Orijinalini görmek için tıklayınız : SEZON KAPANDI ARTIK DEĞERLENDİRMELER (G. Şahiner)
gsahiner
12.Şubat.2013, 06:51
Sevgili AVKOLİK sakinleri biliyorsunuz kötü bir sezon geçirdik avsız ve bitikleri oynayan bir sezon.
Malum avcı boş dursa da atar bir iki tek fişek.
Şimdi iyi kötü hepimiz bir iki av vurduk. 10-100 av kaçırdık :) malum kaçan herzaman fazla olur :)
geneldede büyük olur.
Büyükleri kaybettiğimiz günlerde bize kaybettiren;
- Fişekleri kötü randıman veren ve beğenilmeyen fişekleri,
- Sezon içerisinde sıkıntı yapan tüfekleri,
- Başka sıkıntılarımız varsa bunları burda herkez bir biriyle paylaşsın istedim.
bunları paylaşalım ki bizlerim düştüğü hataya bizlerin yaşadığı sıkıntıyı başka dostlarımız yaşamasın.
hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum dostlar.... Sevgiyle kalın dostkolik te kalın
gsahiner
12.Şubat.2013, 07:41
herkezden iyi veya kötü bir yorum bekliyorum arkadaşlar
Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 08:19
Gültekin dur bakalım yahu yarın ördek avı için plan yaptık sezon halen kapanmış değil ;)
Şaka bir yana keklik ve tavşan sezonu gerçekten çok kötü geçti umduğumuz avları bulamadık.
Yelve avında 8 numara 28 gr fişek kullanırım bir iki sezon önce zuber almıştım geçen hafta iki tane attım ama attığıma atacağıma pişman oldum resmen yanağımı morarttı.Kesinlikle tavsiye etmem yelve avında 10 numaraya geçiş yaptım.Allah nasip ederse önümüzdeki sezon 20 kalibre bir tüfek alacağım.
osmanturka
12.Şubat.2013, 08:38
Gültekin sezon hala açık be kardeşim bizde ördek planları yapıyoruz hala...
Bu nağmeler 5.-6. aylarda söylenir daha 2. aydayız hala meraya çıkıyoruz hala birkaç sıkı atıyor kurdumuzu döküyoruz hasılı bunları konuşmak için çok erken biraz bekleyek av kapansın üzerinden 1 kaç ay geçsin tekrar meraları özlemeye başlayalım ondan sonra döktürür herkes :)
gsahiner
12.Şubat.2013, 09:01
evet haklısınız abi ama napalım işte seninde dediğin gibi kurt yerinde durmuyorki vucut beyin duygular sürekli bir faaliyette bulunmak istiyor ee bizlerde sizin gibi sürekli gidemiyoruz avda kapandı sayılır bizde online faaliyette bulunalım istedik :)
Oktay AKÇAKMAK
12.Şubat.2013, 11:51
merak etmeyin yeni resimleri yolladım burhana bakın onlara heyecan olur zaten..erken daha gardaşım hele bi sabret dha kapanış yapacaz bekle yahu
Şu bohçacılara bir çare bulsalar kimsenin şikayeti kalmayacak. Kötü bir av sezonu geçirdim onun için özel avlağa bilenmekteyim. Herhalde karnımızın şişi anca orada iner diye düşünüyorum. :) :) :) Herkese selamlar...
gsahiner
12.Şubat.2013, 14:22
merak etmeyin yeni resimleri yolladım burhana bakın onlara heyecan olur zaten..erken daha gardaşım hele bi sabret dha kapanış yapacaz bekle yahu
tamam abi beklemedeyiz zaten seneye kadar :)
Onur ÇELİKOĞLU
12.Şubat.2013, 15:22
Benim sezon kapandı abi, bacak alçıya alındı. Sezon da pek kuş vuramadım ama dert etmiyorum. Bu benim daha ilk senem o yüzden öğrenme yılım diye fazla kafaya takmamaya çalışıyorum.
Yıldıray İNCE
12.Şubat.2013, 15:44
Bu sezon benim için şanssız bir sezondu ne keklikte ne bıldırcında nede ördekte her ava gidişimizde hep hüsran oldu sezonda toplasan iki kutu fişek zor atmışımdır inşallah önümüzdeki sezon daha bereketli olur........
Burhan KESKİN
12.Şubat.2013, 19:38
Gültekin dur daha yaw son tangoyu yapmadım ben 24 şubata kadar mutlaka çulluk vurmam lazım :D :D :D
gsahiner
13.Şubat.2013, 05:54
Gültekin dur daha yaw son tangoyu yapmadım ben 24 şubata kadar mutlaka çulluk vurmam lazım :D :D :D
anladım abi iyi hadi vur bakalım :) sonra konuşuruz ama bunu :) 25 şubatta hatırlatırım :)
çetin ekren
14.Şubat.2013, 09:33
sen sezonu kapadın anlaşılan gültekin...
daha bizim domuz avı zamanımız yeni başladı...
bakalım kalan av günlerinde neler yapabilecez..
ibrahim ozel
14.Şubat.2013, 15:47
Bu sene sadece keklik avım kesattı. Ama tavşan bıldırcın halkalı ördek avım bereketliydi. Çulluk avını hiç sevmem ama mecbur gidiyoz işte. Yine performansı iyiydi özellikle gaziantepde 1 hafta sonu vurduğumu burda 1 sezonda ancak vurdum :) Bende keklik hariç bu sene sıkıntı yoktu hepsi bol maşşallah...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.