PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : OĞUZ HOCANIN KİTABI ÇIKTI İ AKKAYA

İBRAHİM AKKAYA
18.Şubat.2013, 13:45
[b]Sitemizin Yazarı Yazdıklarını Heyçanla Takip etiğim Oğuz BABAÇOĞLU Nun Kitabı Yayınlamış Dayılık Hakkı olrak bana göndermişHeyçanla okudum.
İşte Oğuz HOCADAN hikayeler .
http://i47.tinypic.com/2ywzgvm.jpg
http://i48.tinypic.com/zyhxsl.jpg
http://i47.tinypic.com/309mw55.jpg

veyselll
18.Şubat.2013, 13:54
oguz abıye hayırlı ugurlu olsun. Soluksuz okunacak bır kıtap olmustur emınım. Dayı okuyunca buraya bı ozetını cıkarsan da bızde okusak :D :D :D

imported_avkolik
18.Şubat.2013, 14:21
Oğuz hocam hayırlı uğurlu olsun...

ibrahim ozel
18.Şubat.2013, 14:55
Hayırlı olsun abim banada göndermiş sanırım ama hala alamadım ama bu kitabın çıkmasına çok sevindim...

Yıldıray İNCE
18.Şubat.2013, 15:18
Oğuz hocam hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim......

İBRAHİM AKKAYA
18.Şubat.2013, 17:03
oguz abıye hayırlı ugurlu olsun. Soluksuz okunacak bır kıtap olmustur emınım. Dayı okuyunca buraya bı ozetını cıkarsan da bızde okusak :D :D :D

Veyse sanada Gönterdeyim ben yaşlandım yazamam sen özetini yayınlarsın :D :D :D :D :D

veyselll
18.Şubat.2013, 17:53
abı ozet kısa mı olsun yoksa uzzun mu yazayım

18.Şubat.2013, 19:00
Ben de İbrahim Abi'den ses seda yok. Kitap gitmedi mi acaba, diye düşündüm. Meğer Abim başlığı açmış bile ben dikkat etmemişim. Sağolasın.
Verilen emeklerden sonra sizlerin beğeni dolu sözlerini duymak gerçekten çok harika bir duygu.
Aslında çok geç kaldı ta temmuzda çıkmalıydı neyse uzatmayalım nasip bu günlereymiş.

Bu kitabın en önemli özelliği parayla satın alınamamasıdır. Hani derler ya para versen satın alamazsın.:) :) :) İşte öyle. Sadece gönlümde yeri olanlara hediye olarak veriyorum. Bir de tesadüfe bakınız ki kitabı imzalayıp kargoya verdiğim gün 14.02.2013 yani sevgililer günü... :) :) :) Ama bir kasıt yok tabi. Tamamen tesadüf... :) :) :)
Veysel kardeş seni özetle çok uğraştırmayayım. Sen bana adresini ver özelden, sana da göndereyim bir tane.
Kitapla ilgili yorumlarınız için herkese binlerce teşekkür...
Sırada bu hafta yaptığımız domuz avı var. Ancak şimdi değil 2-3 gün müsade sınavlarım var.
Av kapanışından sonra anılarla devam edeceğiz. Şimdilik kalın sağlıcakla...

veyselll
18.Şubat.2013, 19:06
abı cok tesekkur ederım. Ozele gerek yok. Veysel altındag tacir köyü iznik bursa. Telefon ımzada yazıyor.

Onur ÇELİKOĞLU
18.Şubat.2013, 19:09
Oğuz abi bize de yok mu kitap :)

İBRAHİM AKKAYA
18.Şubat.2013, 19:24
abı cok tesekkur ederım. Ozele gerek yok. Veysel altındag tacir köyü iznik bursa. Telefon ımzada yazıyor.

Ya Hocam Arif Olmak bu kadar Güzel işte ,
Hani Bir Ata Sözümüz Vardır Duy Kızım İşit Gelinim derler ya.
Veysel Yüz Yüze Tanıdığım Bir Kardeşimdir Ricası Bana Emirdir Hayırlı olsun Selamlar Kardeşim.

dadak_e
18.Şubat.2013, 19:40
oğuz hocam bizide unutmamış dost bilmiş kitabını bizlere ulaştırdı avkolik camiyasının huzurunda kendisine çok tşk ederim sağolsun
erzurumdan tüm dostlara saygı ve sevgilerle
dost kalın dostkolikte kalın

Burhan KESKİN
18.Şubat.2013, 20:58
Hayırlı uğurlu olsun Hocam inşallah en kısa zamanda bende okurum bu anıları

çetin ekren
19.Şubat.2013, 09:29
oğuz hocam kitabın hayırlı olsun...
inşallah devamıda gelir bu anıların...
herne kadar kitabın sadece görüntülerden kapağını görme şansını yaşasakta en azından içerdiği anılardan bazılarını avkolik sayesinde portaldan okuma şansına eriştik...
gerçekten anlatımın en güzel şekliyle yazıldığına şüphemiz yok...
ağzınıza,yüreğinize ve en başta avcılığa vermiş olduğunuz değer için teşekkürler...

Osman KARATEPE
19.Şubat.2013, 12:17
Kitabı alan şanslı kişilerden birde benim.Hocamı yürekten kutluyorum kesinlikle gerisi gelecektir ve sabırsızlıkla beklkiyorum.Gerek uslubu gerekse anlatım tarzı olsun okuyucuyu o anki heyecanın içine o anki muhabbetin tam ortasına götürebiliyor.Teşekkür ederim....

22.Şubat.2013, 10:03
oğuz abimin kitabı bana da ulaştı.teşekkürediyorum.amcanı da hayırla yad ediyoruz bizlere senin gibi değerli usta bıraktığı için...

Burhan KESKİN
22.Şubat.2013, 12:18
oğuz abimin kitabı bana da ulaştı.teşekkürediyorum.amcanı da hayırla yad ediyoruz bizlere senin gibi değerli usta bıraktığı için...

başkan kitabı okuduktan sonra bana verirsen çok sevinirim bende merak ediyorum av maceralarını geç kalma çabuk oku :)

22.Şubat.2013, 13:38
Vallahi beğendiyseniz ne mutlu bana. Bu kitap pek çok yürekle köprüler kurmamı sağladığı için güzel bir vesile oldu aynı zamanda. Okuyan herkese güzel yorumlarında ötürü şimdiden teşekkürler.

Osmanım 2. kitap hakkında bu kadar erken konuşmayayım şimdi. Bunu çıkarıncaya kadar göbeğim çatladı. Bırakalım da biraz karın kaslarım dinlensin... :) :) :) :)

veyselll
22.Şubat.2013, 14:16
oguz abı kıtabın elıme ulastı. sımdılık sadece bı goz gezdırebıldım. Aksamı ıple cekıyorum kıtabı okumak ıcın. Cok tesekkur edıyorum

yucelmert
22.Şubat.2013, 16:00
oğuz hocam böyle bir ilki gerçekleştiren tanıdığım ilk avcısın, emeğine sağlık
böyle bir nadide el emeği göz nuru esere nasıl ulaşabiliriz acaba...
diyarbakıra gönderme şansımız olurmu, teşekkürler, selamlar...

Onur ÇELİKOĞLU
24.Şubat.2013, 16:56
Oğuz abinin kitabı bugün elime ulaştı. Öğlen saat 1 gibi gidip aldım. Eve döndüğüm de hemen okumaya başladım. Daha şimdiden 5 hikayeyi okuyup bitirdim. Bu kitabı yarın bitiririm herhalde. Keşke daha çok hikayeli bir kitap olsaydı, çünkü bitince tadı damağımda kalacak biliyorum. 4 5 kere okurum diye tahmin ediyorum. Oğuz abi daha birinci kitabı okuyup bitirmeden 2. kitabı çıkarman için senin tetikleyenlerden biriyim :)
Kitapta 13 tane hikaye var ama bu 13 değil 1300 tane olsa sıkılmadan bıkmadan okuyabilirim.

Tekrardan Oğuz abime teşekkür ederim, böylesine güzel bir kitabı bana gönderdiği için..

http://c1302.hizliresim.com/16/s/kgkvb.jpg

http://a1302.hizliresim.com/16/s/kgkw2.jpg

http://a1302.hizliresim.com/16/s/kgkx1.jpg

24.Şubat.2013, 21:46
Asıl ben teşekkür ederim Onur. Hep söylüyorum, bu kitap pek çok insanla farklı frekansta bir bağ kurmamı sağladı. Öte yandan bu kitap sayesinde o yılları yeniden yaşadım ve mutlu oldum... Görüyorum ki aynı mutluluğu insanlar da benimle birlikte yaşıyorlar. Bu çok güzel bir duygu.

Kitabı aslında 12 hikaye olacak şekilde dizayn edecektim ama teknik bir takım sorunlar nedeniyle 13 hikaye oldu.

İkinci kitaba gelince, birinci kitap çıktıktan sonra tatlı bir yorgunluk çöktü üstüme. O yüzden ikinciyi hemen düşünemiyor insan. İnsanların isteği üzerine hikayeleri kitaplaştırmaya karar vermiştim.Zaten insanların teşviki olmasa bu kitap da olmazdı emin olun. İnşallah zamanla ikincisi de olur, neden olmasın?

gsahiner
25.Şubat.2013, 08:47
abi kitabın hayırlı uğurlu olsun bak bende istiyorum güzel bir hediye :)

Burak SEZER
25.Şubat.2013, 09:28
Hayırlı uğurlu olsun Oğuz hocama..
Hikayeleri bir araya toplamanın zamanı gelmişti..

çetin ekren
25.Şubat.2013, 10:49
Oğuz hocam kitabınız benimde elime ulaştı...
gerçekten tam beklediğim gibi bir akışa sahip...
okudukça okuyası geliyor insanın...
tekrardan teşekkürler hocam...

25.Şubat.2013, 14:51
burhan abi en kısa zaman da getireyim.okumanı şiddetle tavsiye ederim..

ibrahim ozel
27.Şubat.2013, 16:54
BU akşam teslim aldım geç oldu az daha geri gidiyormuş teşekürler abi...

28.Şubat.2013, 07:53
Sayın meslektaşıma tebriklerimi iletiyorum. İnşallah ben de okuma fırsatını yakalarım. İşte böyle... Toplumu aydınlatmak gibi kutsal bir görevimiz var bizim.. Keşke her eğitimci bu görevin gereğini yapabilse..

gsahiner
28.Şubat.2013, 09:29
kitap bugün elime geçti hemen okumaya başladım heyecanla gerçekten mükemmel hele ilk keklik anısı sanki okurken kendimi gördüm ilk keklik avımı müthiş bir kitab oğuz hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum saoğalsın üstadım

Recep DÖNMEZ
28.Şubat.2013, 15:23
Hayırlı olsun.
İnşallah bu güzel hikayeleri okumak bizlerede nasip olur...

çetin ekren
04.Mart.2013, 10:15
oğuz hocam kitabınızı neredeyse bitirdim...
aslına bakarsanız birgünde okunup bitirilecek bir akışa sahip ama ben çabuk bitmesin diye sayfa sayfa yavaş yavaş okuyorum....
bence siz en kısa zamanda yeni kitaba daha doğrusu ansiklopediye başlayın... :D :D :D

yucelmert
06.Mart.2013, 16:19
abicim kitabını aldım çok ama çok teşekkür ederim.
çetin abimin dediği gibi, sindire sindire okuyorum, çünkü devamı malesef şimdilik yok :(
hani gazı kaçmasın diye yavaş yavaş içerdik eskiden gazozları yaa
sonra şişenin ağzınada parmağımızı tıkardık misali :D :D
selamlar saygılar....

07.Mart.2013, 10:47
çetin abimin dediği gibi, sindire sindire okuyorum, çünkü devamı malesef şimdilik yok :(
selamlar saygılar....

Benzetme süper :D :D :D :D koptum. Evet hep böyle yapardık ;D ;D ;D SEnin elin ayağın dert görmesin emi.... :) :) :)

yucelmert
07.Mart.2013, 16:59
selamlar saygılar....

Benzetme süper :D :D :D :D koptum. Evet hep böyle yapardık ;D ;D ;D SEnin elin ayağın dert görmesin emi.... :) :) :)

senden ötürü be hocam napayım :D
senin güzelliğin...

08.Mart.2013, 05:37
Sınırlı sayıda bastırdığım kitabı elimden geldiği kadar tüm gönül dostlarına dağıtmaya çalıştım ama malesef kitap tükendi. Başlangıçta bu kadar kitabı kime dağıtırım inşallah elimizde kalmaz, diye düşünüyordum. Şimdi ise keşke biraz daha fazla bastırsaydım diyorum...

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum...

gsahiner
08.Mart.2013, 06:15
Sınırlı sayıda bastırdığım kitabı elimden geldiği kadar tüm gönül dostlarına dağıtmaya çalıştım ama malesef kitap tükendi. Başlangıçta bu kadar kitabı kime dağıtırım inşallah elimizde kalmaz, diye düşünüyordum. Şimdi ise keşke biraz daha fazla bastırsaydım diyorum...

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum...

bize teşekkür etmeyin hocam utandırmayın biz size teşekkür ederiz böyle bir şeye emek harcayıp zaman ayırıp yapmak ve eşe dosta dağıtmak büyük bir erdem olsa gerek ama hocam kesinlikle ikinci kitabı 4 gözle bekliyorum bunu size söylemeliyim ayrıca bu sefer hediye olarak ta kabul etmiyorum yok öyle arkadaş siz buna zaman ayırıyorsanız bizde harcadığınız bu emeğin karşılığını iyi kötü size vermemiz lazım burda yayın evi tanıdıklarımızda var hocam irtibatlaşalım bir sponsorluk olabilir :)

yucelmert
08.Mart.2013, 19:40
;D ;D ;D ;D ;D

Oktay AKÇAKMAK
08.Mart.2013, 20:05
Çok teşekkürler oğuz hocam darısı yenilere inşallah