğru telefonlarımızada cevap vermez oldu ama bunun cezasız kalacağını sanmıyorsun değil mi kardeşim :) Ceza işine sonra bakarız artık, gerçekten özlemişiz be birader.Hoşgeldin sefalar getirdin...İnşallah bir daha böyle uzun ayrılıklar olmaz kardeşim.Selamlar
Osman KARATEPE
01.Şubat.2013, 19:37
abım bızde senı ozledık. arayı bu kadar acma yav. En kısa zamanda kayıgın ve avların resımlerını beklerız. Iznıkten selamlar
Merhaba Veysel'im birlikteyiz bundan sonra...
Osman KARATEPE
01.Şubat.2013, 19:38
Hoşgeldin Osman abi ...
Hoş bulduk Kenan'cım senin köpek işini araştırıyor arkadaşlar en kısa zamanda köpek sahibi yapacağım seni ;)
Osman KARATEPE
01.Şubat.2013, 19:38
Hoşgeldiniz..
Merhabalar ALİ bey hoşbulduk...
Osman KARATEPE
01.Şubat.2013, 19:39
osmancım hoşgeldin...
gerçekten özlemişiz seni....
Hoşbuldum abim bende sizleri özledim...
Osman KARATEPE
01.Şubat.2013, 19:40
vay vay vay osman abim vallahi umudu kesmiştim senden en son geçen aradığımda dakonuşamadık artık dedim osman abi iptal ama yeniden hayata (ava) döndüğüne sevindim :) tekneni ve diğer paylaşımlarını bekliyoruz görüşmek üzere
Hayattan koparız avdan kopmayız kardeşim :) arayıp sorduğun için çok teşekkür ederim...
Osman KARATEPE
01.Şubat.2013, 19:41
Bizde seni özledik ber birader...Sonlara doğru telefonlarımızada cevap vermez oldu ama bunun cezasız kalacağını sanmıyorsun değil mi kardeşim :) Ceza işine sonra bakarız artık, gerçekten özlemişiz be birader.Hoşgeldin sefalar getirdin...İnşallah bir daha böyle uzun ayrılıklar olmaz kardeşim.Selamlar
Abi nöbetteydim aradığında ve çok yoğundu kusura bakma sonradasında da dönemedim ceza işinde boynum kıldan ince ;)
Burhan KESKİN
01.Şubat.2013, 19:45
Osman Tekrardan hoş geldin aramıza kardeşim :) sen yokken yokluğunu belli ettirmedim ben ;) bu arada yaptığın fiberden kayığı merak ediyorum ??? keyifli paylaşımlarını bekliyoruz
Kemal_Uygur
01.Şubat.2013, 21:00
Hoşgeldin dostum özlettin kendini...
Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 06:14
Osman Tekrardan hoş geldin aramıza kardeşim :) sen yokken yokluğunu belli ettirmedim ben ;) bu arada yaptığın fiberden kayığı merak ediyorum ??? keyifli paylaşımlarını bekliyoruz
Yokluğumun belli olmadığının farkındayım abim eksik olma ;) Kayığın fotolarını atacağım abi.Özlemişim sizleri :)
Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 06:15
Hoşgeldin dostum özlettin kendini...
Hoş bulduk Kemal'im
İBRAHİM AKKAYA
02.Şubat.2013, 07:40
Tilkinin Dönüp Dolaşıp geleçeği yer Kürkçü dükkanıymış kardeşim. :D :D :D :D
Osman aramıza Tekrar Hoşgeldin Ara Verme bitti Yok Budama Var Kam var anlamayız.
:D :D :D :D
Paylaşımlara Devam kardeşim Haydi başla Selamlar.
Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 07:54
Osman aramıza Tekrar Hoşgeldin Ara Verme bitti Yok Budama Var Kam var anlamayız.
Ara yok bundan sonra dayıcım tam gaz devam ;)
Yıldıray İNCE
02.Şubat.2013, 10:32
Dayım son noktayı koyumermişsin yine Osman kardeşim özledik seni tekrar aramıza hoş geldin..........
Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 11:08
Hoş buldum abim sağolasın zaten seninle sürekli görüştük ev halkına çok selam ...
ibrahim ozel
02.Şubat.2013, 21:55
Hoş geldin biraderim...
dadak_e
04.Şubat.2013, 17:31
abi özlettin kendini sen nerelerdesin ya
Osman KARATEPE
05.Şubat.2013, 14:28
Hoş geldin biraderim...
Hoş bulduk abim .
Osman KARATEPE
05.Şubat.2013, 14:28
abi özlettin kendini sen nerelerdesin ya
Biraz ara verdik Emre ama tekrar dönüp dolaşıp geldik :)
dadak_e
05.Şubat.2013, 15:24
tekrardan hosbulduk bu aralar bende pek giremiyorum iş yerinde internet sorunlu endede net yok fırsat buldukça girmeye çalışıyorum
Mesut BÜLBÜL
07.Şubat.2013, 15:27
maşşallah osman hic boş durmamışsın belliki hamaratlığın belli oluyor kazasız belasız avlar dilerim
yucelmert
09.Şubat.2013, 16:36
hoşgeldin osmancım, boş durmamana açıkçası çok sevindim çünkü senden herzaman orjinal fikirler ve projeler çıkabiliyor, kapasite yüksek birader :D
paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum. selamlar
Recep DÖNMEZ
10.Şubat.2013, 15:57
Osman hoşgeldin demiyecem çünki zaten sen hep bizimle beraberdin.
Bir süre ara verdin hepsi bu.
Selamlar...
Hüseyin ORHAN
11.Şubat.2013, 13:14
osman abi merak etme bu aralar ara vermek adetten oldu
5 parmağı geçmeyen dost ve arkadaşlar onlarda kendini iyi bilirler çayını içmişliğim ekmeğini yemişliğim evinde misafirliğim olmuştur
haricinde gerisi yalan dünya
yalan ve menfaatçiliğin sıradan sayıldığı bu yalan dünyaya kızgınım
söz ağızdan çıkar ve gereği yapılır bir gün bir türlü ertesi gün başka türlü uygulama olmaz
neyse anlayan anlar anlayamayan y.inceden dinler
bir fincan kahvenin hatrı varsa burada yapılan muhabbetlerinde bir hatrı vardı bu gün dostların arkadaşların hatırlarını alıyorum
Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:29
maşşallah osman hic boş durmamışsın belliki hamaratlığın belli oluyor kazasız belasız avlar dilerim
Boş durmadık ustacım araya bide kayık yaptım 3 metrelik ;)
Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:30
hoşgeldin osmancım, boş durmamana açıkçası çok sevindim çünkü senden herzaman orjinal fikirler ve projeler çıkabiliyor, kapasite yüksek birader :D
paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum. selamlar
Kayık yapım resimlerini en kısa zamanda atacağım abi teşekkür ederim :)
Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:32
Osman hoşgeldin demiyecem çünki zaten sen hep bizimle beraberdin.
Bir süre ara verdin hepsi bu.
Selamlar...
Haklısın abim teşekkür ederim.Biraz ara verdik işte.Abi geçmiş olsun kaza geçirip kolunu kırmışsın.Allah acil şifalar versin.
Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:33
osman abi merak etme bu aralar ara vermek adetten oldu
5 parmağı geçmeyen dost ve arkadaşlar onlarda kendini iyi bilirler çayını içmişliğim ekmeğini yemişliğim evinde misafirliğim olmuştur
haricinde gerisi yalan dünya
yalan ve menfaatçiliğin sıradan sayıldığı bu yalan dünyaya kızgınım
söz ağızdan çıkar ve gereği yapılır bir gün bir türlü ertesi gün başka türlü uygulama olmaz
neyse anlayan anlar anlayamayan y.inceden dinler
bir fincan kahvenin hatrı varsa burada yapılan muhabbetlerinde bir hatrı vardı bu gün dostların arkadaşların hatırlarını alıyorum
Hüseyin seni anlıyorum ama bize dostlarımız yeter be kardeşim....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.