PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köyümdeki av meralarına askeriye el koyuyor !!!

Osman KARATEPE
15.Şubat.2013, 08:25
Köyümün çok yakınında olan Acıkır topçu birliğinin sahası genişletilip köyümü de kapsayan binlerce kilometre karelik bir alanı askeriye istimlak edip kendi sahasına katıyor.Çocukluğumdan beri avlandığım güzel meralar tarih olacak artık :( Av ahayvanları açısından çok sevindirici olsa da benim için oldukça üzücü oldu.Haziran ayında her şey bitecekmiş tahminen önümüzdeki sezon o güzelim meralarda avlanamayacağım :(

gsahiner
15.Şubat.2013, 11:21
abim biliyorum senin için üzücü ama ellem hayvanlara çok iyi olmuş o bölge 2-3 yılda toparlar kendini av hayvanları bayağı bir çoğalır çevreyede yayılır

Osman KARATEPE
15.Şubat.2013, 12:58
Haklısın Gültekin 3 yıl sonra o bölgedeki keklik popülasyonunu düşünemiyorum.

ibrahim ozel
15.Şubat.2013, 15:21
Bende düşünemiyorum 3 yıl sonra avlanacağım mekan belli oldu sanırım :)

Osman KARATEPE
15.Şubat.2013, 15:28

İyi hoşta av sahası askeriye bölgesinde kalıyor abi.

Burhan KESKİN
15.Şubat.2013, 16:17

İyi hoşta av sahası askeriye bölgesinde kalıyor abi.[Osman kendisi asker ya rahat rahat avlanacağını sanıyor] :D :D :D

neyse kardeşim yapacak bir şey yok bizim orada'da Gölpazarına yaptılar aynı şekilde istila ettiler avlakları ne yapalım Vatan sağ olsun diyelim :)

Osman KARATEPE
15.Şubat.2013, 16:19
Haklısın Burhan abi yapacak bişey yok malesef elimizden bişey gelmiyor ama bizde avlanacak mera bitmez ;)

ibrahim ozel
15.Şubat.2013, 22:05
İyi işte bende askerim be paşam illa bi tanıdık çıkar hafta sonu nöbet tutan :)
Ne istilası ya bu nasıl bi söz burhan abi askeriye başka bir arazi devretmeden arazi almaz bilmiyosan haberin olsun.

çetin ekren
16.Şubat.2013, 09:26
valla askeriyedeki avcı askerlerimize gün doğdu demektir...
komutan haklı...yasak saha girilmez, ''forbidden zone''

İBRAHİM AKKAYA
16.Şubat.2013, 10:09
OktayBaşçavuşta emekli oldu Yoksa ayarlardı İbrahim Kendi Başına Müslüman :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
16.Şubat.2013, 11:23
İyi işte bende askerim be paşam illa bi tanıdık çıkar hafta sonu nöbet tutan :)
Ne istilası ya bu nasıl bi söz burhan abi askeriye başka bir arazi devretmeden arazi almaz bilmiyosan haberin olsun.

İbo bak benimle uğraşıyon kaşınıyon ısırıcam seni haberin ola senin askerliğin kadar bizim okumuşluğumuz var >:( 10 yıldan beri kime soruyorlar oarasını alıyoz burasını satıyoz diye o işler eskidendi!! burasını verelim orasını alalım diye anladın sen onu başka söze gerek yok :)

ibrahim ozel
16.Şubat.2013, 12:54
öyle değil işte ben seninle uğraşmıyorum onuda bil başka şehirden arazisini almadan askeriyeye arazi vermezler karşılıksız olması için sadece arazinin bağışlanması gerekiyor okuyacan tabi okumayanı mühendis yapmıyolar paşam senin kadar okumassakta bizimkide boş değil yani askerliğim 19 yıl senin okumuşluğunu çok aşar paşam ufak at :) uzun lafın kısası istila olayı olmaz bizde kelimeleri yanlış kullanma sayın okumuşum :)

ibrahim ozel
16.Şubat.2013, 12:56
Dayı napem ya benim imknlar kısıtlı görev yaptığım yerde antepde konyada vs avın bol olduğu yerde görev yapsam neler yaparım sizlere ama durum bu :)