PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çulluk avımız..(O.KARATEPE)

Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 09:07
Bildiğiniz gibi köpeğim Bella'yı yer sorunlarım nedeni ile site üyemiz Hüseyin arkadaşımıza vermiştim...Birkaç ay sonra yer sorunumu hallettim ve bu durumdan haberdar olan Hasan Polat abim kendi köpeği keklik ustası Lili'yi bana gönderdi.Sizlerden uzak kaldığım sürede yeni köpeğime alışma safhası geçirdik sonuçta o bana ben ona iyice alıştık ve ava başladık...Geçtiğimiz hafta yaptığımız yelve avımızdan iki video var çekimler telefonla olduğu için pek kaliteli değil ama idare eder ne yapalım...O gün iki yelve vurduk aslında dört sağlam ferma vardı ama biz yetişemedik kuşlara.Köpeklerimiz iyi çalıştı ve nasibimizi aldık...
http://www.izlesene.com/video/culluk-avi/6845463

http://www.izlesene.com/video/culluk-avi-2/6845467
http://i47.tinypic.com/110fww9.jpg

Yıldıray İNCE
02.Şubat.2013, 10:27
Omanım köpeksiz yapadın tabiki inşallah lilide bella gbi güzel av yaptırır sana maşallah bu sezon pek av yoktu sen avın tadını cıkarmışsın rastele.....

İBRAHİM AKKAYA
02.Şubat.2013, 11:12
Bizde oszman Av yapamadı diye üzülüyouz Avın Kralını yapışsın kardeşim Ben ÇuluğaDaha Tüfek atmadım. :D :D :D :D :D
Nice avlara RASTGELE. ;D ;D ;D

Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 13:07
Omanım köpeksiz yapadın tabiki inşallah lilide bella gbi güzel av yaptırır sana maşallah bu sezon pek av yoktu sen avın tadını cıkarmışsın rastele.....

Yok abi yok köpeksiz olmuyor neler çektim sorma...Bu sezonu iyi geçirdim Hasan abim sağolsun Lili güzel avlar yaptırdı bana ama Bella'mın yeri ayrıydı be abi ... :(

Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 13:13
Bizde oszman Av yapamadı diye üzülüyouz Avın Kralını yapışsın kardeşim Ben ÇuluğaDaha Tüfek atmadım. :D :D :D :D :D
Nice avlara RASTGELE. ;D ;D ;D

Estağfurullah dayıcım kendi çapımızda yaptık bişeyler yarın gene yelvedeyiz bakalım inşallah birkaç fotoluk av buluruz...

Burhan KESKİN
02.Şubat.2013, 18:55
Osman Lili deyince bir an kendi köpeğim milly sandım aha bizim köpek bu sene çulluk gördü diye :) daim ve bereketli olsun devamı gelir inşallah rastgeleyin.

Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 19:22
Osman Lili deyince bir an kendi köpeğim milly sandım aha bizim köpek bu sene çulluk gördü diye :) daim ve bereketli olsun devamı gelir inşallah rastgeleyin.

Ha Lili ha Mily abi :) teşekkür ederim abim sizlerede rasgele...

03.Şubat.2013, 07:50
Köpeklerin adları çok güzel ya Lili Bella. :) :) :) Şka şaka Avlar da çok güzel tai. ebrik ediyor ve devamında rastgele diyorum. Seni burada görmekgüze Osmanım ;) ;) ;)

Osman KARATEPE
03.Şubat.2013, 14:48
Köpeklerin adları çok güzel ya Lili Bella. :) :) :) Şka şaka Avlar da çok güzel tai. ebrik ediyor ve devamında rastgele diyorum. Seni burada görmekgüze Osmanım ;) ;) ;)

Sizlerin arasında olmak daha güzel hocam teşekkür eder saygılar sunarım...

gsahiner
04.Şubat.2013, 05:47
maşallah osman abi lili hayırlı olsun ama bakıyorumda bellayı tez unutmuşsun :)

çetin ekren
04.Şubat.2013, 07:21
Osman kardeşim gerçekten paylaşımlarını,özelliklede seni çoook özlemişiz...
Bella çok beğendiğim köpekler arasındaydı...
ama sen bu yeni badinlede güzel avlara imza atarsın,önemli olan köpeğin kiminle yetiştiği...

Osman KARATEPE
04.Şubat.2013, 08:24
Osman kardeşim gerçekten paylaşımlarını,özelliklede seni çoook özlemişiz...
Bella çok beğendiğim köpekler arasındaydı...
ama sen bu yeni badinlede güzel avlara imza atarsın,önemli olan köpeğin kiminle yetiştiği...

Bella'yı aldığım günden beri seninle irtibattaydık abi yavruluğundan beri sizler takip ediyordunuz Bella'nın yeri bende ayrıdır ancak vermek zorunda kaldım.Şimdi sorunlarımızı hallettik ve köpeksiz kalamdık tabiki.Sağolsun Hasan Polat abim imdadıma yetişti ve Lili yi bana gönderdi.Birbirimize alıştık ve ava başladık abi sağolasın iyi dileklerin için teşekkür ederim.

ibrahim ozel
04.Şubat.2013, 16:38
Güzel bir zaman geçirmişsin kardeşim. Lili hoş köpek bence. Fermalar sağlam aportta var daha ne olsunki. Güzel avların daim olsun.

04.Şubat.2013, 22:43
maşşallah kardeşim

Osman KARATEPE
05.Şubat.2013, 14:22
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Mesut BÜLBÜL
07.Şubat.2013, 15:32
osman bizleri kıskandırracak kadar avlar yapmışsın maşşallah avın her zaman bol olsun kareşim

08.Şubat.2013, 08:05
maşallah osman allah nazardan saklasın inşallah önümüzdeki inşallah döktüreçeksin lili harika bir av dostu...

ibrahim ozel
08.Şubat.2013, 12:12
İbrahim ustam sendede bir pointer vardı durumu ne avcılığı nasıl?

Recep DÖNMEZ
10.Şubat.2013, 16:00
Osman Kardeşim ormanların sultanları ile buluşmuşsunuz ne güzel.
Güzel av olmuş,köpeklerinizede Maşallah.
Selamlar...

Hüseyin ORHAN
11.Şubat.2013, 13:10
osman abi öncelikle bellayı çok iyi durumda hiç merak etme

umarım lili annesinden daha iyi olur

Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:08
osman bizleri kıskandırracak kadar avlar yapmışsın maşşallah avın her zaman bol olsun kareşim

Yok be ustam bu sezon vasat geçti ama önümüzdeki sezona hazırlanıyoruz şimdiden.

Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:14
maşallah osman allah nazardan saklasın inşallah önümüzdeki inşallah döktüreçeksin lili harika bir av dostu...

Birlikte görceğiz abim :)

Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:15
İbrahim ustam sendede bir pointer vardı durumu ne avcılığı nasıl?

İbrahim ustamın Deyzi gayet güzel çullukta güzel fermalar vermeye başladı önümüzdeki sezona daha da iyi açılacaktır eminim.

Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:16
Osman Kardeşim ormanların sultanları ile buluşmuşsunuz ne güzel.
Güzel av olmuş,köpeklerinizede Maşallah.
Selamlar...

Selamlar abim teşekkür ederim eksik olma.Buluştuk sultanla :)

Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 07:16
osman abi öncelikle bellayı çok iyi durumda hiç merak etme

umarım lili annesinden daha iyi olur

Gözüm arkada değil kardeşim Bella'mın yeri iyi...

yucelmert
14.Şubat.2013, 17:24
hayırlı olsun osmancım, lili ile gelecek sezonda bol fermalı avlar dileri.
sanırım şimdiden bunun mesajını verdi, selamlar rastgele

Osman KARATEPE
15.Şubat.2013, 07:03
hayırlı olsun osmancım, lili ile gelecek sezonda bol fermalı avlar dileri.
sanırım şimdiden bunun mesajını verdi, selamlar rastgele

Haklısın abi gelecek sezon için şimdiden sabırsızlanıyorum Lili ile güzel avlar yapacağız allah izin verirse...