PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BİR DAHA İNTERNETTEN ALIŞ VERİŞMİ TÖVBELER TÖVBESİ (İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
10.Mart.2013, 17:09
Hanım internetten alışveriş yapmış. Paketi açmış bakmış yanlış malzeme. Kutudan erkek saç traş seti çıkmış. Geri vermemiş aklınca. Akşam eve geldim durumu anlattı. Bende çıkıştım azıcık geri verseydin neyapacaz biz onu diye. Senmisin çıkışan. Ben adam kesiyorum ameliyatlarda saçmı kesemeyecem demezmi? Aha dedim oğlum hemen bi arkadaşını ara noldu o iş yapma ya vay şerefsiz öylemi dedi ben hemen geliyom de kaç evden doğru berbere git yoksa işin kötü dedim ama yemedi :) Benim erkek bozuntusu ile zilli, köroğluyla bu planı önceden planlamışlar. Baktım naz sandalye getirdi kemal örtü falan derken benim kolumdan tuttu hanım ama baştan olmaz dedim sertçe yemedi valla baktım kaçınılmaz son gereğini yapalım. Şurası kısa oldu burası uzun kaldı derken en son 3 numarada karar kılındı. :) Bizim kasap doğradı beni kısacası :) Son sözü şuydu. ÜZÜLME BE KOCACIĞIM KÖKÜ SENDE NASILSA :D :D :D :D

http://a1303.hizliresim.com/17/b/kxykh.jpg
http://a1303.hizliresim.com/17/b/kxym0.jpg
http://a1303.hizliresim.com/17/b/kxyn0.jpg
http://a1303.hizliresim.com/17/b/kxyp0.jpg
http://a1303.hizliresim.com/17/b/kxyrh.jpg

Yıldıray İNCE
10.Mart.2013, 17:14
Kardeşim yenğem asker adama bu şaç modeli yakışır diye ğüzelce kesivermiş ne var bunda bu kadar bozulacak yav yengemin eline sağlık........ :D

veyselll
10.Mart.2013, 17:37
:D :D :D abı ınan cok guldum. Yo oraaı yok burası derken gıtmıs senın saclar

Burhan KESKİN
10.Mart.2013, 17:52
Ula ibo Çömez askerlere dönmüşsün ya :D :D eline sağlık yenge keşke usturayla kazısaydın sinek konmazdı :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
10.Mart.2013, 17:54
Napalım saçı kesen hanım olunca sadece gülebiliyoruz sıkıyosa bişi de uyurken kör testereyle keser valla :)

Oktay AKÇAKMAK
11.Mart.2013, 05:15
La ooooolummmm kısa dönem erlere benzemiştim valla ha ha haayyyyyy valla çok güldüm lan bacım eline sağlık bizim Adana'nın dövüş horozlarına benzetmişin herifi sene kaça kaçsın bakalım evladım

Osman KARATEPE
11.Mart.2013, 07:43
Abi geçmiş olsun ama bidahaki sefere kesin subay traşı yapar yengem yavaş yavaş öğrenecek sende :)

11.Mart.2013, 07:43
Valla yenge senin traş işini bedavaya getirmiş İbrahim. Ne güzel işte! Her ay 10 ardan yılda 120 kağıt. 5 yılda 600 kağıt. 10 yılda 1200 kağıt... Nasrettin Hoca misali. Bak, bir tane otomatik tüfeği bedava getirdin işte... Hiç sesin çıkmasın... :) :) :)

çetin ekren
11.Mart.2013, 08:08
temiz iş ne olacak 3 numara...
basamak basamak kaz gibi yolunmuşsun,eline sağlık yenge...kabak gibi olmuşsun vallaha... :D :D

gsahiner
11.Mart.2013, 09:26
abi yengenin elinden kurtulabilene aşk olsun :)

Burak SEZER
11.Mart.2013, 13:46
temiz iş ne olacak 3 numara...
basamak basamak kaz gibi yolunmuşsun,eline sağlık yenge...kabak gibi olmuşsun vallaha... :D :D

Hahahahaha :D :D :D

Recep DÖNMEZ
11.Mart.2013, 15:36
Koptum,koptum.....
Yaw adam Adanalı olunca demekki böyle oluyormuş!!!!! :D :D :D :D :D :D
Tüüüühhhhhh seni gidi erkeklerin yüz karası......... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

dadak_e
11.Mart.2013, 15:41
:)
ibrahim abi sen ne tutumlu bi abimizmişsin
kar kardır diyip berbere gitmiyon demi :D

İBRAHİM AKKAYA
11.Mart.2013, 15:50
La Komutan Adananın Kenarından olduğun Belli oldu yine.
Hani Sert Bu Diyorum Üçünüde Kısa Kes Sacı Sakalı Lafı Diyeçek Dedim Nerde.
Gelin Elli Sopalı Desem Değil Hanım Hanım Birisi . :D :D :D :D :D
Yok Sen Tasaruf Yapıyorsun Benim Anladığım Bu. :D :D :D :D

Recep DÖNMEZ
11.Mart.2013, 15:53

Yok Dayı bence bu Komutan bir suç işledi ve
yenge hanımda cezayı kesti.....
Valla Komutan dikkat et;
Bir dahakine usturayla kazırlar saçını....

ibrahim ozel
11.Mart.2013, 17:12

Valla Komutan dikkat et;

Recep abi hanımın cevabını yazıyorum affola.... :D :D :D :D
Yuhhh sıkıyosa yapsın makinayla kalırmıyım recep abi direk kör testere ve boğaza müdahale...(dedi kendisi :D :D )

ibrahim ozel
11.Mart.2013, 17:25
Bugün feryadımı duyan berbeler ve kuaförler odasından 1 bayan 1 erkek 2 mühendis kuaför arkadaş geldi. Bayan olan gebeydi. Beni gördüklerinde hamile bayan az daha doğum yapacaktı korkudan. Allah'tan kısa sürede kendilerini toparladılar. Hemen A3 kağıtlara projeler çizilmeye başlandı. 4 farklı saç uzunluğu tespit edildi. Proje bitiminde bakanlar kuruluna sevk edildi. Bakanlar kurulu 1 saatlik bir görüşmeden sonra konunun ivediliği göz önüne alınarak proje ilk onayı aldı ve sayın Cumhurbaşkanına sunuldu. Projeyi merak ve dikkatle inceleyen sayın Cumhurbaşkanımıza o an misafir olarak gelen Amerikan domuz köpeği barak oba.. 4 saat bekletildi. Havaalanında konu ile ilgili basın toplantısı yapan sayın Cumhurbaşkanımız ülkenin ilk 3 projesi içinde benimkinin birinci olduğunu açıkladı ve saat 15:30 civarı özel basım Resmi gazetede yayınlanan proje Berberler ve Kuaförler odasına ulaştı ve göreve Bursa'nın ünlü berberi Arap şükrü'ye verildi. Projeyi inceleyen Arap Şükrü da vinci şifresinden daha zor bir şifre keşfetti. Şifre 16:50 civarında çözüldü. Daha sonrasında ağır zemin makinalarından tarak makas kullanılarak 45 dk sonucunda saçlarım insan içine çıkacak duruma getirilebildi ve bu çalışma yapan Kuaför Arap Şükrü yılın Altın Makas ödülüyle ödüllendirildi. Çözülen şifrede yazılan şuydu. KOCACIM AKILLI OL AKLINI ALIRIM

yucelmert
11.Mart.2013, 17:33
aga ne yaptın sen ya.....
zevk alsaydın bari zevk :D :D :D :D
sen bu kafayla yarın şafakta sayarsın.....
yengemin ellerine sağlık. selamlar

Recep DÖNMEZ
11.Mart.2013, 17:54

Valla Komutan dikkat et;

Recep abi hanımın cevabını yazıyorum affola.... :D :D :D :D
Yuhhh sıkıyosa yapsın makinayla kalırmıyım recep abi direk kör testere ve boğaza müdahale...(dedi kendisi :D :D )

Helal sana Yenge Hanım!!!!
Kör testere bile çok bunlara.....

ibrahim ozel
11.Mart.2013, 18:19
Yav ne kaldı be yücel 3285 gün dediğin nedir ki :)
Recep abi gaz verme hanıma lpg li zaten Allah korusun yaparmı yapar :)

Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2013, 07:22
ula ibo adanalı adam böyle yaparmı sakız ettin bizi millete allahtan bacım genede bi şeye benzetmişte yaratık olmaktan kurtulmuşsun...gardaş sen genede memetçigin emin ellerine teslim et kendini lan ben avratla kavga ettigim günlerde kapıyı kitleyip yatıyom lan ben...bak şu atasözunu untma mafya babasına sormuşlar en çok kimden korkarsın diye..avrattan demiş çunki sırtımı döndügüm tek insan o....

ibrahimyenigelen
12.Mart.2013, 09:30
Dostum karizma olmuşsun,

12.Mart.2013, 19:26
Harika olmuş konutanım..hanıma da gösterdim- sen beni hiç tıraş etmiyorsun dedim. biz de bir makina almaya karar verdik. selamlar.