PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞINA GELENLER LÜTFEN ÇOK ACİLYARDIM KALÇA ÇIKIĞI...şsunar

sukru sunar
11.Şubat.2013, 20:58
http://img471.yukle.tc/images/8403110220131143.jpg (http://bit.ly/V0BZqe)

yaklaşık 2 hafta önce köpeğim paşaya resmen nazar degdı ve o aksam evde kalmadıgımdan babam ıhtıyacını gormesı ıcın dısarı salmıs ve 3-4 tane sokak kopegı sesıne dısarı cıkmıs ve zor almıs elınde aynı gece bırısı gormus adamın bırı motorsıkletle carpmıs veya kopegıme vurmus tam gorememıs bende yapanı cok aradım ama malesef bulamadım ama cok kufur ettım her neyse sabah eve geldıgımde kopek arka ayagına basamıyo ve her yerı yara bere ıcınde goturmedıgım veterıner kalmadı ayak cıkık dendı yerıne gecırdım artık ıyı olur dendı bekledımyıne ıyı olmadı tekrar goturdum yerıne gecıyo gerı cıkıyo dendı her neyse yaklasık 2 hafta gectı baktım olmayacak ızmır de bulunan ozel bı veterıner e goturup rontgen cektırdım ve kalca cıkıgı olusmus amelıyat dedı baya bı tuzlu oldu benım ıcın ama kopegım ıylessın baska bısey ıstemıyorum neyse kopegım bugun amelyat oldu ve rontgende gorulen kemık yuvasına oturtuldu sıze sorum boyle bı durum basına gelen var mı veterıner de sordum %80 oranunda 6-7 ay sonra av yapar dedı ama soykledıgım gıbı %80 oranında ıyı olur dedı bu konuda yardımınızı beklıyorum bu kopek eskı performansına doner mı yoksa av yapmaz mı yardımlarınızı beklıyorum

Burhan KESKİN
11.Şubat.2013, 22:31
Şükrü kardeşim büyük geçmiş olsun Allah düşmanımın başına vermesin böyle durumları artık tıp veterinerlik dalında'da ilerledi veteriner hekim gerekeni fazlasıyla yapmış köpeklerde kemiklerde parçalı kırıklar yada kopmalar olmadığı sürece tedavisi mümkündür ben inanıyorumki paşa yeni sezonda zıpkın gibi olacak üzülmene gerek yok Allah beterinden saklasın ben 2009 senesinde av arkadaşımı densiz bir şöförün yüzünden araba çarpması sonucunda kaybettim o anları hiç unutamadım!! tekrar geçmiş olsun

Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 06:17
Şükrü geçmiş olsun bilader.Köpeğini iyi bir şekilde dinlendirmen veterinerin dediği gibi en az 6 ay ağır haraketlerden özelliklede atlama ve zıplama arka ayakları üzerine kalkmasına engel olman gerekiyor.Çok fazla kilo almasın kemik suyunu dayama hayvana aşırı kilo tehlikeli olur.1-2 ay sonra tempolu yürüyüşler yaptır kasları ne kadar kuvvetlenirse ekleme binen yük o oranda azalacaktır.

gsahiner
12.Şubat.2013, 06:27
kardeşim çok geçmiş olsun gerçekten kötü bir durum bayağı üzüldüm

sukru sunar
16.Şubat.2013, 14:20
degerşı yorumlarınız ıcın cok tesekkurlerresmen nazar degdı umudu kesmıstım artık amabı umut amelıyat ettırdım ınsallah zamanla kendıne gelecek ve avlarına devam edecek...

ibrahim ozel
16.Şubat.2013, 17:08
Köpeğin eski performansını gösteremez bu kesin ama hırslı ise sana güzel av yaptıracaktır. Kokuda problem olmaz ama daha yavaş olacaktır eski hızını bekleme. Büyük geçmiş olsun kardeşim...

Yıldıray İNCE
17.Şubat.2013, 06:01
Şükrü kardeşim gecmiş olsun..........

İBRAHİM AKKAYA
17.Şubat.2013, 12:56
Şükrü Geçmiş olsun Kardeşim

yucelmert
17.Şubat.2013, 15:19
geçmiş olsun kardeşim, çok nadir görülen bir olay daha önce hiç başıma gelmedi yoksa seve seve yardımcı olurdum.
istersen afyondaki veteriner arkadaşımın cepini verebilirim,
kendisi kocatepe ünv. ile çok iyi görüşüyor, bence kesin yardımcı olur.

sukru sunar
17.Şubat.2013, 16:18
geçmiş olsun kardeşim, çok nadir görülen bir olay daha önce hiç başıma gelmedi yoksa seve seve yardımcı olurdum.
istersen afyondaki veteriner arkadaşımın cepini verebilirim,
kendisi kocatepe ünv. ile çok iyi görüşüyor, bence kesin yardımcı olur.

yucel abı cok tesekkurler zaten pasa amelıyat oldu butun tedavılerı yapıldı su an sadece bekleme surecindeyız bende bu surecte basına gelenler varsa bılgı almak amaclı sızlerden yardım ıstedım tesekkurler