Orijinalini görmek için tıklayınız : GEÇMİŞ OLSUN BURAK SEZER KARDEŞİM ALLAH KORUMUŞ!!
Burhan KESKİN
06.Şubat.2013, 10:21
Sitemizde Moderatör olarak görev yapan Burak SEZER kardeşim ördek avı esnasında önemli bir kaza atlatmış kendisiyle telefonda görüştüm çok şükür önemli bir şeyi yokmuş avkolik ailesi olarak kardeşimize büyük geçmiş olsun der en kısa zamanda sağlığına kavuşup ararımıza dönmesini temenni ederiz
ACİL ŞİFALAR DİLERİZ!!
http://i45.tinypic.com/1feayr.jpg
Oktay AKÇAKMAK
06.Şubat.2013, 10:30
nasıl olmuş ne olmuş yazsaydın ya burhanım
Oktay AKÇAKMAK
06.Şubat.2013, 10:31
geçmiş olsun avcıbaşı noooldu len gözmü deydi nediriidikkat et koçum allah beterinden saklasın
Kemal_Uygur
06.Şubat.2013, 10:36
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin.
Burhan KESKİN
06.Şubat.2013, 10:37
nasıl olmuş ne olmuş yazsaydın ya burhanım
Usta Gölde bulunan sazlardan batmış gözüne Allah korumuş Allah beterinden saklasın!!
Oktay AKÇAKMAK
06.Şubat.2013, 10:41
haaa öyleyse olabilir ulan bende dedim tüfek kazasımı yoksa geçer geçer buda geçer...büyüyünce unutur...şakayla karışık ula çocuk dikkat et kendine sana veliaht dedik orana burana çöp batırıp durma.. daha sen bize lazımsın..hadi bakalım geçmiş ola dikkat et kendine ii bak
gsahiner
06.Şubat.2013, 11:01
kardeşim büyük geçmiş olsun sulu avlara dikkat etmek gerekir allah beterinden saklasın
osmanturka
06.Şubat.2013, 11:20
Geçmiş olsun Burak Kardeşim Allahım daha beterinden korusun...
çetin ekren
06.Şubat.2013, 12:18
Burak kardeşimize büyük geçmiş olsun...
Allah acil şifalar versin....beterinden korusun...
Yıldıray İNCE
06.Şubat.2013, 14:42
Burak kardeşim büyük ğeçmiş olsun ALLAH korumuş Acil şifalar dilerim..........
İBRAHİM AKKAYA
06.Şubat.2013, 15:36
Burak Kardeşim geçmiş olsun Allah açil şifalar versin
Büyük geçmiş olsun. Allah daha beterini göstermesin İnşallah...
ismail aksu
07.Şubat.2013, 07:01
Burak kardeşim büyük geçmiş olsun...
Allah acil şifalar versin....beterinden korusun..
BURHAN ABİ YAZIYI OKUMADAN FOTOĞRAFA BAKTIM.DEDİM EYVAH GİTTİ GÖZ.NEYSE GEÇMİŞ OLSUN BURAK ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN.
Büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun İnşallah...
Mesut BÜLBÜL
07.Şubat.2013, 15:01
Büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun İnşallah
Burak SEZER
07.Şubat.2013, 19:42
Abilerim kardeşlerim çok değerli dostlarım...
Öncelikle bu zor günlerimde gerek telefon ile gerek mesaj yolu ile beni yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum...İki gündür telefonlara bakmaya yetişemiyorum..İnanın ki bu da beni hayli duygulandırdı..Böyle güzel dostluklar her insan evladına nasip olmaz..Çok şükür rabbim bana sizler gibi değerli dostlar nasip etmiş..
Başımdan görünmez bir kaza geldi geçti..Çok şükür ciddi bir sorun yaratmadı ve gün geçtikçe daha iyiye giderek tedaviye devam ediyoruz..
Bu süreç birazcık da avdan soğumama neden oldu ve sezonu kapatma kararı aldım..Yeni sezonda Allah kerim...
Hepinize herşeyden önce kazasız belasız daha sonra bol bereketli avlar diliyorum..
Rasgeleyin..
ibrahim ozel
07.Şubat.2013, 20:31
Kardeşim büyük geçmiş olsun Yarabbim sağlık sıhat verir inşallah...
Onur ÇELİKOĞLU
08.Şubat.2013, 09:25
Geçmiş olsun Burak abi. Bende senin gibi sakatlıktan dolayı sezonu kapatanlardanım.
Oktay AKÇAKMAK
08.Şubat.2013, 09:31
durumun nasıl aslan varmı bi sorun yada hasar yaz sonucunu
dadak_e
08.Şubat.2013, 16:08
geçmiş olsun
en kısa zamanda aramıza dönmen dileği ile
erzurumdan slm lar
yucelmert
09.Şubat.2013, 16:40
kardeşim gelmiş geçmiş olsun, iyi olmana kalıcı bir hasar olmamasına çok sevindim.
Allah acil şifalar versin. selamlar
Recep DÖNMEZ
10.Şubat.2013, 15:54
Geçmiş olsun Burak Kardeşim.
Bazı özel durumlarım nedeniyle siteden bir süre ayrı kalmıştım,yeni haberim oldu.
Allah acil şifalar versin...
imported_avkolik
10.Şubat.2013, 16:09
Kardeşim büyük gecmis olsun mevlam beterinden saklasın. Tez zamanda iyileşirsin inşallah da aramıza donersin. Dualarımız seninle....
Gardaşım geçmiş olsun.Avcılara ne oluyorsa ördek avında oluyor.
Osman KARATEPE
11.Şubat.2013, 09:18
Geçmiş olsun kardeşim allah şifa versin.Ama böyle kazalar avcı adamı avdan soğutmaz aksine daha da şevkle avlanırısn ;)
Hüseyin ORHAN
11.Şubat.2013, 13:00
burak kardeşim büyük geçmiş olsun
Burak SEZER
11.Şubat.2013, 19:13
durumun nasıl aslan varmı bi sorun yada hasar yaz sonucunu
Komutanım turp gibiyim maaşallah :) :) Senden el alacağız dedik yok öyle hemen pes etmek :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.