Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Yardımcı Olurmusunuz
joseph
11.Şubat.2013, 10:39
Arkadaşlar öncellikle herkese selamlar aranıza boludan katılıyorum ismim ümit 23 yaşındayım arkadaşlar benım sizden isteğim bana domuz avı ve tavşan ördek avı için en uygun silahı önermenız genellikle domuz avına gidiyorum arkadaşlar tek kurşun ve misket atıyorum su an elimdeki tüfek altay silver otomatiği var fakat hiç randıman alamadım domuzu vurduğum halde domuzu durdurmuyor hayvan sürünüyor yada gidip 150 200 metre de yatıyor yanı etkili değil zaten su an garantide makanızmayı dağıttı bana genellikle domuz avı ve kuş avı için önerebileceğiniz otomatik silah veya başka hangi silahları önerirsiziniz yardımcı olursanız sevinirim
Aramıza hoşgeldin ümit kardeşim. Öncelikle tanışma bölümüne bir konu açarsan buradaki bütün herkez ile tanışmış olursun ve tüm forum ailesi bilgi birikimini sonsuz bir şekilde paylaşır seninle. Foruma yeni üyesin ve bana sorarsan mükemmel bir yerdesin burası bir derya deniz ustalarımızın, abilerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, bilgileri sayesinde. Şimdilik ben bunları söylemek istiyorum. Sorduğun soruya gelince ustalarımızın yanında bana laf düşmez. Biraz bekle herkez sana yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır. Ama yinede kararsız kalırsan Bülent UZUN Abimiz var onunla görüş derim ben. tekrardan aramıza hoşgeldin Keyifli Paylaşımlar.
joseph
11.Şubat.2013, 12:22
Hocam ilgiliniz ve alakanız için çok teşekkür ederim inş ilerde bende paylaşımlarımla sitede katkıda bulunurum :)
Önemli değil Ümit Kardeşim amacımız yardımcı olmak dediğim gibi biraz bekle abilerimiz yardımcı olacaktır.
veyselll
11.Şubat.2013, 14:06
cıft namlu otomatıklerı degerlendırebılırsınız. 51 namlu slug, 71 namlu mobıl soklu bantlı namlu. Bırde sızın dusmeyen domuzlar tufekten degıl fısekten dusmemıs. Kursun secımı onemlı. Once bı tufek al ondan sonra fısek secımıne gecerız. Bulent uzun abı ıle de ırtıbata gecmeden de sakın karar verme. Hem maddı olarak dıger fırmalardan uygundur hemde kalıte olarak ustundur
Yıldıray İNCE
11.Şubat.2013, 15:51
Ümit kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim sitemizde Dostluklar dolu dolu yaşanır tüfek konusundada arkadaşlarımızyardımcı olacaklardır......
joseph
11.Şubat.2013, 16:54
cıft namlu otomatıklerı degerlendırebılırsınız. 51 namlu slug, 71 namlu mobıl soklu bantlı namlu. Bırde sızın dusmeyen domuzlar tufekten degıl fısekten dusmemıs. Kursun secımı onemlı. Once bı tufek al ondan sonra fısek secımıne gecerız. Bulent uzun abı ıle de ırtıbata gecmeden de sakın karar verme. Hem maddı olarak dıger fırmalardan uygundur hemde kalıte olarak ustundur
Hocam saolun fakat ototmatikle kullandığım tek kurşunu veya misketi çiftsanın süper pozasiyle atıyorum o otomatikten daha iyi sonuç aldım he neden süper poze kullanmıyorsun otomatiğe alıştım süper poze biraz tuaf gelıyor hocam
joseph
11.Şubat.2013, 16:54
Ümit kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim sitemizde Dostluklar dolu dolu yaşanır tüfek konusundada arkadaşlarımızyardımcı olacaklardır......
Teşekkürler hocam
veyselll
11.Şubat.2013, 17:12
Hocam saolun fakat ototmatikle kullandığım tek kurşunu veya misketi çiftsanın süper pozasiyle atıyorum o otomatikten daha iyi sonuç aldım he neden süper poze kullanmıyorsun otomatiğe alıştım süper poze biraz tuaf gelıyor hocam
Bak bu ılgınc. Cunkı genelde kursun kalıtesınden kaynaklanır. Aslını soylemek gerekırse domuz avını sevmem. 4 yılda bır 15 20 kursun alır sıselere atarım. Ama burdakı domuzcuların sıkayetı uzerıne, alısverıs yaptıgım av bayıının kendı doldurdugu mısket tek kursunlardan getırttık. Inan aynı tufeklerle selam getırtıyo. Domuzlardan cıkan kursunların hepsı sekılden sekle gırmıs. Yanı delıp gecme yok. Sana slug namlu tavsıye etmemın nedenı oncelıkle gezlı ve genıs soklu oldugu ıcın daha ısabetlı atıslar yapmanDır. Bu arada bı butce belırledınmı kendıne. Yada yerlı mı arıyorsun yoksa avrupa mı. Ona gore tavsıyelerle ıyı bı tufek almana yardımcı oluruz ınsallah. Sende tufegını ve yaptıgın avları burdan bızımle paylasırsın
joseph
11.Şubat.2013, 17:18
Bak bu ılgınc. Cunkı genelde kursun kalıtesınden kaynaklanır. Aslını soylemek gerekırse domuz avını sevmem. 4 yılda bır 15 20 kursun alır sıselere atarım. Ama burdakı domuzcuların sıkayetı uzerıne, alısverıs yaptıgım av bayıının kendı doldurdugu mısket tek kursunlardan getırttık. Inan aynı tufeklerle selam getırtıyo. Domuzlardan cıkan kursunların hepsı sekılden sekle gırmıs. Yanı delıp gecme yok. Sana slug namlu tavsıye etmemın nedenı oncelıkle gezlı ve genıs soklu oldugu ıcın daha ısabetlı atıslar yapmanDır. Bu arada bı butce belırledınmı kendıne. Yada yerlı mı arıyorsun yoksa avrupa mı. Ona gore tavsıyelerle ıyı bı tufek almana yardımcı oluruz ınsallah. Sende tufegını ve yaptıgın avları burdan bızımle paylasırsın
Hocam fiyat olarak 3500 tl ye kadar verebilirim He hocam dersenizki 3 binliralık avrupa tüfeğin yaptığını 1500 liralık yerli tüfekte yapıyor diyosanız ondan alırım yanı benım bu bütçeyle alınabilecek güzel yerli veya avrupa otomatik hangini tercih edersiniz birde hocam namlu boyu nasıl olmalı sizce
veyselll
11.Şubat.2013, 17:52
BENCE Remıngton cıft namlulu bır modelı vardı 11 80 galıba tam hatırlamıyorum. slug namlusu kursun ıcın etkılı dıyorlardı. de bulması bıraz zor olabılır bı arastırın ıstersenız netten
Burhan KESKİN
11.Şubat.2013, 23:05
Aramıza hoş geldin kardeşim Domuz avında sana önereceğim tüfek!
[size=12pt] avrupa franchi first class 61 namlu bu tüfeğin 2 elinide bulabilirsin
http://i49.tinypic.com/343gbgw.jpg
yerli olarak Winzart arms 66 namlu
http://i50.tinypic.com/10hq6br.jpg
gsahiner
12.Şubat.2013, 06:28
aramıza hoşgeldiniz ithal fabarm önerebilirim size aman yerlisini almayın sakın
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.