PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇULLUK VE TAVŞAN AVLARIMIZDAN....(R.DÖNMEZ)

Recep DÖNMEZ
10.Mart.2013, 13:48
Yok Abi Koptum Bir kere !!!
Mecburen bana katlanacaksınız şu günlerde....
Bu işler 1-2 yeşille hava atmayla olmaz öyle,
Ne varsa elinde dökecen ortaya....

http://i46.tinypic.com/nzr5oy.jpg

http://i48.tinypic.com/2yxkuno.jpg

http://i46.tinypic.com/6srl07.jpg

http://i46.tinypic.com/2zohl6h.jpg

http://i48.tinypic.com/2q9dqiq.jpg

http://i49.tinypic.com/105z0j7.jpg

http://i49.tinypic.com/2gwc2lh.jpg

http://i50.tinypic.com/353a0it.jpg

http://i49.tinypic.com/21mg3rk.jpg

Yıldıray İNCE
10.Mart.2013, 14:01
Tamam Ustam anlaşıldı kılıç kınından çıkmış birkere....... :)

gsahiner
10.Mart.2013, 14:09
recep abi bu resimler de bayağı eskiymiş yahu :) :D :D saçların bile daha gürmüş :D :D yeni bir kızışma başlıyoooooooooor :D

Recep DÖNMEZ
10.Mart.2013, 17:00
Tamam Ustam anlaşıldı kılıç kınından çıkmış birkere....... :)

Yıldıray bey evet kılıç kınından çıktı çıkmasına da;
Rakibimiz ortalarda yok.
Böyle tadı çıkmıyor bu işin,
Aslında yanlış yaptık galiba,
Birden bire çok mu yüklendik acaba bu Çeto'ya???
Ama ne yapalım,biz Karadenizli'ler biraz tez canlıyız işte....

Recep DÖNMEZ
10.Mart.2013, 17:02
recep abi bu resimler de bayağı eskiymiş yahu :) :D :D saçların bile daha gürmüş :D :D yeni bir kızışma başlıyoooooooooor :D

Eeee...
Gültekin Kardeşim biz bu saçları bu avlar peşinde koşarken dökmüşüz demek ki,
Kolaymı sitenin ''Kaz Avcısı '' olmak.
Ama bu avlara feda olsun bu saçlar....
Selamlar...

Burhan KESKİN
10.Mart.2013, 18:18
Eh be usta nerlerdesin yaw meydanı boş bulanlar var atıp duruyorlar beyaaa :)eline sağlık usta rasgelsin

Oktay AKÇAKMAK
10.Mart.2013, 18:22
Gardaşım çıktı meydana ikiside birbirinden merdane bu maç berabere bitse olmazmı be gardaşlar

ibrahim ozel
10.Mart.2013, 18:36
Yav bu abime Allah sağlık versin yoksa eski resimlerle bizi baymaya devam edecek :)
Recep abi sezon bitti ama senin kurtlar hemen solucana dönüşmüş maşşallah :)
Tayinin erzuruma çıksa baride hayırlısıyla dadaş sen ben beraber bi organizasyon yapsak.
Şimdi birileri sazan gibi atlayacak beni unutma diye (çift tetik burhan) ama son anda ya iş ya eş mazereti çıkar :)

Recep DÖNMEZ
10.Mart.2013, 19:21
Gardaşım çıktı meydana ikiside birbirinden merdane bu maç berabere bitse olmazmı be gardaşlar

Beraberlik mi ??????
Tövbe kabul etmem... 8) 8) 8) 8) 8)
Ya galibiyet,
Ya da yine galibiyet !!!! :D :D :D :D :D

Recep DÖNMEZ
10.Mart.2013, 19:25
Yav bu abime Allah sağlık versin yoksa eski resimlerle bizi baymaya devam edecek :)
Recep abi sezon bitti ama senin kurtlar hemen solucana dönüşmüş maşşallah :)
Tayinin erzuruma çıksa baride hayırlısıyla dadaş sen ben beraber bi organizasyon yapsak.
Şimdi birileri sazan gibi atlayacak beni unutma diye (çift tetik burhan) ama son anda ya iş ya eş mazereti çıkar :)

Çok kızdım Komutan hiç sorma...
Yaw 1-2 ördekle hava atıyor adamlar,
Birde sürekli mızmızlanıp durmazlar mı !!!!
Yok çok kar yağıyormuş,yok -28 dereceymiş,
Yok soğuktan eli direksiyona yapışıyormuş....
Yaw gardaşım bizde oraları biliyoz az çok,bizde oralarda tüfek attık senin haberin yok...

çetin ekren
11.Mart.2013, 08:22
:D :D :D
tüm yapabildiğin bumu?
gel abi gelde sana avı öğreteyim,keklik nerelerde olur,ördek avının kuralları,domuz avında dikkat etmen gereken noktalar...
ne bileyim tavşan nerelerde yatar...
sen bu son 2 yılda bildiklerinide unuttun anlaşılan...bilgi tazelemek gerek sana...
yani bir nevi format gerekli sana... :D :D :D
bırak şu eskilerde yaşamayı...onları artık rafa kaldır... :D :D

Oktay AKÇAKMAK
11.Mart.2013, 12:01
çetooooo gardaşş kızdırma recebimi bak uyarıyorum ormanda ne derler biliyonmu....recep kızınca on kaplan gücünde olur ....sonra uyarmadı deme benden sana tavsiye

çetin ekren
11.Mart.2013, 12:08
çetooooo gardaşş kızdırma recebimi bak uyarıyorum ormanda ne derler biliyonmu....recep kızınca on kaplan gücünde olur ....sonra uyarmadı deme benden sana tavsiye

oktay abi sen bilmiyorsun inan...
bak zamanın birinde manisa kozak yaylasında toplu bir av yaptık...bu avda komutanda vardı,dayıda vardı,feridun abi,fevzi,gürkan tekin,
orda ne oldu diye bir sorsana...
ben hayatımda ilk defa çulluk avı yaptım orda...
hava sıcak,oksijen bol,tişörtle av yapıyoruz...ama aylardan ocak ayı...
yani erzurumda kar,kış,kıyamet olan bir tarih...
yanılmıyorsam 14 kişiydik...toplamda 4 çulluk vuruldu...bir tanesi hariç sor bakalım geriye kalanları kim vurdu...ha birde azılı domuz...orda bile geldi buldu beni hayvan...eceli gelmiş 8 numara 2 mt.den koltuğa yiyince 2 adım atmadı...
yani abim biz kara kışların insanıyız...benim doğumum cumhuriyet bayramı ve o gün kar yağıyormuş...

çetin ekren
11.Mart.2013, 12:09

bak zamanın birinde manisa kozak yaylasında toplu bir av yaptık...bu avda komutanda vardı,dayıda vardı,feridun abi,fevzi,gürkan tekin,
yanılmıyorsam 14 kişiydik...toplamda 4 çulluk vuruldu...bir tanesi hariç sor bakalım geriye kalanları kim vurdu...ha birde azılı domuz...orda bile geldi buldu beni hayvan...eceli gelmiş 8 numara 2 mt.den koltuğa yiyince 2 adım atmadı...
yani abim biz kara kışların insanıyız...benim doğumum cumhuriyet bayramı ve o gün kar yağıyormuş...

recep abi bu karda kışta ateş bile yakamaz yaw... :D :D :D

Osman KARATEPE
11.Mart.2013, 12:17
Recep abime bak be kırık kolla bile yelve avı yapmış ya helal olsun :) Özlemiştik bu kareleri abi hele şükür :)

çetin ekren
11.Mart.2013, 12:26
Recep abime bak be kırık kolla bile yelve avı yapmış ya helal olsun :) Özlemiştik bu kareleri abi hele şükür :)

osman bende seni uyanık sanırdım...hele allahını seversen bunları şu lazmı vurmuş sence...
ha anladım bu lazı kırmak istemediğinden,bu sezon av yapamadığından,kolunu kırdığından bele yazdın...
he yaw maşallah recep abime mükemmel av yapmış.... :D :D :D

Osman KARATEPE
11.Mart.2013, 12:37

osman bende seni uyanık sanırdım...hele allahını seversen bunları şu lazmı vurmuş sence...
ha anladım bu lazı kırmak istemediğinden,bu sezon av yapamadığından,kolunu kırdığından bele yazdın...
he yaw maşallah recep abime mükemmel av yapmış.... :D :D :D

Sende hastanın halinden hiç anlamıyorsun abi :D :D :D :D

Recep DÖNMEZ
11.Mart.2013, 15:47
:D :D :D
tüm yapabildiğin bumu?
gel abi gelde sana avı öğreteyim,keklik nerelerde olur,ördek avının kuralları,domuz avında dikkat etmen gereken noktalar...
ne bileyim tavşan nerelerde yatar...
sen bu son 2 yılda bildiklerinide unuttun anlaşılan...bilgi tazelemek gerek sana...
yani bir nevi format gerekli sana... :D :D :D
bırak şu eskilerde yaşamayı...onları artık rafa kaldır... :D :D

Kıskanma Ne Olur !
Çalış Senin de Olur !!!!!!!

Recep DÖNMEZ
11.Mart.2013, 15:49

Yakar,Yakar....
Hemde ne ateşler yakar bir bilsen !!!!!!

çetin ekren
11.Mart.2013, 20:45

Yakar,Yakar....
Hemde ne ateşler yakar bir bilsen !!!!!!

asım usta olmasa dağda susuz kalacanız be...
sen dua etki adam pc kullanmayı bilmiyor...yoksa senin iplik pazara çıkmıştı bile... :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2013, 07:13
ula arkadaş adam resim atmıyor vaaaaaayyyyy lazogli resim atamadı oluyor ulan adam bu seferde resim atıyor bu kezde kırktane mazeret buluyonuz naaaaaapsııınnn bu adam bende anlamadım yani o suç bu suç..recep sen boşver gardaş meyve veren agaç taşlanırmış sayende gözumuzun pası siliniyor zaten senle çetoda olmasa varyaaaaaaaa