PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Talihsizlik..Benim İçin Sezon Bugün Kapandı

Onur ÇELİKOĞLU
02.Şubat.2013, 13:14
Merhaba Avkolik Forum Üyeleri.

Bugün sabah babamla birlikte dereye ördek avına gittik. Dereyi komple taradık ama ördek ne gezer...
Neyse ben güvercin yerine gitmek için geri dönerken karatavuk kalktı önümden, ona ateş ettim düştü ve almaya gittim. Yürüdüğüm yer biraz yüksekti ve derenin kenarına indim.

Sağ ayağımı sağlama aldım ve bastım. Daha sonra yükümü hafifçe sağ ayağıma doğru verdim ve kuşun nereye düştüğüne baktım. Yerde kesilmiş dallar vardı. Sol ayağım arkadaydı ve onu öne almak için kaldırdığım anda bütün yük sağ ayağıma bindi ve hareketten dolayı sağ ayağım dizimden ters döndü ve tak diye ses geldi. O anda ayaklarımı kontrol edemedim ve yere düştüm. Ayağım ters duruyordu. Tak sesini duyduğumda çok korktum ayağım kırıldı diye. Çünkü inanılmaz bir acı vardı.

Sağ ayağımın komple uyuştuğunu ve kontrol edemediğimi farkettim.Daha sonra tüfeğimi baston şeklinde kullanarak sol ayağımla kalkmaya çalıştım. Çok zorlansam da büyük bir acı içerisinde yerden kalktım. Daha sonra arabaya kadar o ayakla 1.5 km yol yürüdüm. Tabi avcı adama ne engel olabilir ki ? Tabi ki hiç bir şey engel olamaz. O ayakla arabaya kadar 2 kuş daha vurdum.

Daha sonra eve geldik annemin zorlamasıyla hastaneye gittik, röntgen çekildi. Kırık çatlak yoktu çok şükür. Sprey ve bandaj aldık, şuan ayağım sarılı bir şekilde uzanıyorum.

Tabi beni üzen tek şey sezonu kapatmış olmamdı.

Neyse artık bir daha attığım adıma dikkat etmem gerektiğini öğrendim.

Yıldıray İNCE
02.Şubat.2013, 13:19
Onur kardeşim gecmiş olsun ucuz atlatmışsın artık yeni sezona hazırla kendini.........

Onur ÇELİKOĞLU
02.Şubat.2013, 13:23
Onur kardeşim gecmiş olsun ucuz atlatmışsın artık yeni sezona hazırla kendini.........

Teşekkür ederim Yıldıray abi, dediğin gibi artık yeni sezon için hazırlıyorum kendimi.

Osman KARATEPE
02.Şubat.2013, 13:39
Onur kardeşim verilmiş sadakan varmış ayağın dizinden kırılabilir ve bu senin için çok kötü olurdu buna şükür...Çok geçmiş olsun av seneye de olur ama kırık bir diz çok geç iyileşir...

Onur ÇELİKOĞLU
02.Şubat.2013, 15:02
Onur kardeşim verilmiş sadakan varmış ayağın dizinden kırılabilir ve bu senin için çok kötü olurdu buna şükür...Çok geçmiş olsun av seneye de olur ama kırık bir diz çok geç iyileşir...

Çok haklısın Osman abi bende öyle düşündüm. Av her zaman olur tabi sağlam vücut oldukça. Sağlam vücut olmadı mı her şey boş..

İyi dileklerin için teşekkür ederim Osman abi.

osmanturka
02.Şubat.2013, 16:41
Geçmiş olsun onurum Allah korumuş biraz daha dikkat diyorum...

Onur ÇELİKOĞLU
02.Şubat.2013, 17:34
Geçmiş olsun onurum Allah korumuş biraz daha dikkat diyorum...

Teşekkür ederim Osman abicim.

Burhan KESKİN
02.Şubat.2013, 18:32
Onur tam bir dağ adamı olmuşsun geçen gün Uladağ'da kaybolan kayakçı donmamak için kar'dan çukur kazmış sende tüfeği destek alıp arabaya kadar yürümüşsün büyük başarı ama ne olursa olsun baban nerdeydi?? o anda bilemiyorum tek başına av yapmaman lazım dikkatli olmalısın!! büyük geçmiş olsun kardeşim!!

ibrahim ozel
02.Şubat.2013, 21:53
Büyük geçmiş olsun kardeşim.

Onur ÇELİKOĞLU
03.Şubat.2013, 08:52
Onur tam bir dağ adamı olmuşsun geçen gün Uladağ'da kaybolan kayakçı donmamak için kar'dan çukur kazmış sende tüfeği destek alıp arabaya kadar yürümüşsün büyük başarı ama ne olursa olsun baban nerdeydi?? o anda bilemiyorum tek başına av yapmaman lazım dikkatli olmalısın!! büyük geçmiş olsun kardeşim!!

Teşekkür ederim Burhan abi.

Biz babamla birlikte dereyi çift yönlü tarıyoruz. Babam karşıdaydı yanıma gelmesi imkansızdı. Ben babama sen burda bekle ben dönüp yanına gelcem demiştim. Oda orda bekliyordu babamdan 80 90 mt ayrıldıktan sonra bu olay başıma geldi. Hemen ıslık çalarak babama seslendim hemen benim olduğum hizaya geldi ve ne olduğunu sordu. Başıma birşey gelir diye benimle birlikte hizada yürüdü.

Onur ÇELİKOĞLU
03.Şubat.2013, 08:52
Büyük geçmiş olsun kardeşim.

Teşekkür ederim İbrahim abi

03.Şubat.2013, 10:25
Onur geçmiş olsun kardeşim en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.

Onur ÇELİKOĞLU
04.Şubat.2013, 17:51
Onur geçmiş olsun kardeşim en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.

Teşekkür ederim Ali abi, inşallah en kısa zamanda düzelirim.

çetin ekren
04.Şubat.2013, 20:05
Onurcum büyük geçmiş olsun...
aman dikkat kardeşim,herşeyin başı sağlık...avı boşver sen iyileşmeye çalış...çünkü bir alışkanlık yaparsa ayağın sürekli aynı problemi yaşarsın...

gsahiner
04.Şubat.2013, 21:03
kardeşim çok büyük geçmiş olsun ağustos ayında balık avındaydım gece ateş yakmak için ağacın kurumuş dalını koparırken karanlıkta aynı şekilde benimde sol ayağım ters döndü ve o tak sesini çok iyi biliyorum aynı ses bende de geldi benimki hem ters döndü hem o şekilde üzerine oturdum düşünce çift ezilme oldu aynı ağrıyla 110 km yolda araba kullandım gecenin bir körü hastaneye zor yetiştim iğne felan 3 gün üzerine basamadım 6 ay oldu hala dağda felan gezerken hafif bi zorladığımda hala ağrıyor o yüzden çok iyi biliyorum kardeşim aman ihmal etme 1 hafta felan üzerine basma tamam mı kendine çok iyi bak kardeşim allaha emanetsin

Onur ÇELİKOĞLU
05.Şubat.2013, 07:36
Onurcum büyük geçmiş olsun...
aman dikkat kardeşim,herşeyin başı sağlık...avı boşver sen iyileşmeye çalış...çünkü bir alışkanlık yaparsa ayağın sürekli aynı problemi yaşarsın...

Çetin abi çok teşekkür ederim. Benimde tek korkum bacağımın bu sorunu tekrarlaması. İnşallah öyle bir şey olmaz. Bugün MR çektircez bakalım sonuç ne olcak. Tekrardan teşekkür ederim Çetin abi.

Onur ÇELİKOĞLU
05.Şubat.2013, 07:40
kardeşim çok büyük geçmiş olsun ağustos ayında balık avındaydım gece ateş yakmak için ağacın kurumuş dalını koparırken karanlıkta aynı şekilde benimde sol ayağım ters döndü ve o tak sesini çok iyi biliyorum aynı ses bende de geldi benimki hem ters döndü hem o şekilde üzerine oturdum düşünce çift ezilme oldu aynı ağrıyla 110 km yolda araba kullandım gecenin bir körü hastaneye zor yetiştim iğne felan 3 gün üzerine basamadım 6 ay oldu hala dağda felan gezerken hafif bi zorladığımda hala ağrıyor o yüzden çok iyi biliyorum kardeşim aman ihmal etme 1 hafta felan üzerine basma tamam mı kendine çok iyi bak kardeşim allaha emanetsin

Aynı kaderi yaşamışız Gültekin abi. Benim bacakta ters dönünce aynı şekilde üstüne oturdum, 1.5km yol gittim bide ateş etcek derken diz çöktüm bacağım kopsa bu kadar acımazdı. Bugün MR çekilcek bakalım sonuç ne olcak. Otur otur sıkıldım. Sezon bitmiş olsaydı üzülmezdim de sezonu kapattığıma üzüldüm. Neyse artık tek temennim bacakta birşey çıkmaması olur. Teşekkür ederim Gültekin abicim. İnşallah Bacağım düzeldiğinde zorlanmada bu olayı tekrarlamaz.

gsahiner
05.Şubat.2013, 08:46

Aynı kaderi yaşamışız Gültekin abi. Benim bacakta ters dönünce aynı şekilde üstüne oturdum, 1.5km yol gittim bide ateş etcek derken diz çöktüm bacağım kopsa bu kadar acımazdı. Bugün MR çekilcek bakalım sonuç ne olcak. Otur otur sıkıldım. Sezon bitmiş olsaydı üzülmezdim de sezonu kapattığıma üzüldüm. Neyse artık tek temennim bacakta birşey çıkmaması olur. Teşekkür ederim Gültekin abicim. İnşallah Bacağım düzeldiğinde zorlanmada bu olayı tekrarlamaz.

kardeşim sezonu düşünme sezon zaten çoktan kapandı say bu saatten sonra pek av olmaz hayvanlar baya bezdi çünkü yanaşmazlar yanaştırmazlar adamı bacağınada güvenme düzeldi diye hiç ummadığın anda yine incitirsin lif zedelenmesi oluyor oda kolay kolay iyileşmiyor

Onur ÇELİKOĞLU
05.Şubat.2013, 10:16
Aynen abi av işi bitti zaten. Önümde sezon yok allahtan diğer sezona daha çok var. O zamana kadar çoktan iyileşmiş olurum. Hayvanlarda zaten yumurta yapıp yavru çıkarmaya başladılar. Benim evdeki tavşanlarım bile bugün doğurmuş. Yem verirken gördüm.

gsahiner
05.Şubat.2013, 11:32
Aynen abi av işi bitti zaten. Önümde sezon yok allahtan diğer sezona daha çok var. O zamana kadar çoktan iyileşmiş olurum. Hayvanlarda zaten yumurta yapıp yavru çıkarmaya başladılar. Benim evdeki tavşanlarım bile bugün doğurmuş. Yem verirken gördüm.

evet kardeşim bu hafta sonu elmadağ mangala gittik arkadaşlarla dibimizde kayak merkezi hemen bitişiğinde jandarma biz mangal yakıyoruz dağdan tüfek sesleri geliyor tavşan avlıyorlar sezon bittiği halde bunuda hiç bir vatandaş şikayet etmiyor jandarma gidip bakmıyor karlı yollar diye çıkmıyorlar şimdi biz ne yapalım kardeşim bu hayvanlar çoktan yavrulamaya başladı bu şerefsizlerin yaptığı insanlıkmı benimde evimin dibi istediğim zaman gidip avlanayım ozaman öyle saçmalıkmı olur kardeşim işte bunu yapanda insan senin benim gibi bu hayvanı ve yavrusunu düşünen bizlerde insanız değilmi ?

Onur ÇELİKOĞLU
05.Şubat.2013, 11:36

evet kardeşim bu hafta sonu elmadağ mangala gittik arkadaşlarla dibimizde kayak merkezi hemen bitişiğinde jandarma biz mangal yakıyoruz dağdan tüfek sesleri geliyor tavşan avlıyorlar sezon bittiği halde bunuda hiç bir vatandaş şikayet etmiyor jandarma gidip bakmıyor karlı yollar diye çıkmıyorlar şimdi biz ne yapalım kardeşim bu hayvanlar çoktan yavrulamaya başladı bu şerefsizlerin yaptığı insanlıkmı benimde evimin dibi istediğim zaman gidip avlanayım ozaman öyle saçmalıkmı olur kardeşim işte bunu yapanda insan senin benim gibi bu hayvanı ve yavrusunu düşünen bizlerde insanız değilmi ?

İşte biz bunlara bohçacı diyoruz abi. Hepsi birbirinden ş...fsiz . Bunlar bitmez bu ülkede. Ne jandarması ne milli parklar elemanları denetliyor. Hiç kimse yok ortada. Benim en uzak av meram 3 km ötemde. Ben gidipte suan bıldırcın vuramıcam mı ? Yada dağa gidip keklik vuramazmıyım ? Vururum hemde istediğim gibi. Burdaki insanlarda tanıyor beni hiç biri şikayet etmez, jandarma gelse bile beni saklarlar. Ama işte içimizde acıma duygusu var, insanız biz.

gsahiner
05.Şubat.2013, 12:08

İşte biz bunlara bohçacı diyoruz abi. Hepsi birbirinden ş...fsiz . Bunlar bitmez bu ülkede. Ne jandarması ne milli parklar elemanları denetliyor. Hiç kimse yok ortada. Benim en uzak av meram 3 km ötemde. Ben gidipte suan bıldırcın vuramıcam mı ? Yada dağa gidip keklik vuramazmıyım ? Vururum hemde istediğim gibi. Burdaki insanlarda tanıyor beni hiç biri şikayet etmez, jandarma gelse bile beni saklarlar. Ama işte içimizde acıma duygusu var, insanız biz.

maalesef onurum işte böyle şerefsiz insanlar olduğu sürece bu ülke ayaktan başa çıkamaz bu sebepten her konuda her zaman ayaklardadır bu ülke

Onur ÇELİKOĞLU
05.Şubat.2013, 12:13
Gültekin abi zaten 2 3 seneye kadar av diye bir şey kalmıcak doğada. Millet serçe kumru avlamaya başlıcak. Parası olanlar gidecek avlaklara bascak parayı avlıcak. Parası olmayan hiç birşey yapamıcak. 40 yılda bir denk gelirse 1 tane onu vuracak, kimi zaman oda denk gelmicek. Biz bukadar para ödüyoruz belgelere acaba bu parayı alanlar bu parayla ne yapıyorlar çok merak ediyorum.

Belgeli avcıların verdiği paranın %30 35 ini doğa içn kullansalar , doğaya hayvan salsalar , çok soğuk yerlerde yemleme yapsalar ülkemiz av açısından en zengin yer olurdu ama nerdeee...

Recep DÖNMEZ
10.Şubat.2013, 16:16
Geçmişolsun Kardeşim...

imported_avkolik
10.Şubat.2013, 22:04
Onur kardeşim bununla gelmiş geçmiş olsun...Aman dikkat kardeşim

10.Şubat.2013, 22:18
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...

Onur ÇELİKOĞLU
11.Şubat.2013, 09:12
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...

Geçmişolsun Kardeşim...

Onur kardeşim bununla gelmiş geçmiş olsun...Aman dikkat kardeşim

Teşekkür ederim abilerim Allah razı olsun

Hüseyin ORHAN
11.Şubat.2013, 13:07
onur kardeşim geçmiş olsun sanırım kıkırdak zedelenmesi olmuş

nihayetinde elimizde silah oluyor attığımız her adıma dikkat ! ! !