PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YUNANİSTANA EĞİTTİĞİM KÖPEĞİN SON HALİ (İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
12.Şubat.2013, 14:31
Burhan abi iyi seyret feyz al hocandan elindeki enikleri ona göre eğit yardıma ihtiyacın olursa haber ver :D :D :D :D
YUNANİSTANA EĞİTTİĞİM TİTANIN SON HALİ... (http://www.youtube.com/watch?v=jXLHxCzB2qA#ws)

FERMALARI...
http://b1302.hizliresim.com/16/d/k1czr.jpg
http://c1302.hizliresim.com/16/d/k1d0d.jpg
http://c1302.hizliresim.com/16/d/k1d0p.jpg

DEVAMI GELECEK...

Osman KARATEPE
12.Şubat.2013, 17:39
Maşallah abi .İnşallah av videolarınıda izlemek nasip olur.Eline sağlık.

Oktay AKÇAKMAK
12.Şubat.2013, 18:15
ulan ibo sana çek bunu dedim antepte genede bu itler suya girmiyor pointer ırkı bizim bölgeye yaramaz be kardaş...karada lafım yok ama ördek avı yapmayan it feriştah olsa bize gelmez ula bi pointerci yapamadınız ya beni suya giren pointer varsa kabülüm ama...alamanyadaki erdem abi bunu nasıl beceriyor onuda anlamış değilim ama hadi hayırlısı bakalım sahibine hayırlı olsun avı güzel köpeğin yani kara avı....rasgelsinn gardaşlar

Burhan KESKİN
12.Şubat.2013, 19:34
Komutan hayırlı olsun biz kendimize ustayız demedik o sizin teveccühünüz biz avcıyız üretici değiliz elimizden geldiği kadar eşe dosta yardımcı olmaya çalışıyoruz iltifatın için teşekkürler eğer ihtiyaç duyarsak yardım alırız Titanı çok beğendim umarım yüzünü kara çıkarmaz :) :)

imported_avkolik
12.Şubat.2013, 21:47
Öğrendin sen bu işi komutan, Allah devamına erdirsin inşallah kardeşim...Selamlar

ibrahim ozel
13.Şubat.2013, 01:37
Osman bu mesafede zaten eğitim videosu olmaz bu bir av videosu kardeşim

ibrahim ozel
13.Şubat.2013, 01:45
Bakın kızmayayım kızmayayım diyomda; Ben 5 yıl öncesine kadar sarı kafa pointeri bilmez iken şimdi aşısı yırtığı hastalığını anlayan kişiyim. Evet oktay abi gelelim sana. Komutanımsın sana kibar kaçacam. Almayadaki abim bana rakip olamaz çünkü ben hayyatta kimseyi rakip tanımadım ve yarışmadığım için abimizdir ayrı katagoridedir. Ben su avlarını sevmediğimden aresi hep sana getirdim. İşimde dağdaki avlarla oldu, sulardaki değil onları senin köpeklerin halletti. Ama bu hafta sonu 6 yerinden domuz tarafından parçalanan köpeğim (kıfta sorulsun benim köpeğim secereli ve üretim izinlidir) adı civa kötü yaralanmasına rağmen bu soğukta ve 69 dikişle hala su aportu yapıyoruz. Yani ben konuşursam boş konuşmam reel molurum. :)

ibrahim ozel
13.Şubat.2013, 07:05
Burhan abim canım yerim ben senin avcılığını :) Bak sana bi video daha atacam :) İşim gücüm ib...lik :) Senle uğraşmak hoşuma gidiyor. Avcıymış yürrüüüüü bilecik avcısı :) Bizi sadece üretici göstermiyomu sıyrılıyo çıkıyo yukarı zeytin yağı gibi. Avcılıksa av yaparız köpekse üretiriz eğitimse veririz paşammm :)

ibrahim ozel
13.Şubat.2013, 07:19
''ula bi pointerci yapamadınız ya beni suya giren pointer varsa kabülüm ama'' herkes şahit demi oktay başçavuşun bu sözüne. Hadi bakem o zaman sana bi video çekecez şubat ayında yaralı bir pointerin tuzlu su bie olsa canı bile yansa nasıl denizden aport yapıyor. Desene bir avcıyı daha o garip ırktan kurtardık pointerci yaptık :)

Burhan KESKİN
13.Şubat.2013, 21:04
Burhan abim canım yerim ben senin avcılığını :) Bak sana bi video daha atacam :) İşim gücüm ib...lik :) Senle uğraşmak hoşuma gidiyor. Avcıymış yürrüüüüü bilecik avcısı :) Bizi sadece üretici göstermiyomu sıyrılıyo çıkıyo yukarı zeytin yağı gibi. Avcılıksa av yaparız köpekse üretiriz eğitimse veririz paşammm :)

İbo durmak yok eğitimlere devam meralarda av kanı görmek istiyoruz sana kolay gelsin kardeşim iyi yoldasın :)

Oktay AKÇAKMAK
14.Şubat.2013, 07:05
göstermeyen ne olsun la ibo ....oooolum kara avına lafım yok bu hayvanları o kara kafayıda karada beğendim yalan yok ammmaaaa suya ayağını sokuyor girersem puştum diyor ya ona yanarım...velhasıl köpeğin eğitiminide avınıda beğendim ama burhanda sende bizim avı gördünüz be gardaş su -15 dereceyken o suya benmi gireyim yani dolayısıyla siz beni biraz zor pointerci yaparsınız gibi geliyor bana eline emeğine sağlık eğitime gösterdiğin emeğinde farkındayım özellikle çullukta benim vurduğum çulluğu o ormandan buldu geldi ya dahada lafım yok...ah ulan bide bu itlerin kanında suya girmek olsaydı ne ala olacaktı ama ben sezonun 3 ayını ördeğe ayıran bi adam olarak yinede su işinde alman ırkı diyorum ...beni yormayın pointerlerin topu it işte gösterde inanayım koçççççuuuuummm

ibrahim ozel
14.Şubat.2013, 15:53
Az kaldı sen durrrr bakalım o hızla denize atlayan drahter kurzhaar gösterebilecekmisin.
Dikişleri az mikrop kapmış ama iyi yolda civa. Sana özel video çekecem...

cemalreis
15.Şubat.2013, 13:15
Komutanım 41 kere maşallah tita tam bir titanik olmuş emeğine sağlık

ibrahim ozel
15.Şubat.2013, 15:19
Sağolasın cemal reisim....

veyselll
16.Şubat.2013, 12:13
abı benım ares enıgını de sen egıtecektın dımı. Durmak yok yola devam

ibrahim ozel
16.Şubat.2013, 13:07
Veysel kaşınma anladın sen onu :D :D :D :D

Burhan KESKİN
16.Şubat.2013, 18:48
Yoncalı kaplıcalarına gelinde ben ikinizi birden bi güzel kaşıyam :D :D :D

ibrahim ozel
16.Şubat.2013, 18:53
Burhan abi kaplıcada güzel kese atarsın sanırım :) Taamam bayıra karşı tırmala beni kaşı beni :) ohhh yandan... :)

Burhan KESKİN
16.Şubat.2013, 19:02
[quote author=İbrahim ÖZEL link=topic=19352.msg211860#msg211860 date=1361044397]
Burhan abi kaplıcada güzel kese atarsın sanırım :) Taamam bayıra karşı tırmala beni kaşı beni :) ohhh yandan... :)
[/quote
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

veyselll
16.Şubat.2013, 20:41
abı nasıl ıyı gelır bılıyonmu. Ne tarafta kalıyodu burası. Bıde sende yoksa ben gelırkene beygır kasagısı getırem (cok extreme ffantazılerım var yaw )

Bıseymı dıyodun burhan abı

ibrahim ozel
16.Şubat.2013, 21:36
abı nasıl ıyı gelır bılıyonmu. Ne tarafta kalıyodu burası. Bıde sende yoksa ben gelırkene beygır kasagısı getırem (cok extreme ffantazılerım var yaw )

MUHAHAHAHA :D :D :D :D :D :D MUHAHAHAHA :D :D :D :D :D :D MUHAHAHAHA

Burhan KESKİN
16.Şubat.2013, 21:58

Olur getir onunla komutanı kaşıcaz :D :D :D :D

ibrahim ozel
20.Şubat.2013, 15:33
Kararını vermiş bu abim, benden büyük napalım kaşısın bakalım :)