Orijinalini görmek için tıklayınız : Arthemis İnox Hakkında Bilgi
Onur ÇELİKOĞLU
04.Mart.2013, 11:54
Öncelikle herkese merhaba.
Önümüzdeki günlerde süperpoze almayı düşünüyorum. Bayiide Arthemisin tüfeğini gördüm. Çok hoşuma gitti kafama da yattı. Ama şöyle bir şey var kasanın altında INOX yazısı yok nedense.. İnternette bayiilerde bakıyorum kimisinde yazıyo kimisinde yazmıyor İnox diye.. Acaba hatalı mı ?
Başka tüfeğe bak diyenler olabilir ama başka hoşuma giden tüfek yok. Bu tüfek üstünde yoğunlaşmak istiyorum. 5 adet mobil şoklu, 71 cm namlulu ejektör selektör ve tek tetik.
Bu tüfek hakkında biraz bilgi istiyorum abilerim..
Burhan KESKİN
04.Mart.2013, 12:35
Onur bu tüfeği alma çok ağır işçiliği hiç iyi değil alacaksan huğlu 103-104 modeline bak ;)
gsahiner
04.Mart.2013, 13:37
huğlu 103 fe diye bir model var kardeş yanlış bilmiyorsam en ful modeli ona bak bırak bu arthemis bilmem ne ne işin olur bilindik markada birşey alda dilinden dişinden anlayalım :)
Onur ÇELİKOĞLU
04.Mart.2013, 14:55
Abilerim iyi diyosunuzda o kadar param yok bütçem bu. Anca bu tüfeği alabilirim. Benim çok hoşuma gitti, işçiliği çok güzel. Ağır olması benim için sıkıntı değil ben trap atışlarında da kullanıcam çünkü.
onur kardeşim sen bu tüfeği trap atışlarında mı kullancaksın ?
Onur ÇELİKOĞLU
04.Mart.2013, 17:34
onur kardeşim sen bu tüfeği trap atışlarında mı kullancaksın ?
Abi 71cm namlu mobil şoklu tüfek, hem trapta ( profesyonelce değil ) hemde avda kullanıcam.
tamam kardeşim bu şekilde düşünüyosan olabilir ama trap atışına kullanacaksan yerli tüfek olarak sana tavsiyem huğulu veya akus u seç derim slmlar...
Onur ÇELİKOĞLU
05.Mart.2013, 07:05
tamam kardeşim bu şekilde düşünüyosan olabilir ama trap atışına kullanacaksan yerli tüfek olarak sana tavsiyem huğulu veya akus u seç derim slmlar...
Teşekkür ederim abi, şimdilik bütçem bu bu ikinci tüfeğim olacak. Şuan için bu tüfek bana yeter. Kendimi biraz geliştireyim önce trapta, daha ileride başka markaları düşünürüm .
veyselll
05.Mart.2013, 15:12
arthemıs benım ıcın, fabrıkayı arayıp 66 namlu mobıl sok bı tufek almak ıstıyorum dedıgımde verdıgı cevabı duyunca bıtmıstır.
Bız tufeklerı standart 71 namlu yapyoruz. Sız alınca ıstedıgınız sekılde ayarlarsınız.
Tam aradakı 5 cm lık parcaya yer bulmustum kı telefon yuzume kapandı. Bencce huglu al hemde fabrıkadan al
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.